Şimdi Ara

acil astra-leon-golf-i30 acil!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
6.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sndrk1

quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

yazdığınız seçimlere en uygun 1.4 benzinli otomatik astra. İçi dolu olsun demişsiniz. Astra nın içine binin diğerlerini zaten beğenmeyeceksiniz. Mart tan beri araştırdım binmediğim araç kalmadı. Kasası 2 sene daha gider. Ki kasa 2 defa değişse bile 2. Eli yine güçlü olur ve yine dönüp baktırır. Golf e de bin ve arka kapı içlerindeki malzeme kalitesini incele derim. İnsanlarımız direksiyona oturup karar veriyor siz öyle olmayın. Hangi aracı alırsanız alın inceleyin derim şimdiden hayırlı olsun

doğru söylüyorsunuz bugün astraya bindim ön konsol olsun direksiyon tutuşu içi konforlu geldi yoksa golf 1.4 midline mı yoneleyim yeni leon 1.2 dsg motoru sorun yaratır mı yokuşlarda olsun hızlanmada olsun

bir golf kullanamadım sanırım. Test sürüşü talep ettim ama satıcı yerinden bile kalkmadı hatta bi oturun da demedi. Golf e bindim ön konsol bana hiç hitap etmedi. Benzinli bakmadığım için motorları hakkında bilgi sahibi değilim ben araç olarak söyledim. Hatta dizeli bile kullanmadım sadece test sürüşü yaptım. Kısmetse bu salı teslim alıcam :) a3 olan arkadaşım 1.6 benzinli yeni astrayı kullandığında gitmiyor diye beni aramıştı geçen. 1.4 turbo daha alınabilecek bir seçenek bana göre. A3 hem 1.4t hemde 1.6 var arkadaşta audi de de 1.6 yı beğenmiyor 1.4 daha seri diyor. Fikir olabilir diye yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 28 Temmuz 2013; 20:09:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7he mcRp kullanıcısına yanıt
    otomatik şart mesela leon 1.2 dsg 6.5litre yakıyormus(normalde 5.5 gozukuyorda çalısan adam 1 litre daha ekle gerçekci olsun dedi) :)
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    katılıyorum golf için bende dün gittim doğuştakiler hiç ilgilenmedi bari fiyat listesi verin dedim aa doğru vereyim dedi oradaki kadın bu kadar mı ilgisiz olur acarlara gidicem birde bakayım onlar nasıl davranıcak eylülde otomobil fiyatları düşer mi leon astra ve golfte ozellıkle cunku bunlara yoneldım birini alacam
  • quote:

otomatik şart mesela leon 1.2 dsg 6.5litre yakıyormus(normalde 5.5 gozukuyorda çalısan adam 1 litre daha ekle gerçekci olsun dedi) :)

Kullanicilardan bilgi almak daha dogru olur. Fabrika verileri +1 de olsa tutturmak zor olabiliyor. Leon fr alabilirsiniz led paketi falan oh tadindan yenmez ama tabi bi astra degil

• Otomatik olsa fr olurdu ama sizce astra daha mi iyi leondan o da cok yakiyor biri105hp astra 140hp

• Hocam Leon için süre olmasa ilk tercih edilecek araç olurdu bu bütçede. Ama şans işte bu yüz bende bütçenizi zorlayıp.

Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline + Elektrikli Açılır Panaromik Cam Tavan = 61.500 TL. Geriye kalan seçenek bu olmalı.

Performans olarak 0-100 km/h = 9.3 sn

Yakıt tüketimi

Ş.İçi : 6.6 / 6.2*
    Ş.Dışı : 4.3
    Genel : 5.2 / 5.0*

Ayrıca çok ilgi istersen Doğuş Oto'dan Vw Rekor'a gidebilirsin. Sana Vw Erel önerirdim ama son gittiğimizde çok memnuniyetsiz kaldık.
  • quote:

Otomatik olsa fr olurdu ama sizce astra daha mi iyi leondan o da cok yakiyor biri105hp astra 140hp

Leonu cok cok ayrintili incelemedim hocam. Ama astra diyince hem kasa olarak daha yakisikli hemde donanim olarak dolu bir arac. Malzeme kaliteside bi okadar iyi. Ben kullanicisi olarak oneririm size.tabii ki tercih sizin

• hacı benim sana tavsiyem b-max ya da c-max verdiğin paraya değer bak bu iki seçeneğin fiyatına bakmadım ama düşün birde focus sw var ki c-max kadar çok geniş benim kriterlerime uysam bu gün focuz sw alırım bir bak derim. güzel seçenekler seat o kadar iyi değil artık.
  • vw de hangi aracı alırsan al 3 ay sonraya dicekler ve fiyatı sabitleyemiceksin geldiği gün fiyat ne ise o diyecekler. Zaten bütçeyi zorlayacaksınız hesap kitap yapacaksınız geldiği gün bir bakmışsınoz 2.000 tl zamlanmış. Bütün planlar alt üst. En azından benim için öyle. O yüzden aklımdan çıkarmıştım direk.

• ben i30 diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Neredeyse tum benzinli otomatik araclar 10 litre ustu yakiyor. Benim bu verdigim degerler agresif kullanim %100. Otomatik kriteriniz zorunlu degilse 1.3 dizel oneririm. Kullanicisiyim memnunum

HONDA CIVIC HB 2011. 6,8-7,2 lt arasında yakıyor şehir içi. Ayrıca agresif kullanımda. Boşuna tavsiye etmiyoruz ve boşuna demiyorlar..

HONDA Hayat Onda...
  • 2 yıldır yeni astra sahibiyim çok şükür en küçük arıza bile vermedi tavsiye ederim. ancak satıp dizele geçmek istiyorum.

Bu arada bende araç değiştireceğim için piyasa araştırması yapıyorum. seçeneklerim arasında leon vardı ama artık yok. aracı 500km test ettim ama memnun kaldığımı söyleyemem. astradan inip leona binince çok kötü geldi daha doğrusu benim beklentilerimi karşılamadı.

Aracın test videosuda var belki biraz fikir verebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Ben sana Leon ve Golf önereceğim.

Leon 1.6 TDI 105 hp DSG S&S > Style 57.000 ( Panoramik Sunroof KDV + ÖTV dahil 1.900 TL ) = 58.900 TL Bence çok uygun ve dolu bir araç.
    Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 58.800 TL ( Elektrikli Açılır Panaromik Cam Tavan 2.700 TL ) = 61.500 TL

Yalnız dikkat etmeniz gereken Leon DİZEL, Golf 7 ise BENZİN. Şahsen bu tercih arasında LEON alınır. Hemde KIRMIZI fena durur.

Bende askerden gelince Leon 1.6 TDI 105 S&S almayı düşünüyorum Beyaz Style donanım olarak ama kırmızıda güzel siyah jant larla 10 numara duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

vw de hangi aracı alırsan al 3 ay sonraya dicekler ve fiyatı sabitleyemiceksin geldiği gün fiyat ne ise o diyecekler. Zaten bütçeyi zorlayacaksınız hesap kitap yapacaksınız geldiği gün bir bakmışsınoz 2.000 tl zamlanmış. Bütün planlar alt üst. En azından benim için öyle. O yüzden aklımdan çıkarmıştım direk.

Şahsen araştırmakta fayda var. Mesela 1 hafta önce Vw Erel'de Yeni Golf Highline vardı. Yani bu tür durumlarda bence bütün yetkili servisleri aramak şart.

Şahsen birazda Elektrikli Cam Tavan nedeni ile gelme sıkıntısı olabilir.
  • Leondan aşırı derecede olumlu yorumlar alıyorum bu aralar. Çok az yakıyormuş ama bastın mı gidiyormuş, çok rahatmış vb.
    Benim bildiğim golfle leon arasında bayağı bi fiyat farkı var, ben o parayı golfe vermem. İndirim falan oldu mu bilmiyorum haberim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantyouseebaby26

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Ben sana Leon ve Golf önereceğim.

Leon 1.6 TDI 105 hp DSG S&S > Style 57.000 ( Panoramik Sunroof KDV + ÖTV dahil 1.900 TL ) = 58.900 TL Bence çok uygun ve dolu bir araç.
    Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 58.800 TL ( Elektrikli Açılır Panaromik Cam Tavan 2.700 TL ) = 61.500 TL

Yalnız dikkat etmeniz gereken Leon DİZEL, Golf 7 ise BENZİN. Şahsen bu tercih arasında LEON alınır. Hemde KIRMIZI fena durur.

Bende askerden gelince Leon 1.6 TDI 105 S&S almayı düşünüyorum Beyaz Style donanım olarak ama kırmızıda güzel siyah jant larla 10 numara duruyor.

Aynen tasarım olarak çok şık. Ama keşke 5-6 Bin TL fazla olanı ve kalitesi Golf ile içi aynı olan bir tane araç beklerdim ben. Ek seçenek olarak.

• Astra 1.4 T Sport + stil paket 51.000 tl

Yol tutuşu
    Performans
    Yakıt tüketimi olsun bence en ideali

• Leon 1.2 yada 1.4 tsi style al geç derim performans 1.2de yeterli olur ama olmaz dersen 1.4 işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

quote:

Neredeyse tum benzinli otomatik araclar 10 litre ustu yakiyor. Benim bu verdigim degerler agresif kullanim %100. Otomatik kriteriniz zorunlu degilse 1.3 dizel oneririm. Kullanicisiyim memnunum

HONDA CIVIC HB 2011. 6,8-7,2 lt arasında yakıyor şehir içi. Ayrıca agresif kullanımda. Boşuna tavsiye etmiyoruz ve boşuna demiyorlar..

HONDA Hayat Onda...

4 sene boyunca otomatik civic kullandim sakin kullanimda sehirici 10litrenin altini ne kendim gordum ne de baska bir kullanici

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

quote:

HONDA Hayat Onda...

4 sene boyunca otomatik civic kullandim sakin kullanimda sehirici 10litrenin altini ne kendim gordum ne de baska bir kullanicida gordum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.