Şimdi Ara

ACİL ACİL ACİL swf dosyasını engelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir internet sitesinde çalan swf dosyasını engellemem gerekiyor. Çalışmama engel oluyor. Dosya html koduyla gömülmüş ve sitenin her sayfasında gezinirken tekrar çalıyor.http://xxx.xxx/xxx.swf şeklinde bir dosya, nod32 kullanıyorum, winxp.

Bu dosyayı nasıl engelleyebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Tarayıcı bazlı engellemek çözüm değil ne yazık ki. Ayrıca eklentilerden flash playeri da kapatmak da çözüm olmadı, diğer flashlar önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

• siteye girme:D öyle bir engelleme çeşidi yok kardeş anca tarayıcından engelleyebilirsin diye biliyorum.
  • Tarayıcı ie 8, ne yazık ki engelleyemiyorum. İş bilgisayarı olduğu için farklı bir tarayıcı kurulumu ne yazık ki yapamıyorum. Belki antivirüsten bu dosyayı engelleyebilirim dedim, ama o da çözüm olmadı. Siteye iş icabı girmem gerekiyor.
  • up
  • sayfayı pm'le de bi bakıyım
  • firefox ad.block ile kolayca engelleniyor. sorun çıkmıyor. ama bildiğim kadarıyla ie8de reklam engelleme diye bişey yok. neden ie8 kullanıyosun ki ayrıca. firefox var opera var chrome var. ie8 mi kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Arkadaşlar bir internet sitesinde çalan swf dosyasını engellemem gerekiyor. Çalışmama engel oluyor. Dosya html koduyla gömülmüş ve sitenin her sayfasında gezinirken tekrar çalıyor.http://xxx.xxx/xxx.swf şeklinde bir dosya, nod32 kullanıyorum, winxp.

Bu dosyayı nasıl engelleyebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Tarayıcı bazlı engellemek çözüm değil ne yazık ki. Ayrıca eklentilerden flash playeri da kapatmak da çözüm olmadı, diğer flashlar önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

Eğer bu bir virüs türü ise

Combofix ile güvenli modda tara

Yada Düzelmesse

FORMAT AT

SONRA CHROME Yİ YÜKLE

CHROME STYLA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle ki, bunlar şirkette kullandığımız bilgisayarlar. Bu nedenle ie8 kullanılmakta. İe 9 da engelleyebiliyoruz ancak win7ye geçtiğimizde aktif olarak kullandığımız bir program hata verdiği için XP ye mahkumuz şu an için. Derdim tarayıcılarda engellemekten ziyade, bu dosyayı tamamen engellemek. Yani bütün tarayıcılarda. Hem chrome hemde ie8 kullanılıyor ancak çalışma programımız otomatik olarak ie'la senkronize çalıştığı için özellikle internet explorer da engellemem gerekiyor. Chrome da vs. bu dosyanın oynatılması çok önemli değil.
    Şimdilik flash eklentilerini engellemek zorunda kaldık. Bu sefer de sitedeki diğer flashlar açılmıyor ama bir çözüm bulana kadar idare etmek durumundayız.
  • şirket olarak o sitede narıyorsunuz o da ayrı bi konu :D
  • Site de bizim. Ama üst mercilerden böyle bir müzik eklenmesi kararı alındı, haliyle bizi de etkiledi. Bilgi işlem tüm flashları engellemekten başka birşey beceremediği için iş başa düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 24 Şubat 2012; 19:58:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.