Şimdi Ara

ACİL ALINIK PDA LAP TOP + 400 YADA NAKİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/lenovo-ibm-b560g-59-058644-intel-p6200-2-1ghz-2gb-320gb-15-6-freedos-notebook_30.001.1350.0211.htm#tabs

bu linkte yer alan lap top ile takaslık yada sahibinden üzerinden kredi kartıyla alıcam bi pda arıyorum

alıcam cihaz takas yada paraya göre degişiklik göstericek... takas olursa daha üst düzey bi cihaz alıcam ama yok takas olmaz para lazım derseniz fiyatınızı bleirtin konusalım imkanlar dahilinde

şuan kredi kartımda 430 lira var ve ayın 26sında 150 lira da nakit vericem site komisyonuyla beraber satıcının eline geçicek miktar yaklaşık 550lira ediyor bu bütce dahilinde alım yapabilirim üste 100liraya kadarda sagdan soldan borc alıp ekleyebilirim yane max bütce 650 tabiki buda cihazına göredir

gelelim lap topa özellikleri fotoları linkte nasıl görünüyorsa odur üzerinde çizik bulandan geri iade alabilirim 20ay garantili cihaz zaten

+ olarak yanında microsoft mause ve çanta hediyemdir...

takas fiyatı ise aciliyet sebebiyle 500liradır takas fiyatınızı siz artırırsanız benim asıl takas fiyatım 600liradır ölücüler uzak dursunlar onlara sevgilerimi arz ederim

BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM...

NOKİA İSTEMİYORUM MOTOROLA SONY ERİCSSON VE HTC ÖNCELİKLİDİR SONRA SAMSUNG VE İPHONE GELİR AMA AYFON DÜŞÜNMÜYORUM
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 21 Haziran 2011; 22:49:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Mustafa nasılsın dostum ne dicem defy için pek iyi yorumlar yapmıyolar bak istersen bi araştır kardeşim
  • saolasın şükür iyiyim evet dokunmatikte donma yapıyormus bazen ama ne bileyim kafama takılmadıda degil bravo için anlaştıgım bi arkadas var ama sınavlarının yogunlugundan gönderemiyor kargoyu 3aydır telefonsuzum neredeyse açıkcası bi cihaz alıcam gözümü kararttım bravo ve defy aklımda defy 2. sırada bravonun tr dil destegi yok ve 3g yi kullanamıyoz başkada önemli bi eksisi yok bakalım kafam karısık biraz:D

• bravo nerden bulabiliriz f/p olarak çok güzel bir ürün. getiren olsa da alsak.
  • sahibibndende bi tane defy var 600 diyo bi bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35

saolasın şükür iyiyim evet dokunmatikte donma yapıyormus bazen ama ne bileyim kafama takılmadıda degil bravo için anlaştıgım bi arkadas var ama sınavlarının yogunlugundan gönderemiyor kargoyu 3aydır telefonsuzum neredeyse açıkcası bi cihaz alıcam gözümü kararttım bravo ve defy aklımda defy 2. sırada bravonun tr dil destegi yok ve 3g yi kullanamıyoz başkada önemli bi eksisi yok bakalım kafam karısık biraz:D

hadi ya senin gibi bi adam 3 aydır telefonsz he
  • evet malesef milestone bozulduktan sonra h1.den yedigimiz kazık üzerine 3aydır telefonsuzum :)

forumda getiren var ama müsait olamadıgı için kargo yapamıyor ciddi ciddi bi telefon alıcam artık canıma tak etti benimde :)

sahibindene tekrar bi bakayım belki anlaşırsak alırım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 18 Haziran 2011; 11:35:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alamadın mı bi türlü Bravo'yu yav Mustafa

Ben de H1'i sattım, kargoladık az önce bakalım yine arayışlardayız
  • yok alamadım daha bi türlü...

• Vala Defy benim hoşuma gitti baya, tasarımını beğendim Motorola'ya mı geçiş yapsak ne yapsak
  • valla ben motoya güveniyorum cihazlarda donanımsal sorun olmaması önemli defy.ninde yazılımsal sorunları var ama çokta fifi yazılım çözülür her türlü :) arada kilit ekranında donmalar falan oluyor suan onu biliyorum okadar bravo yazılımsal olarak daha stabil...

• hacı 3-4 gündür defy kullanıyorum, donma takılma falan yapmadı, android 2.2 kullanılıyor zaten,belki 2.1 de yapıyordu.cok güzel bir alet, ses,tatminkar resim,hassas dokunmatik,kücük boyut büyük ekran,darbe ve suya dayanıklılıgı da cabası.bravo kullanmadım ama defy yi tavsiye ederim.
  • Motorola candir. Bende sirasiyla deniyorum. Milestone flipout xt720 derken sira defy da.
    Bu arada laptop iyiymis de ekran karti yokmuş terbiyesizin oyun oynamayanlar için ideal
  • evet lap top güzel ekran akrtı olmamasının hiç bi eksisini görmedim ben hafif oyunları illaki kaldırır ama yüksek donanım isteyen oyunları zaten açmaz bile :))

hoş lap topla oyunmu oynanır diyesim geliyor içimden ama sadece oyun degil photosop gibi programlardada etkisini gösterir :)

evet motorola güzel defy.de güzel ama çok istiyorlar defy.ye okadar para çıkaramıyorum anca takas:(

• başta karışık bi ilan gibi geldi. Kafadan 3 kere okumuşumdur ne istediğini anlamak için

Hayırlı satışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerousx -- 21 Haziran 2011; 22:33:32 >
  • sırasıyla okuyunca anlaşılıyor ama bizim millet bi baştan bi sondan okumayı sever öyle olunca tabiki anlamaz.... :)

edit: senin için düzenledim bak ilanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 21 Haziran 2011; 22:44:53 >

• 650ye hd7 aldım 200ünü sonra ödicem :))) ilan aktif degildir artık...

• hayırlı olsun
  • saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.