Şimdi Ara

Acil - Fonksiyonlar fasikülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil fonksiyonlar fasikülü çıkarmış. Alan, kullanan var mı? Çözümleri var mı? Acilin soru çüzüm uygulaması çok kötü. Sml hoca da atmamış (gerçi çözülecek mi onu da bilmiyorum). Çözümlü olsa iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlimasuk -- 20 Kasım 2019; 18:24:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok güzel fasikül yeni nesilide var klasikde alıp çözülebilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hedef ben miyim tayfun

çok güzel fasikül yeni nesilide var klasikde alıp çözülebilir bence
    Aldınız mı hocam? Çözümlü mü, varsa bir ik sayfa örnek atabilir misiniz?

• fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    aldım hocam telefon yanımda değil ama kitap çok güzel bence kullanmakta sakınca yok ben çözüyorum
  • Apotemi ile karşılaştırması nasıl olur ince nüansları kavratması açısından ? Direk soru bankaları güzel diye atlamak istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up apotemiye göre zorluğu nasıldır acaba

• Fasikül olarak acil apotemiye yaklaşamaz hocam problem ve Trigo fasikülünden ben bunu anladım fonksiyon olarak da Apotemi fonksiyondan daha zor olması düşük bir ihtimal

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Hedef ben miyim tayfun

aldım hocam telefon yanımda değil ama kitap çok güzel bence kullanmakta sakınca yok ben çözüyorum
    Sizin için sakıncası yoksa, birkaç örnek sayfa atabilir misiniz? Acil'in uygulamasında bulunmuyor bu fasikülün çözümleri, tyt kitabındaki sorular ile aynı mı acaba, hiç karşılaştırdınız mı? Yoksa çözümleri Yüzde Yüz'ün fasikülleri gibi çözümlü mü oluyor?

• Up

• Up

• Bu fasikülü Slm hoca çözecek mi? Video çözüm uygulamasında da bulamadım. Yüzde yüz yayınları fasikülleri gibi çözümler fasikülün içinde mi? Kullanan, bir yere gelen arkadaşlar nasıl buldunuz fasikülü?

• Hocam kitap baştan alıp bolca örnek soru bulunduruyo. testlerine gelirsek orta üstü ve zor(a ve a+) sorular ağırlıkta ayrıca yeni nesil sorular da var 142 sayfa kitabın soru çözümü yok diye biliyorum. kitabı hakkıyla bitiren fonksiyonlardan soru yaşamaz fakat fonksiyonlar temeli olmayan insanlara tavsiye etmem

kitabın fotoğrafını atmam sakıncalı olabilir ama acilin sitesinden tanıtım için bazı sayfaları paylaşmış olabilir

• Irmak Hoca Matematikyoutube
    ACİL MATEMATİK FONKSİYON FASİKÜLÜ TANITIM VİDEOSU
    https://www.youtube.com/watch?v=7FocodhMUAc

Kitabı almak isteyen bakabilir. Soru sayısı ve yeni nesil bakımından tatmin edici görünüyor fakat çözümlü olmadıktan sonra özellikle evde çalışanlara faydası olacağını çok düşünmüyorum.

• Apotemiyle karşılaştırabilecek olan var mı?

• freaking out F kullanıcısına yanıt
    Geri dönüş için teşekkürler. Bugün arattırdım işleri, bu sene çözüm videoları gelmeyecekmiş zaten, iki üç haftaya limit, türev fasiküllerini çıkaracaklarmış. İnceleyeceğim hafta sonu kitabı.

• Tam kafamı kurcalayan kısma dokunmuşsunuz hocam. Fonksiyon sorusu bir mutlak değer, ya da köklü sayı değil ki, millete soru atayım.. Gerçi video çözüm olmasa bile yine de kağıttan çözüm iş görürdü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.