Şimdi Ara

ACİL CEVAP , yoksa kıza rezil olacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vay anam vay filminin sonuncusu olan ''Big Momma's: Like Father, Like Son'' filmindeki bir sarkiyi ariyorum.
    banyoda bir kizin sacini yikarken toplu dans ediyorlar o siradaki sarkinin ismini bilen soylesin allah rizasi icin.
    ben bulurum dedim bulamadim rezil olacak acill :(

o sahneden bir resim..

ACİL CEVAP , yoksa kıza rezil olacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 23 Temmuz 2011; 20:20:13 >

• Video varsa şıp diye bulurum. Şarkıyı duymam lazım.
  • filimden o sahneyi cikartip buraya eklemeye calissam 1 saat surer.
    o sahnenin bir resmini koydum belki izleyen birisi vardir.
    nette o kismin videosunu aradim oda yok kafayi yiyecem :(
  • Bir kayıt cihazıyla şarkının ufak kısmını kaydetsen, bir şekilde(hotfile veya benzeri) upload etsen, indirip bulabilirim. Acele etmen gerekir. :)
  • ya sarkiyi biliyorum adini getiremedim aslinda. cok mesahur dillerde bu sarki.
    klidi soyleydi. anlatayim biraz..

sari sacli asi bir kiz.. evdeki siradan bir hayati olan aylesine bakarak sarki soyluyor.
    sonra disari cikiyor. arabaya felan biliyor boyle devam ediyor klip.

• Valla kardeşim, ben shazam isimli programa dinletmeyi düşünüyordum. Eğer telefonun destekliyorsa shazam programına dinletip wifi ile internetten bulmayı dene.
  • buldum .. yineden tesekurler dostum..

Ke$ha - TiK ToK-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 23 Temmuz 2011; 20:35:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapma kardeş, herkes bilir bu şarkıyı. Bari sözleri ufakten kelimelerine yansıtsaydın, bulurdum. Neyse, haydi kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.