Şimdi Ara

ACİL arkadaslar ümraniye carrefour yada albarak turk bankası nasıl gıderım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar herkeze ıyı aksamlar ıs basvurusu yapmıstım ınsan kaynakları gorusmeye cagırdı sakaryadan geleceğım umranıye carrefoura yada albaraka turk bankasına nasıl gıdebılırım ?

• Sakarya' dan ozel arabanla gelmeyeceksen eger dudullu-atasehir de ineceksin biraz yurume yolun var sonra 19D bineceksin umraniye son durak ta ineceksin. Bu son durak o civarin adi. Otobusun son duragina kadar gitme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Sakarya' dan ozel arabanla gelmeyeceksen eger dudullu-atasehir de ineceksin biraz yurume yolun var sonra 19D bineceksin umraniye son durak ta ineceksin. Bu son durak o civarin adi. Otobusun son duragina kadar gitme.

cevap ıcın cok tesekkur ederım hocam . cok ılgınc bır durak ısmı varmıs :) ben otobus servısı ıle konustum umranıye devlet hastanesıne yakınmıs yanı oyle dedıler umranıye devlet hastanesı yakınmı ustad o taraflara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellidört

quote:

Sakarya' dan ozel arabanla gelmeyeceksen eger dudullu-atasehir de ineceksin biraz yurume yolun var sonra 19D bineceksin umraniye son durak ta ineceksin. Bu son durak o civarin adi. Otobusun son duragina kadar gitme.

cevap ıcın cok tesekkur ederım hocam . cok ılgınc bır durak ısmı varmıs :) ben otobus servısı ıle konustum umranıye devlet hastanesıne yakınmıs yanı oyle dedıler umranıye devlet hastanesı yakınmı ustad o taraflara

Evet yakin daha rahat olur senin icin tam olarak devlet hastanrsine gitme servis soforune soyle seni daha yakin yere birakir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ellidört

quote:

Evet yakin daha rahat olur senin icin tam olarak devlet hastanrsine gitme servis soforune soyle seni daha yakin yere birakir

çok çok teşekkür ederim üstad cevap için rahatladım şuan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.