Şimdi Ara

Acil bir Sıkıntım var ! (Sağlık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar değerli dostlarım, abilerim, ablalarım
    15 yaşında Lise 1 e giden bir öğrenciyim.
    2 bilemedin 3 yıldır testislerim hakkında çok büyük bir sıkıntı çekiyorum.( lütfen beni anlayın)
    7. Sınıfın 2. Döneminin sularında öğle arasında iken testislerime ani bir şekilde çok feci bir ağrı saplandı.
    O gün korktuğum için ve daha hiç bir bilgi sahibi olmadığım için amaaan geçer gider kafası ile aileme söylemedim. Yaklaşık 1 yıl sonra aklıma geldi bi bakiyim niye olmuş olabilir acaba gibi. Bir baktım başladım ağlamaya. Testis torsiyonu olduğunu zannettim ilk başta. Ben dayanamadım babama söyledim. Dedim ki baba böyle böyle bir şey oldu lütfen bir şeyler yapalım vs. Her neyse sonra ilk doktora gittik doktor hiç bir şey olmadığını söyledi. Ardından 1 doktora daha ardından 1 ine daha ardından 1 ine daha derken yaklaşık 4 doktora gittik. Gitmediğimiz yer kalmadı. Bütün hepsi de makineler ile bakıp hiç birşey olmadığını söyledi. Benim de her gittiğimde içime bir rahatlama gelip geçiyordu. Neden mi? Sağ testisim olması gerektiğinden yukarıda ve hassas bir dokunma olduğunda bile ağrı hissediyorum. Değişik bir şekilde yanlış duruyor gibi hissediyorum. Ve hala içimde öyle bir korku bulunuyor. Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum...
    Lütfen bana yardımcı olun, Lütfen anlayın beni. Aileme daha nasıl söyleyebilirim hiç bilmiyorum. Kaç kez doktora götürdüler daha söyleyecek yüz bulamıyorum. Söyleyeceğim şu, ne yapmam gerekiyor biliyorum bayağı devrik cümleler kurdum fakat anlayın istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim soldakinin aşağıda olması normaldir. Panikleme boşuna

• Panik atak var galiba kardeş sende psikoloğa gitmeni öneririm. Herşeyi Googleye bakarak kafanda kurma . 4 doktora bile gitmene gerek yok tu . 2 si yeterdi.

• psikologa git kendı kendıne hastalık uydurmussun hipokonriziyas var sende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.