Şimdi Ara

ACİL CORSA&POLO ARASINDA KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model corsa cdti enjoy ve 2004 model polo tdi trendline
    sizce hangisini seçmeliyim sebepleriyle yazarsanız sevinirim :) şimdiden sağolun

http://www.araba.com/1164701.html

http://www.sahibinden.com/2004_polo_tdi_1_4_trendlineWQQaXQQ7235443WQQpXQQdisplayitem

• resimlerde polo daha temız gorunuyor.
    ancak corsa da daha donanımlı.
    tabiii 2. el araçda oncelik temizlik olmalidir bana gore .
    bu sebeple bence 2 araci da gidip test edin.kurcaayın.hangisi hosunuza giderse.
    2 side alinaiblir mantıklı ve b sınıfının en kaliteli araçlarının basinda gelir
  • Bence corsa cdti enjoy. Çünkü motor sistem olarak daha yeni.
  • Arkadasım bir polo sahibi olarak yeni kasalarda poloyu asla tavsiye etmemAma seçenekler bunlarsa poloyu tercih etmelisin...
  • normalde bende o kasa poloyu severim ama motoru çok gürültülü çalışıyor vede atak değil
    ben bu durumda corsa tercih etmenizi öneririm
  • Polo 2004 model - Corsa 2005 model

Polo 68.000 de - Corsa 46.000 de

Polo klasik pompa-meme dizel (traktör) - Corsa ise kendi hacminin en iyi common-rail dizel motoruna sahip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [dodo] -- 8 Nisan 2008; 13:48:21 >
  • corsa daha mantıklı görünüyor, corsanın motor hacmi poloya göre küçük ama daha seri ve daha modern bir dizel motor. hem corsa piyasası daha tutulur, hem 1.3 motor olduğu için vergi avantajıda var. donanım olarakta bir gömlek üstte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş gayet iyi açıklamış
    quote:

Orjinalden alıntı: [dodo]

Polo 2004 model - Corsa 2005 model

Polo 68.000 de - Corsa 46.000 de

Polo klasik pompa-meme dizel (traktör) - Corsa ise kendi hacminin en iyi common-rail dizel motoruna sahip..

• Polo dışarı verdiği gibi içeriye de corsa'dan daha çok ses veriyor
  • vergi avantajı ve motor işi cosayı ön plana çıkarıyor sanki
  • polo dururken opel alınmaz
  • bende 2006 cdti corsa var içeride ne yol nede motor sesi var yalıtım gayet iyi o konuda aklınıza bir şey takılmasın
  • Arkadaşım polo nun motoru eski nesil opelin motoru ise 2005 yılında dünyanın en iyi motoru seçildi.Corsa bir kaç ufak problem çıkarsada polodan çok daha fazla tutulan ve rüştünü ıspatlamış bir modeldir.Poloyu satmazsın çünkü corsa ve clio 3 piyasanın hakimi.Sırf AMBLEME para veririm diyorsan sen bilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.