Bildirim
Acil görüşleriniz lazım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Multimode lar sorun çıkarıyor diyordu galerici arkadaşım..bence çıtayı yukseltin avensisi alın..avensise binen benzini düşünmez dimi -
ee devlet memuru düşünür. 1 yıldan fazla MMT kullandım. söylenenlere itibar etmeyin :P
ama avensis alacagım.
quote:
Orijinalden alıntı: vatos73
Multimode lar sorun çıkarıyor diyordu galerici arkadaşım..bence çıtayı yukseltin avensisi alın..avensise binen benzini düşünmez dimi
-
2010 model eski kasa alacaksanız niye sattınız, bari avensis alın değiştiğine değsin, eğer yeni kasa alacaksanız tereddütsüz corolla D4-D M/M derim -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaturk -- 15 Nisan 2011; 19:16:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: alfaturk
sıfır sayılacak (400km yapmıs) bir avensis alacagım 46bin tl ye. bakalım hayırlısı. ama ben yeni kasa corollayı begenmiyorum ve 2012 yazı gibi kasadeğişecek bir araç alınmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: kerrrems
2010 model eski kasa alacaksanız niye sattınız, bari avensis alın değiştiğine değsin, eğer yeni kasa alacaksanız tereddütsüz corolla D4-D M/M derim
Cevabını vermişsiniz.Ya 2012 bekleyeceksiniz yada Avensis.Diğer seçenek zaten aynı araç. -
Bu soruya cevabım 7 yıllık Corolla cı olarak AVENSİS ...Bu yazı bekliyorum. Yakışıklı,Uygun fiyatlı dolu araba gelirse Corolla düşünüyorum..Şişkin fiyatla tipsiz çıplak ve pahalı bir araba gelirse Hemen 2. el 2011 Benzinli AVENSİS düşünüyorum...Kısmet.. Bunlar olmazsa JETTA ,OKTAVİA veya SEAT EXEO bakacağım..Hayırlısı.. ÇIPLAK ARABALARI ÇOK PAHALI ALIYORUZ..Gözünüzü açın...Saygılarımla.. -
ben gaza gelip sıfır avensis aldım. 1 yıldır 2008 d4d corollam vardı.
sanki avensis hızlanmıyor gibi bide motor yenimi diye acaba hız yapamadım.
benim için en büyük süpriz el freninin olmaması :)
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Bu soruya cevabım 7 yıllık Corolla cı olarak AVENSİS ...Bu yazı bekliyorum. Yakışıklı,Uygun fiyatlı dolu araba gelirse Corolla düşünüyorum..Şişkin fiyatla tipsiz çıplak ve pahalı bir araba gelirse Hemen 2. el 2011 Benzinli AVENSİS düşünüyorum...Kısmet.. Bunlar olmazsa JETTA ,OKTAVİA veya SEAT EXEO bakacağım..Hayırlısı.. ÇIPLAK ARABALARI ÇOK PAHALI ALIYORUZ..Gözünüzü açın...Saygılarımla..
-
Sizin önceki arabadan daha hızlıdır... Bence yeterli. Rahatlık, konfor, ekonomi aradığımız bunlar..LE MANŞ pistinde 24 saatlik yarış yapacak halimiz yok...Hayırlı olsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 13 Nisan 2011; 0:40:01 > -
düşünürseniz benim aracım satılık
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-bu-fiyata-audi-a4-keyfi-42823163/detay/ -
Conradi teşekkür ediyorum..Forumda yazılanlar doğru ise hazirana doğru yeni SEAT EXEO 1600 CC dizel 105 beygir ve 1400 cc benzinli 122 beygir olarak gelecek.. Uygun fiyat koyulursa çok yakışıklı ve dolu araba...Çok satar. JETTA SATIŞLARINI DÜŞÜRÜR....Kısmet bakalım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 30 Nisan 2011; 21:00:45 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota corolla tutulmayan modeli
- toyota yaris 1.33 cool otomatik yorumlar
- debriyaj neden yukarıda kavrar
- toyota corolla 1.4 d-4d tutulan modeli
- ankara en iyi toyota ustası
- corolla cross bagaj hacmi
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- toyota fiyat listesi
- toyota"nın en çok tutulan modeli hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X