Bildirim
Acil bios yardımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
muhakkak vardır arkadasım görememişsindir boot device kısmındadır -
quote:
Orjinalden alıntı: safranboy
muhakkak vardır arkadasım görememişsindir boot device kısmındadır
Arkadaşım haklısın ama boot device diye bir kısım yok sadece boot diye bir kısım var aradada yok -
hakkaten ilginç bios un ceşidini biliyor musun mesela benimkinde "advanced bios features" kısmının hemen içinde boot device diye geçmiyor ama first second device diye mecut
quote:
Orjinalden alıntı: oktay10
quote:
Arkadaşım haklısın ama boot device diye bir kısım yok sadece boot diye bir kısım var aradada yok
-
quote:
hakkaten ilginç bios un ceşidini biliyor musun mesela benimkinde "advanced bios features" kısmının hemen içinde boot device diye geçmiyor ama first second device diye mecut
quote:
Orjinalden alıntı: oktay10
quote:
Arkadaşım haklısın ama boot device diye bir kısım yok sadece boot diye bir kısım var aradada yok
Anakartın Markası:Asus:P4S-X
Bios: Award
Tarihi:17/03/2003
Sürümü:1001
Kusura bakma aklımda bunlar kalmış
-
benim biosumla aynı soylediğim yerde mevcut benimkinde.Güncelleme falan yaptın mı -
evet ondan olur mu -
sorunsuz bir şekilde güncelleme yaptıysan boyle bişeye sebebiyet vermez çünkü bende güncelledim ve menüler hep aynı -
asusun sitseinden indirip güncelledim başka site var mı acaba -
ben baska siteleri önermem ayrıca mecbur kalmadıkça güncelleme yapmanıda tavsiye etmem soylediğim kısmı kontrol ettin mi tekrar -
biosa baka baka ezberledim öyle bir yer yok -
ben biraz araştırayım ilginç bir durum çünkü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X