Şimdi Ara

Acil !!! Bozuk yükleme dosyası nedeniyle kur devam edemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde sıfır ik iadet bilgisayar iksindede win7 veya win10 kurmaya çalışdıgğımda Bozuk yükleme dosyası nedeniyle kur devam edemiyor. Windows yükleme diskinizin satıcısına veya sistem yöneticinize yardım için başvurun. bu hatayı alıyorum .format bitmek üzereyken veya ortasında bu hatayı veriyor ne yaparsam yapayıj maşamadım tüm ayarları kontrol ettim cihazlar sağlam format cdleri usb leri hepsini değişdiridm

• Sorunu çözebildinizmi acaba.Sıfır freedos laptop aldım bende de aynı hatayı veriyor kuramadım bir türlü.
  • Merhaba ayni problem benim sifir free dos pc dede oldu, problemi cozdum, usb flash disk ile isletim sisteminizi kurun canavar gibi kuruyor;

Microsof un sitesinden indirdigim win 10 pro iso kalibini dvd ye iki ayri programla denemelerime ragmen 2 dvd kurulumunda da ayni sorun cikti,sonra daha once baska pclerede sorunsuz yukledigim win 8 dvd si ile kurulum yaptim yine ayni hata, muhtemelen yeni nesil pc lerde dvdrom uyumsuzlugu ile alakali ama tam olarak bende bilmiyorum, sonuc itibariyla kendinize usb den isletim yukleme flash bellegini ayarlayip kurulumu yaparsaniz problem cikmiyor. Sevgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun bende de çıktı, usblerde de, dvdlerde de aynı hatalar çıkıyor, sıfır laptopı iade edecek pskiolojiye geldim resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhi13

Bu sorun bende de çıktı, usblerde de, dvdlerde de aynı hatalar çıkıyor, sıfır laptopı iade edecek pskiolojiye geldim resmen

flash bellekten işletim sistemi kurma diye forumu aratın, ben win 8 flas bellekten kurdum daha sonra win 10 a yükseltme yaptım şuan sorunsuz çalısyor, tabi win 10 güncellemer çok öenmli
  • denizim24 D kullanıcısına yanıt
    hocam şuan aynı dertten muzdaribim. cd iso olarak seçtim microsoft sitesinden iniyor. cd cdğil de onu usb atsam sorunsuz kurabilr miyim?
  • eren35fb kullanıcısına yanıt
    İstediğin işletim sistemini iso olarak indir,masaüstüne at.
    Sonra win 7 usb download tool programını indir ve bilgisayara kur.
    Sonraki adımda flash belleği tak (minimum 8gb olsun) ,win 7 usb download tool programı aç ve
    iso dosyasını göster.yazma işlemi bittikten sonra flash belleğin hazırdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.