Bildirim
ACİL Eksen ve exa bilgisayar nerde
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben de şimdi tam hatırlayamadım. Ama oradakilere bilgisayarcıların bulunduğu sokak nerede diye sorarsan belki yardımcı olabilirler.
Edit: Yazıcıoğlu iş hanı diye sorarsan daha kolay yardımcı olurlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miklo* -- 27 Temmuz 2011; 11:24:38 > -
Exa is bankasinin arkasindaki sokakda.yAzici oglunun asil girisinin 10 m saginda kaliyor.yani donercilerin caprazinda,goldun karsisinda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 27 Temmuz 2011; 11:24:52 > -
Ben yanlış yola saptım galiba iş bankasının karsısında hacıoğlu var o arada migros var o yol üzerinde mi -
Yok haci naptin alakasiz yere gitmissin.telini ver arayip tarif edeyim istersen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 27 Temmuz 2011; 11:38:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Miralay25
Ben yanlış yola saptım galiba iş bankasının karsısında hacıoğlu var o arada migros var o yol üzerinde mi
Sırtını İş bankasının kapısına ver. Kaldırımın sağından ilerle ve ilk sağa sap. Karşına çıkacaklar. -
hocam rıhtımda otobüs duraklarının karşısında ziraat bankasıyla,garanti bankası var.onu sor oraya git,ardından rıhtımda ilerle yavaş yavaş hemen sokağın başında şöhretler döner görüceksin.o sokağa gir.20metre ilerle sağ tarafta exa var azıcık ilerisinde de eksen -
Sonunda bulabildik şu an exanın önündeyim önümde gold pc arkamda yazıoğlu iş hanı sağımda eksen bilgisayar ilk gelişim merak ettiğim yer büyük mutluluk verici -
Beklentin büyük olmasın. Eski popülerliğini fazlasıyla yitirdi orası. -
Eksen ve exadan genellikle alışveriş yapıyorum teknobiyotikde kadıköyde ise görmek isterim ama yerini bilmiyorum yazın adresi arkadaşlar orayada gidebilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X