Şimdi Ara

Acil Bilgi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilimin mini hooperi var beni nasıl arabasına alır acil bilgi!!

• alamaz. araçları sadece sahibi kullanabilir ve sadece yanına çocuklarını alabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Centilmen Futbolcu

Sevgilimin mini hooperi var beni nasıl arabasına alır acil bilgi!!

alamaz
  • Teşekkürler bilgi için
  • otostop çekersen o da yola çıkarsa o zaman alabilir ama her otostop gibi şans işi kime gideceğin
  • quote:

Orjinalden alıntı: taffijun

otostop çekersen o da yola çıkarsa o zaman alabilir ama her otostop gibi şans işi kime gideceğin

taaff karaker adın ne bilgili biriymiş, her konuda çok yararlı ve akıllıca mesajların var. sanırım oyunuda güzel oynuyorsun karakter adını verebilirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 1 Ağustos 2008; 20:25:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

quote:

Orjinalden alıntı: taffijun

otostop çekersen o da yola çıkarsa o zaman alabilir ama her otostop gibi şans işi kime gideceğin

taaff karaker adın ne bilgili biriymiş, her konuda çok yararlı ve akıllıca mesajların var. sanırım oyunuda güzel oynuyorsun karakter adını verebilirmisin ?

Teşekkür ederim Poyraz Laçin karakterim...

• bu araçlar daha yni grup kurmuş tur otobüsüne sahip olmayıp dünya turu yapmak isteyenler içn iyi olmş
  • umudunu kırmayın kolay bir yolu var delikanlı dinle şimdi:

ilk olarak sevgilin saraybosnaya gidecek.e tabi sende gideceksin.ondan sonra saraybosna-dubrovnik yoluna gel.gece 4.30 olduğu zaman sen otostop çek sevgilin de bu seyahat yoluna gelsin.böyle yaparsan sevgilinin arabasına binme olasılığın inanılmaz derecede yüksek olur.mesela %50 ama dediklerimi harfiyen yaparsan
  • Ben hallettim bu işi vilniusa gidiyorum sevgilim para alacakmış bende onu takip ediyorum:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunusutaro

umudunu kırmayın kolay bir yolu var delikanlı dinle şimdi:

ilk olarak sevgilin saraybosnaya gidecek.e tabi sende gideceksin.ondan sonra saraybosna-dubrovnik yoluna gel.gece 4.30 olduğu zaman sen otostop çek sevgilin de bu seyahat yoluna gelsin.böyle yaparsan sevgilinin arabasına binme olasılığın inanılmaz derecede yüksek olur.mesela %50 ama dediklerimi harfiyen yaparsan

arkadaşım bende aynı bilgiyi vermiştim
  • e ben dolalı anlattım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunusutaro

e ben dolalı anlattım

şaka yahu güze anlatmışsın tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Centilmen Futbolcu

Ben hallettim bu işi vilniusa gidiyorum sevgilim para alacakmış bende onu takip ediyorum:D

hallettiysen konu çöp ya da kilit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.