Şimdi Ara

ACİL.......Direksiyon Arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aracımda yaklaşık 1 aydır direksiyonda sorun var.
    durum aşağıdaki şekilde gerçekleşmiş olup, tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum :

1. Ramazan öncesi göstergedeki direksiyon simgesi önce SARI ardından KIRMIZIya döndü.

2. arıza ışığı bir gün sonra söndü, sonrasında yaklaşık 15 gün geçti ve ışık birden ama bu defa SARI olarak yandı. öğlen gibi otoparka inip aracı çalıştırarak kontrol ettiğimde ışık sönmüştü.

3. Ustam gelip aracı aldı, bilgisayara bağladılar, 2 adet direksiyon arızası silinemeyince, önce "AÇI KAYDIRICI" dediği parçayı değiştirdi. ve yeniden makinaya bağlayıp direksiyondan kaynaklı arızalar silindi. ustam bana, eğer bir daha yanarsa direksiyonun bağlı olduğu motorun değişmesi/tamir edilmesi gerekeceğini, sadece parça ücretinin 600 tl olacağını işçilik ve kodlama ile 1000 tlyi bulacağını söyledi.

4.veee final sabah yine birden SARI direksiyon arıza ışığı yandı. öğlen kontrol için gittiğimde aracı çalıştırdım ve ışığın söndüğünü gördüm.

şimdi bu nasıl bir arızadır anlamadım.
    eğer direksiyon motoru arızalı olsa bu ışık hiç sönmez gibime geliyor.
    bağlantılarda sorun olsa, ancak şu ufak parça değişirken bağlantıları kontrol ettiğini söyledi ustam

konuda bilgisi tecrübesi olan bi el atsın yoksa 1000 tl bi tarafıma kaçacak.....

edit: buranın takipçisi az diye otogenel'e de açtım oradan takip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaballi -- 27 Eylül 2011; 15:52:39 >

• allah allah degısık bırsey..
  • Ben 2011 model sıfır araçtan sökülme direksiyonu 700 tl ye aldım Arızanız giderilmez ise sizde piyasadan sıfır veya sıfıra yakın bir direksiyon alın Hemen hemen aynı fiyata arıza gidereceğinize direksiyon komple yenilenmiş olur İnşallah arızanı giderilir
  • değişimden önce tamir yoluyla halletmeye çalışacağız.
    teşekkürler....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKÜ SORUNU ((ACİL))
    13 yıl önce açıldı
    FREN SİSTEMİ ARIZASI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.