Şimdi Ara

Acil!... Ankarada Önereceğiniz Computest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
11.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın bir arabaya bakmaya gideceğim. Ancak tanıdığım bir usta yok. Ustaya götürmek mi daya iyi. Yoksa computest mi daha iyi?

• en guzelı bılgısayara sokmak her usta anlamıyor kımının boya yok dedıgı yerde başkası var dıyo bılgısayara sokun kafanız rahat olsun ersıyes sanayı sıtesınde mevvut
  • Bir arkadaşım bana computest hiç bi işe yaramıyor demişti o yüzden soruyorum. 2006 model bir albea almıştı. Gittik diyor bu ne marka diye sormuş. Ondan sonra bunun motoru palio ile aynıdır demişler ve palio nun değerlerini yazmışlar. Sadece motor performansına falan bakmışlar işte fabrika değerlerine göre %97-%98 v.s. demişler o kadar. Onun haricinde yok boyası var yok değişen var v.s. hiç bişey söylememişler. Ben o yüzden merak ettim.

Şimdi benim bakacağım araba 94 model Hyundai Excel 94. Buna nasıl bakacaklar onu merak ettim. Yani eski model araçlara da uygulanıyor mu acaba?
  • arkadasım ankamallın karsı tarafında iskitler sanayı var orada pejo bayısı var onun yanında tam olarak ısmını hatırlamadıgım test merkezı var hem boya hem bılgısyar bakıyorlar adamlar ıyı ış cıkarıyordu en son.
  • sadece computeste güvenerek arac almamanızı tavsiye ederim servise yada bilindik bi ustaya da göstermenizde fayda var, iskitlerin ordaki biraz sallama bakıyor, bizzat bikac defa gitmiştim boyasız dediği aracın tavanında boya cıkmıstı dikkatli olmakta fayda var
  • Test merkezlerinde aracin nerlerine bakiyorlar? Kac para aliyorlar?

Ben aracimi satarken alan kisi yetkili servise goturdu. Ucretsiz olarak kaporta aksaminda nerde boya ve degisen oldugunu soylediler. Servise ne zaman geldigini en son kac km de geldigini soylediler.

Aracin diger yerlerine bakmak icin expertiz ucreti aliyorlarmis. 160 nokta kontrolu var dediler. Alacak kisi yaptirdi. Aracin turbosuna V kayisina triger kayisina, sasilere, lastiklere, devirdaim pompasina vb. onemli problem cikartabilecek her yerine bakiyorlarmis.1 saatten fazla surdu.Hic bir problem cikmadi. Ucret de 100 TL imis.
  • Ben aracımı Gimat civarındaki bir computest merkezine götürdüm. Boya kaza durumuna bakıyorlar, Değişen parça, vernik boya var mı kontorl ediyorlar. Sonra bir platform üzerine çıkarıp motor ve yürüyen aksam kontrolü yapıyorlar. Son olarak da birkaç cümle ile ne durumda olduğu hakkında bilgi verip 3 sayfalık bir rapor eline tutuşturuyorlar.
    Benim tavsiyem, aracı önce servise götürmen; eğer tatmin olmazsan bir de computeste götürmen yönündedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara için kaportacı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,
    Konu biraz eskimiş ama, ben ek iş olarak araç alım satımı yapıyorum, daha öncede hem iskitlerde hem ostim-gimatın oradaki computesçilere kendi alacağım arabaları götürmüştüm alırken söylenenlerle satarken söylenenler bir çok seferinde uyuşmadı. Müşteri gelsin eline bir rapor tutuşturalım 50-70 lirasını alalım yollayalım mantığı vardı gittiklerimde.
    2 ay öncesinde sattığım arabayı alan birisi Turgut Özal Bulvarında opetin karşısında ki computetst firmasına götürdü. Elemanlar işi profesyonelce benimsemiş 2 kişi arabayı baya incellediler raporları verdiler ve açıklamalarını düzgünce yaptılar. Zaten işlerine verdiği değer gerek ortamından gerek güleryüzlülüklerinden belli oluyor. Ben kendi alacağım araçlar için 2 sefer gittim, sorunsuzdu.
    Umarım firma zaman içinde bozmaz kendisini.

• banane...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeral -- 19 Ocak 2014; 11:28:54 >
  • size iyilik yaramıyor burdakiler hep mühendis olmuş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeral -- 19 Ocak 2014; 11:48:56 >
  • nette arastırın öyle gidin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeral -- 19 Ocak 2014; 11:22:25 >
  • bence genel bir soruşturma araştırma yapılmalıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeral -- 19 Ocak 2014; 11:26:31 >
  • heryerde var... gitmeden karar verilmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeral -- 19 Ocak 2014; 11:24:54 >
  • nokta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeral -- 8 Aralık 2013; 23:33:14 >
  • araştırınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeral -- 19 Ocak 2014; 11:25:40 >
  • usta en iyisi
  • Geçen bir boyacı ile konuştuk adam öyle ince boya atıyoruz ki makine ile 3 bin tl kadar para tutuyor tüm aracı boyamak ama usta yada bilgisayar asla boyalı oldugunu anlayamıyor dedi :D
  • Bu kadar reklam yapmanın anlamı nedir? Reklam yapacağım diye kendinizden soğutmayın...
  • Bu kadar acemice reklam yapanı görmedim
  • nokta point car tester center

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeral -- 8 Aralık 2013; 23:34:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.