Şimdi Ara

ACİL - Bilgisayar Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu sabah pc acilmadi hata olarak da mv91xx.sys dosyasini bulunamadi diyor.

nette arastirdim bu dosya hdd nin surucusuymus... neyse win 7 dvd takip onar dedim ama onarma basarisiz oluyor... ben de sistem geri yuklemeyi denedim ama malesef geri yukleme yapmasina ragmen pc yine acilmiyor ve mavi ekran verip restart atiyor

advanced boot optionstaki tum secenekleri denedim ama hepsinde pc mavi ekran verio ve acilmior

son olarak win dvd den surucu yukle diyerek gerekli surucuyu yuklemeye calistim ama orada da secilen dosyada donaniminizla ilgili bilgi bulunamadi gibi bir hata veriyor

anlayacaginiz bildigim tum yontemleri denedim ama cozum bulamadim:-( sabahtan beri ugrasiyorum yardimci olursaniz coook sevinirim simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alaria

merhaba arkadaslar
    bu sabah pc acilmadi hata olarak da mv91xx.sys dosyasini bulunamadi diyor.

nette arastirdim bu dosya hdd nin surucusuymus... neyse win 7 dvd takip onar dedim ama onarma basarisiz oluyor... ben de sistem geri yuklemeyi denedim ama malesef geri yukleme yapmasina ragmen pc yine acilmiyor ve mavi ekran verip restart atiyor

advanced boot optionstaki tum secenekleri denedim ama hepsinde pc mavi ekran verio ve acilmior

son olarak win dvd den surucu yukle diyerek gerekli surucuyu yuklemeye calistim ama orada da secilen dosyada donaniminizla ilgili bilgi bulunamadi gibi bir hata veriyor

anlayacaginiz bildigim tum yontemleri denedim ama cozum bulamadim:-( sabahtan beri ugrasiyorum yardimci olursaniz coook sevinirim simdiden tesekkurler

sistem güvenli modda açılıyor mu?

• yok hocam malesef ne guvenli modda ne de diger seceneklerde aciliyor...

mavi ekran kodu 0x0000007B...
    arastirdim nedeni hdd kontrolu suruculeri yuzunden veya virus nedeniyle olabilirmis...

zaten ilk basta surucu dosyasi-mv91xx.sys- bulunamadi demisti... son sistem geri yukleme noktasinda da windows o surucuyu guncellemis... yani bence sorun bu yeni yuklenen surucu yuzunden oldu...

yani sorunu biliyorum ama cozumu bulamadim hala malesef :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaria

yok hocam malesef ne guvenli modda ne de diger seceneklerde aciliyor...

mavi ekran kodu 0x0000007B...
    arastirdim nedeni hdd kontrolu suruculeri yuzunden veya virus nedeniyle olabilirmis...

zaten ilk basta surucu dosyasi-mv91xx.sys- bulunamadi demisti... son sistem geri yukleme noktasinda da windows o surucuyu guncellemis... yani bence sorun bu yeni yuklenen surucu yuzunden oldu...

yani sorunu biliyorum ama cozumu bulamadim hala malesef :-(

aşağıdaki linke gir,ikinci yorumda yazanları uygula bakalım.biri denemiş ve işe yaramış.yeterli inglizcen yoksa o konuda da yardımcı olabilirim.
    http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-system/corrupt-file-at-startup-can-not-start-up-win-7/b7129bd4-abf5-44e8-b136-9d9bb9a22c60

• hocam ilgin icin cok sagol gercekten ama malesef o da olmadi :-(

herhalde artik tek yapilcak sey hddi baska bir pc ye takip dosyalari aktarmak ve yeni windows kurmak...

2. bir pc var ama cok eski bu sata diskler takilabir mi ona bilmiyorum...
  • arkadas kendi pc sini getirecek ona takip dosyalari alicam artik...

bu arada baska bir cozum yolu bilen varsa yardimci olursa sevinirim, tesekkurler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.