Şimdi Ara

Acil Bakın lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Su videoya Bakın Tam 5 yıldır Rap ile uğrasıyorum 2 yıl ugrasan unlu oluoo ben nerde hata yapıorum arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seres.es -- 5 Eylül 2014; 9:36:47 >

• Boşuna harcanmış 5 yıl...
  • #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    tam olarak ne demek ıstedınız evet yılımı verdım barı buna saygı verebılırsınız uyumadıgım sınırden agladıgım gunlerım var lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: seres.es

tam olarak ne demek ıstedınız evet yılımı verdım barı buna saygı verebılırsınız uyumadıgım sınırden agladıgım gunlerım var lutfen

Eğer sadece ünlü olmak için yapıyorsun zaten bir yere gelemezsin.Şunu söylemeliyim ki özgün değilsiniz yani ilk izlediğimde direk arsız bela veya arsız styla' nın o arabeskten bozma parçalarını dinler gibi oldum Herkesin tarzı farklı ama Sansar gibi bu sektörde ileri gelen insanlar da bir zamanlar Cezayı Sagopayı rol model almışlardı kendilerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sevdim fena değil

Yarışma programlarına katıl derim öylelikle tanınırsın
  • #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    evet dusuncene saygı duyuyorum arsız bela yakıstırması pek hosuma gıtmedı söle anlatayım olayı bu ızledıgınız sadece track ın nakarat kısmı ÜÜnlü olmak degılde Bır Empatı kurun 5 yılınızı harcasanız sonrasında saygı almasanız en azından bellı bır dınleyıcı kıtlenız olmasa nasıl anlatayım evet arabesk rapcıler mesela tamam onlarda emek harcamıs saygı duyuyorum ama en azından onlar kadar bır dınlenım olsa bukadar agrıma gıtmezdı ınsan bır yerden sonra ektıgını bıcmek ıster ama malesef yok tmm kotu olabılır acıklarımı sölemenızı ıstıyorum tekrar teskkur ederım ılgılendgınız ıcın
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    teskkur ederım TheRad67 yarısma programlarından kastınız yetenek sızsınız gıbı programlarsa bana yarardan cok zararı olacagını dusunuyorum grogi örnek verebılırım mesela çok ıyı olmasına ragmen yetene sızsınıze cıktıgı ıcın kucuk goruluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen yardım edin lütfen
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seres.es S kullanıcısına yanıt
    Ama dinleyici kitlesi oldukça iyi internette elden düşmemek lazım herşeyi denemek gerek
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın Dınlenmesı mılyonu gecmıs ama yorumlar cok rencıde edıcı bu daha kotu ınsanların emegınıze kufur etmesı hakkınıızı alamamanızdanda kotu ama bır yerde haklı oldugunuz acık ve net yalnız rısklı bır nokta neyse bı soru daha sorayım youtubede ızleme cekmemın bır yolu var mı hıleyle olmasında bazı sıteler buldum onlarda hıle tık basına senın vıdeonu ızlıyor öle bırsey degıl mesela youutbe nın anasayfasında cıkma eger facebook gıbı reklam olarak gosterebılme varsa super olur para verıp vıdeomuzu anasayfaya cıkartabılırmıyız dudak ucuklatıcı bır bedel degılse onada hazırız youtubede dıkkatımı cektı SANJAR ısımlı bır a.rap cı bastan sona kadar vıdeoları ıle doluydu aklıma takıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.