Şimdi Ara

acil göz kızarıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar bana acil şimdi hemen limon vb. gibi şeylerle nasıl göz kızarıklıgı giderilir.acil bi durum var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prometheus -- 31 Mart 2012; 23:13:57 >

• Kız kızarıcılığı?
  • Birer tutam papatya, ebegümeci, mavi kantaron ve kır*mızı gül bir kaba konularak, üzerine yeteri kadar su ila*ve edilerek kaynatılır. Soğuduktan sonra gözlere yavaş yavaş sürmek suretiyle uygulanır.

göz kanlanması göz kızarıklığı aynı sey
  • Yeni bi terim mi o anlayamadım ?
  • neyse tehlikeli durumu atlattaık sagolun yinede
  • Kimse bir b.k anlamadan konu açıldı ve kapandı.
  • arkadaş esrar içmiş heralde bul bi nöbetçi eczane visine al , yoksada en kötü sıcak suyla yıka yüzünü azcık kendine gelir gözlerin göz altların falan , başkada en ufak bi yolu yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Göz Ameliyatı Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

arkadaş esrar içmiş heralde bul bi nöbetçi eczane visine al , yoksada en kötü sıcak suyla yıka yüzünü azcık kendine gelir gözlerin göz altların falan , başkada en ufak bi yolu yok

Bunu demek için girmiştim bire birdir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 31 Mart 2012; 23:20:32 >
  • Madem bir halt ediyorsun önlemini de al bari önceden
  • gerek kalmadı..visine yi artık her önüne gelene vermiyolar..zero senin neyin haltından bahsediyon ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prometheus -- 31 Mart 2012; 23:30:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.