Şimdi Ara

Acil ! Bu Aracı Almaya Gideceğim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracımı dün itibari ile sattım .
    Almayı düşündüğüm araç : 2006 Model 30.000 Km de çok temiz Civic ES Vtec ( bir önceki kasa ) .
    Bej renk .
    Klima
    Park mesafe kontrol
    Sis farı
    Elektrikli camlar
    Sunroof
    Hidrolik direksiyon / EPS
    Elektrikli yan aynalar
    CD çalar
    Radyo/kaset
    Hava yastıkları 4 adet
    Merkezi kilit
    ABS
    Alaşım jant
    Alarm

26.700.- YTL son fiyat , pazartesi almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EximeR -- 19 Mayıs 2007; 7:26:32 >

• düz vites mi?
  • fiyat biraz fazla geldi gibi pazarlıkla kırdırabiliyosan kırdır biraz daha
    fiyatı dışında mükkemmel bir araç kazası belası yoksa alman mantıklı bi karar olacaktır
  • bu fiyat gayet uygun bu araba için eğer araçta boya,kaza,değişen yoksa kesin al derim
  • Araca henüz bakamadım ama sahibi sadece tampondaki bir kaldırım kenarı sürtmesinden dolayı boya rötuşu olduğunu söylüyor o kadar . Mümkün olursa bu gün bir tanıdığımız araca baktırıverecek .
    Evet araç manuel vites. Valla benim çok hoşuma gitti bu araç.
    Şimdiye kadar Opel Corsa-Astra-Vectra ve en son olarak 307 kullandım . Üst komşumuzda var baktığım aracın 2004 modeli 65.000 Km de. O çok memnun ve şiddetle tavsiye ediyor. Buna binince Pug'u falan bidaha aramssın diyor.
    Rengi ve iç döşemeleri çok güzel Bej renkte.
    Son fiyat 26.700 daha aşağı olmaz diyor. Orjinal 30.000 Km imiş.
  • arkadaşım araba temiz ve iyi bir araca benziyo ancak biraz pazarlık yap 26.500 ya anlaş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EximeR

Araca henüz bakamadım ama sahibi sadece tampondaki bir kaldırım kenarı sürtmesinden dolayı boya rötuşu olduğunu söylüyor o kadar . Mümkün olursa bu gün bir tanıdığımız araca baktırıverecek .
    Şimdiye kadar Opel Corsa-Astra-Vectra ve en son olarak 307 kullandım . Üst komşumuzda var baktığım aracın 2004 modeli 65.000 Km de. O çok memnun ve şiddetle tavsiye ediyor. Buna binince Pug'u falan bidaha aramssın diyor.

Fazlaca yol gürültüsü alan bir arabadır. otobanda 120-130 giderken yanındakiyle bağırarak iletişim kurarsın.
    Araç çok iyi araçtır, yanlış anlaşılmasın, bu dediğim bana göre o aracın en kötü yanıdır. Bilerek alın derim. bu yönüyle saydığın diğer araçları aratabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedikodu

quote:

Araca henüz bakamadım ama sahibi sadece tampondaki bir kaldırım kenarı sürtmesinden dolayı boya rötuşu olduğunu söylüyor o kadar . Mümkün olursa bu gün bir tanıdığımız araca baktırıverecek .

Fazlaca yol gürültüsü alan bir arabadır. otobanda 120-130 giderken yanındakiyle bağırarak iletişim kurarsın.
    Araç çok iyi araçtır, yanlış anlaşılmasın, bu dediğim bana göre o aracın en kötü yanıdır. Bilerek alın derim. bu yönüyle saydığın diğer araçları aratabilir.

ziebart ses yalıtımı yaptırarak sorunun giderilebileceği söyleniyor ama aslı astarı var mı bilemiyorum.

• Arabaya daha bakmadım demişsin. Önce bir bak sonra değerlendir. Kafana yatarsa al. Fiyat orta hatta biraz fazla gibi... Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

kardeş sadece tamponda boya var derler başka yerde boya çıkar çok başıma geldide ondan söyliyim dedim.tek servise gidipte güvenme en az iki servise arabayı göster o kadar parayı veriyorsun 100 ytlyide kısmazsın sanırım.fiyatı 26500 a çekmeye çalış sen,sahibiyse yapar ama galeriden falansa hiç uğraşma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.