Şimdi Ara

ACİL BULAŞIK MAKİNESİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 3,5 yıldır kullanmakta daha doğrusu kullananamamakta olduğum Hotpoint Ariston LBF 42 modeli bulaşık makinemin; 6 defa servis görmesi ve 4 defa yıkama motoru değişimi sonucu tüketici hakem heyeti kararı ve 3 aylık cebelleşmeden sonra yenisi yolda geliyormuş.
    makineyi zamanında 550 liraya aldığım için para iadesi değil ürün değişimi talep etmiştim. makinenin sıkıntısı; yıkama motorunun imalatında izalasyon hatası olduğu için kısa sürede yıkama motoru içerisine su alıyor ve sesli çalışıyordu. 3 yıl içerisinde 4 defa servis tarafından motor değişti ama ariston hatalı imal ettiği motoru o kadar süre içerisnde elden geçirip düzeltmediği için her seferinde aynı motor takıldı ve su aldı.
    büyük ihtimalle yine aynı ürünü gönderdiler, bu modelde o günden bu güne bir geliştirme oldumu bilmiyorum, makineyi bayiden değiştirme imkanımız olacak; ariston modelleri hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan çok fazla teferruata gerek yok problemsiz, iyi yıkayan, sessiz, sağlam bir modeli varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
    ayrıca başka marka makine ile değiştirme imkanımız olursa yine çok teferruatsız problemsiz, iyi yıkayan, sessiz, sağlam marka ve model tavsiyelerizi bekliyorum.
    şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabialife -- 9 Eylül 2014; 15:40:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.