Şimdi Ara

ACİL ALINIK 200TL İLE 400TL ARASI TELEFON!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ii günler arkadaslar.kız arkadasıma almak üzere bu fiyat aralığında telefon arıorum.aradığım modellere bi kaç örnek weriyorum ama yüzde 90 öncelikli tercihlerim garantisi yeni baslamş wea garantili ürünlerdir.sıfırdan farksız olması da şarttır....GARANTİSİ OLMAYIP DA YURTDISI SIFIR ÜRÜNLERİ DE DÜŞÜNEBİLİRİM YADA SIFIRA YAKIN!!!ÖNCELİKLE BU SARTLARI OKUYUP ÖLE PM ATIN!!!!

ARADIĞIM MODELLER:6300 İ , 5310 , N73,N73 ME,5610,6110 NAVGTR,N76,SİYAH 6300,E65 WE SUAN AKLIMA GELMEYEN BU TARZ TELEFONLAR DÜŞÜNMEKTEYİM.İLGİLENENLER PM ATSIN.BU HAFTA ACİL LAZM BU TELEFON....İİ GÜNLERR...

• pm atildi
  • cewaplandı we düşünülüyor ama yine de baska teklifleri de düşünücem tekilfleri bekliorum..
  • OOOooo meraba nurush hocam :) , sen de düştün hee 2. el pazarına.Yorum yaparken iyiydi amaa :)
    Çatır çatır yorumları yazıyosun sonra da burada şunu isterim bunu isterim diyosun hee, sana hiç yakıştıramadım. :)

Neyse şaka diyorum hocam iyi bulmalar, istersen mesajı editleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salash1 -- 8 Şubat 2009; 21:34:45 >
  • ÖM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salash1

OOOooo meraba nurush hocam :) , sen de düştün hee 2. el pazarına.Yorum yaparken iyiydi amaa :)
    Çatır çatır yorumları yazıyosun sonra da burada şunu isterim bunu isterim diyosun hee, sana hiç yakıştıramadım. :)

Neyse şaka diyorum hocam iyi bulmalar, istersen mesajı editleyebilirim.

saol kardes yok editlemene gerek yok saolasın.pm ler cewaplandı aramaya dewam.gerci bir iki tane mantıklı teklif war da yine de bkıorum belki daha güsel şeyler düser..pmler beklenio..

• ÖM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • pm ler cewaplandı ayriyetten semih türk kardesim telefona 270 demişsin ama telefonun sıfırı zaten 370..yapmayın gözünüzü sewiyim yaa ben 6300 ımı zamanında 6300 ında fiyatı 370 lerrdeyken 240 a bile satamamştım yani insaf biraz ltf
  • Bir özel mesaj da benden.
  • bende 6500 slide var garantili sadece 5 ay oldu ama çok temiz kullandım üzerindeki jelatini dahi duruyor vatanbilgisayardan almıştım paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum madem kız arkadaşına alcakmışsın sana 360 a veririm cevabını bekliyorum
  • Sen bana telefondan ulaş yaparız bişeyler
  • pm ler cewaplandı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.