Şimdi Ara

acil cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar dünendir telefonuma durmadan iletildi raporu geliyor ama benim mesaj göndermediğim bir numara ve ingiltere numarası her seferinde değşik değişik numaralara sanki ben mesaj göndermişim gibi iletildi raporu geliyor neden olabilir bilgisi olan hemen cevap yazabilirse çok iyi olur kafayı yiyecem yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikocan -- 19 Ocak 2012; 15:44:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ikocan

selam arkadaşlar dünendir telefonuma durmadan iletildi raporu geliyor ama benim mesaj göndermediğim bir numara ve ingiltere numarası her seferinde değşik değişik numaralara sanki ben mesaj göndermişim gibi iletildi raporu geliyor neden olabilir bilgisi olan hemen cevap yazabilirse çok iyi olur kafayı yiyecem yoksa

arkadasım aktarmalarını ıptal et telefonunu fabrıka ayarlarına gerı cevır eger duzelmez ıse musterı hızmetlerını ara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed61

quote:

selam arkadaşlar dünendir telefonuma durmadan iletildi raporu geliyor ama benim mesaj göndermediğim bir numara ve ingiltere numarası her seferinde değşik değişik numaralara sanki ben mesaj göndermişim gibi iletildi raporu geliyor neden olabilir bilgisi olan hemen cevap yazabilirse çok iyi olur kafayı yiyecem yoksa

arkadasım aktarmalarını ıptal et telefonunu fabrıka ayarlarına gerı cevır eger duzelmez ıse musterı hızmetlerını ara..

telefonum yeni servisten geldi zaten başka sorunlar için göndermiştim dün telefonumu aldım ondan sonrada ileti raporları gelmeye başladı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samed61

quote:

telefonum yeni servisten geldi zaten başka sorunlar için göndermiştim dün telefonumu aldım ondan sonrada ileti raporları gelmeye başladı

kardesım dedıgımı yaparmısın sen arama ayarlaın gır ordan aktarmlarını ıptal et yada
    ##002# yes tuslarına basarkda ıptal edeblırsın sonra bı basta baslat sonrada devam ederse hafıza kartın varsa cıkarıp bılgısayarında tarat ve o esnada telefonunu fabrıka ayarların gerı cevır...eger oda olmaz ise musterı hızmetlerını ara ve baglı oldugun bısey varmı ona baksınlar

• Düşündüğüm gibi birşey varsa ay sonunda seni kötü sürprizler bekliyor. (Bknz. fatura)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Düşündüğüm gibi birşey varsa ay sonunda seni kötü sürprizler bekliyor. (Bknz. fatura)

çok kötü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    20 yıl önce açıldı
    acil yardım
    11 ay önce açıldı
    Acil Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.