Şimdi Ara

[ACİL] Deniz Şortu tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
10.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Quiksilver mağazası sadece İstiklal Cad.'de varmış, oraya gidecek zamanım yok.Dün Boyner'den bi şort aldım, eve gidince beğenmedim =(

Bugün gidip değiştircem, onlarca şort var ama söylediğiniz gibi nike adidaslar çok sade.

Billabonglar'da baktıklarım tam aksine çok renkli ve desenli.

Billabong'lara tekrar bakıcam

Bağdat Caddesinde de Quicksilver var ben ordan almıştım benimkini.
  • İşte beyler gerçek kalite şortlar burda has italyan malı
    Tabii parası olana
    http://www.raffaello-network.com/turkce/moda-urun-listesi/162/Dolce-&-Gabbana-Erkek-Mayolar.html

Benim favorim bu modeller
     [ACİL] Deniz Şortu tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

Sort olmasi sart mi?
    Adidas mayo al tavsiye ederim.

Mayo derken , yapışıklardan mı bahsediyorrsun ? Onları giyemem :D

Ben daha çok skate tarzı dize kadar olanlara bakıyorum, ikincil olarak daha kısalar da olabilir ama yapışıklar olmaz

• Benim de adam akıllı bişey almam lazım ya nike şort var bi tane fileli falan.Fileyle bir sorunum yok alıştım artık da çok kısa duruyor şort.Rahat edemiyorum bi türlü.Güneşlenirken frikik vercez diye rahat rahat hareket edemiyoruz , quicksilver ın şortlarınıda hiç beğenmedim her yerinde yazı resim farklı farklı renkler çocuk şortu gibi hepsi.
  • yapmayın etmeyin beyler 830 liraya şort mu olur ne farkı var ki sizi oto mu yüzdürüyo gidin cok ihtiyacınız olan şeylere bu paraları yatırın.
  • ya bu kadar da markacı olmayın be bi şorta 55-60 lira veriilir mi.7.5 liraya mı ne almıştım 3 senedir kullanıyorum çok da rahat tam plaj şortu böyle tropikal ağaçlardan oluşan desenli.Hem de 2 dakkada kuruyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

ya bu kadar da markacı olmayın be bi şorta 55-60 lira veriilir mi.7.5 liraya mı ne almıştım 3 senedir kullanıyorum çok da rahat tam plaj şortu böyle tropikal ağaçlardan oluşan desenli.Hem de 2 dakkada kuruyo.

İşte zevk meselesi. Bana göre de çiçek desenliler iğrenç, hiç giymedim/giymemç

Aradan 3 yıl geçmiş... Bu süreçte quick silver ve adidas şortlarımı kullandım ve gayet memnundum. Sadece adidas şortun beli lastikli olmadığı için ve ben de yazın zayıfladığım için biraz sıkıntı oldu, ama havuza girmeme/klora rağmen kumaşı falan hala ilk günkü gibi.

Bugün yine şort almaya gidicem, kesin yine çok zor beğenicem ama max. 60-70'den fazla vermek istemiyorum. Belki bir kaç t-shirt de alırım.

• Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 16:43:46 >
  • quote:

@Tuvnera

@Ultio

Soldakini beğendim yalnız beden uymuyor, belki markaya göre kalıp değişir ama ben 32 giyiyorum, hem hafta sonuna acil lazım

@oranj001

Hiç tarzım değil + çiçek desenleri sezonu çoktan geçti ....

Şu 3'ü tarzında bir şey bakıcam;

Kıçı sırf beyaz olanlar içi gösteriyormuş.Sizce bu 3'ünden hangisi ?

Bir de billabongların surf şortların cebinde açacak/testere tarzı bir şey var :D Testere gibi olan şey kramp girerken bacağa batırmak için mi yoksa başka bir işlevi mi var ?

1 ve 3 güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

Bunu giyenler donla girseler daha az apaçi gibi görünürler
  • @Liez07

2010'da konu açtığımda billabongları beğeniyordum ama o kocaman yazılar benim de hoşuma gitmedi. Quick silver da öyle.

Daha sade bir şey arıyorum.
  • quote:

+13246578
    bu varken neyin kafası bu tabiki alevli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soru Bankası

quote:

+13246578
    bu varken neyin kafası bu tabiki alevli

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Haziran 2013; 18:52:38 >

•  [ACİL] Deniz Şortu tavsiyesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

selam tatlım nasılsın özelden numaram ıattım mesaj bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.