Şimdi Ara

Acil araç tavsiyesi buyrun içeri!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar limit 50 bin civarında lpgli ya da dizel tercihen manuel araç bakıyorum km olarak da mümkünse 100bini geçmesin. Yaş 25 ve ilk aracım olacak genellikle şehirler arası kullanılacak o nedenle performanslı tercihimdir. Tek kişiyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum bu ay içinde almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 yaşında hb olsun bence. marka model yardımı olmadı belki ama arama kriterini azalttım.
  • 50 bine donanım olarakta 2013 model 1.5 dizel + titanyum paket bir fiesta bulabilirsin temizinden.bende 2 aydır araştırıyorum da araba piyasası çok yüksek, fiestadan iyi markalar bulabilirsin ama donanım olarak eksik kalır , mesela golf bulamazsın zaten polo boş paket 1.2 anca bulursun ararsan oda kesmez zaten, astra boş paket eski kasa anca bulursun, punto seversin sevmezsin bilmem oda fiesta gibi sadece biraz daha kırılgan sayılabilir, ama performansı yetmez dersen de focus benzin + lgp de iyi performans verir
  • mrthr35 M kullanıcısına yanıt
    2013 model 1.5 dizel hemde titanyum paket yok maalesef o fiyatlara
  • musatokar kullanıcısına yanıt
    bende hb düşünüyorum ama sedan da olsa sıkıntı değil önemli olan birazda ne kadar donanımlı oldugu ve konforu yıllardır babamın arabası olan symbol kullandım illallah ettirdi artık konfor istiyor insan
  • 50 bin liraya gidip a3'ü alıp bineceksin. Yani ben öyle yapardım
  • a3 hiç bakmadım ama eski olacağını ya da temiz olmayacağını düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F06C70E2

a3 hiç bakmadım ama eski olacağını ya da temiz olmayacağını düşünüyorum
    valla 2009 model civarı bulunuyor o paraya. Tipi lüks duruyor ve çok hoşuma gidiyor. Bence temizi de bulunabilir ama tabiki yedek parça, yakıt, vergi gibi konuları nasıldır bilmem, direk alıcı olmadığımdan detaylı araştırmalara girmedim.
  • bir araştırma yapmak lazım ama yakıtı fazla diye duydum ben
  • quote:

bir araştırma yapmak lazım ama yakıtı fazla diye duydum ben
    hocam yakıyorsa da yaksın ya at besleyen arpasını düşünmesin, şuan bu sözü ben uydurdum ama düşüncem böyle yani
  • güzel atasözü oldu :D haklısınız da ocagıma incir ağacı diker sonra :D
  • quote:

güzel atasözü oldu :D haklısınız da ocagıma incir ağacı diker sonra :D
    Tabi öyle olması muhtemel, siz en iyisi başka seçeneklere bakın hocam
  • ara ara denk geldi ama ben almadım,şuan bende arıyorum , bulmak mümkün, temiz 2012 model bugün buldum hemde tutulan vişne çürüğü renk hatasız 41 lira diyor 40 a kadar çok rahat bulunur 2012 ye kadarki kasa, diğer kasada acele etmezsen bulursun boş paketi bile 40 55 arası gibi değişken fiyat aralığında kaktırmaya çalışan çok insan var, 50 bine bulursun bende bulucam inanıyorum :D
    İnşallah bakalım artık bulursak alırız :)

• quote:

İnşallah bakalım artık bulursak alırız :)
    acele etmedikten sonra istediğinz temizlikte istediğin dolulukta alırsın bende işte yeni kasa titanyum bulursam 2013 üstü 1.5 daha güzel onlar 45 46 ya denk gelirse alıcam bulamazsam 1 2 bin daha yüksek olsada olur olmazsa artık 209 2012 arası alırız :)
  • mümkünse cruze 2.0 dizel hb

• C4 al

Kurban bayramından sonra kesinlikle almam lazım sadece 1,5 ayım kaldı :)

• clio 4 al hocam dizel her türlü işini görür.hem tip güzel hemde az yakıyor.
  • alpikom A kullanıcısına yanıt
    Bu meblağlarda clio 4ler de yok maalesef piyasa uçuk yoksa benim gözdem de clio 4tü sorunsuz güzel araç.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.