Şimdi Ara

Acil Geometri üstüne geometri kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
3
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne gider sizce acilin üstüne? Orijinal geldi aklıma ama tam bilmiyorum çözenler yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksplank -- 14 Aralık 2020; 23:36:6 >

• Up
  • 3 gunde bir sınava kadar branş denemesi gider geo
  • Bir kaç gündür buna bakıyordum. İyice araştırdım bak .
    Acilin üstünde kitap görmedim.
    Acilin sağlam sorularını 2 defa çöz .

Orjinal geometrinin çözümleri var youtube da . Açıortaydan 5 test çözdüm. Tam bir hayal kırıklığı. Soruların çoğu klasik. Arada güzel var ama az . Onların da benzeri Acilde var zaten.

İstersen git youtebe bak incele .

Dediğim gibi Acilden daha kaliteli kitap yok.
    Yapacağın şu ; Acilin sorularından kaliteli olanları tekrar çöz .
    Sonra Acilin geometri denemelerini sonra bilgisarmal , endemik , yayındenizi geometri denemelerini çöz . 3 yayının da denemelerini inceledim . Güzel sorular var .
    Bu dediklerim tyt-ayt geometri denemeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 14 Aralık 2020; 23:37:40 >
  • ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    Geometri denemeleri geldi aklıma hemen biter diye almak istemedim. Kitaptaki güzel soruları çözmek çok mantıklı teşekkür ederim.

hocam direk branş olarak geometri denemesi var mı ve soru sayıları 10'ar şeklinde mi

• 13trance kullanıcısına yanıt
    Geometri denemeleri var piyasada ama az sayıda bence daha fazla yayın basmalı acilin soruları 10 ar tane diğerlerini bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor geometri sorusu
    3 ay önce açıldı
    Lys fizik kitap önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orijinal geometri al akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Var hocam .Zaten acilin denemesini mutlaka çözmek lazım .Onu çözmeden sınava girmeyeceksin .

Sonra Bilgisarmalın, Endemiğin , Yayındenizinin ,Orjinalin Geometri denemeleri var .

10 ar sorudan 15 tyt , 15 ayt
    300 soru yapıyor.

Youtube da yazarsanız geçen seneki denemelerin denemeleri var çözümleri . Ben inceledim sorular güzel görünüyor . Soru bankalarındaki klasik sorularla uğraşmak yerine bunları alıp soru bankası gibi çözmek çok daha mantıklı olur .
  • Bence denemeleri alıp soru bankası gibi çözebilirsin tabi sen bilirsin.
    30 deneme 300 soru yapıyor . Ama sorulAr sınavda çıkabilecek tarzda.

4-5 tane yayının var . O kadar soru sana yeter bence. Zaten son 2 ay genel deneme çözeceksin. O zamana kadar bunları çöz .

çok aklıma yattı şu an son 2 aya kadar götürür onlar sonra dediğin gibi hep genel deneme çözcez zaten. teşekkürler:))

• 1,5 sene gibi bir zamanda derece yapmış kişilere bakarsan şu ortak özelliği görürsün :

Sınav formatından uzak soru bankaları yerine hep deneme çözmüşlerdir . Çünkü deneme soruları sınava yakın olur .
    Açıyorum soru bankalarını sorulara bakıyorum hep sınavla alakasız , klasik sorular .
    Eski tarz sorular .

Sadece geometri değil diğer derslerde de çoğunlukla öyle .
    Ya klasik sorular ya da sınavda çıkamayacak tarzda ucube sorular . Ama kaliteli denenem çözerken çözdüğün her soru için bu sınav sorusu olabilir diyorsun.

Burada psdyia nın konusu vardı .
    Arada paylaşıyorum görmüşsündür .

Adam netlerim artmıyordu . Sonra deneme çözdüm baktım artıyır . İlk yüze girmişti sanırım.

Yatın kalkın deneme çözüm diyordu .

Bir de Bekir Avşarda ikiz kardeşler yaz. Çıkacak . Hiç bakmam da Bekir avşara bir tek buna bakmıştım herhalde . İki kardeş de hiç soru bankası çözmemiş. Sürekli deneme çözmüşler . İlk ikibine girmişler.Sen de öyle yap . Pişman olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 15 Aralık 2020; 17:4:34 >

Piyasada kaliteli deneme bol olsa zaten niye soru bankası çözeyim deneme çözdüm mat netlerim uçtu fen de aynı şekilde
  • Haklısın ama istediğin kalitede olmasa da deneme çözmek soru bankası çözmekten çok daha iyidir.
  • Zorluk olarak karekökün ayt geo eski basımı tokatlarda sınavla alakası yok
  • 3d yayınları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.