Şimdi Ara

Acil 500 Watt peak HD 5850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sitede hd 5850 indirime girmiş bende hemen alayım diyorum.
    BU güç kaynağında bir sorun olurmu ?
    Sistem yanda görüldüğü gibidir.

COOLER MASTER RS-500-PCAP-J3
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2995

• Sisteminde 5830 varsa 5850'ye geçmek pek fazla fark yaratmaz. Bence para biriktirip yeni serileri beklemelisin.
  • HD 5830 u kardeşime veririm diye düşünüyordum. Fazla fark olmayacaksa almayım o zaman.
  • 5830 maalesef 5850'den daha fazla güç harcar, yani power supply büyük ihtimal yetecektir fakat o power supply gerçekten kötü değerlere sahip, tavsiyem en kısa sürede power supply'i yenilemeniz.

Bu arada arkadaşında dediği gibi 5830'dan 5850 modeline geçilmez, en az HD6950 yada GTX560Ti gibi bir modele geçerseniz performans farkını hissedersiniz.
  • Hangi siteymiş acaba bu? zaten nisanın başından beri 300 TL'nin biraz altında bulunuyordu. Daha fazlamı indirim var acaba, link verirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutalya

Hangi siteymiş acaba bu? zaten nisanın başından beri 300 TL'nin biraz altında bulunuyordu. Daha fazlamı indirim var acaba, link verirmisiniz?

Tam 300 lira.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/1f1facb14b5a016f872f5d5b9186efab/SAPPHIRE-HD5850-Xtreme-1GB-GDDR5-256Bit-DP-HDMI-16x-11162-15-20G

PSU değiştirmeyi düşünüyorum ama şuan sorun çıkmıyor.
    Gereksiz buluyorum şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 21 Mayıs 2011; 19:03:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ForYouKill

PSU değiştirmeyi düşünüyorum ama şuan sorun çıkmıyor.
    Gereksiz buluyorum şuan.

Kusura bakmayın belki yersiz gereksiz bir mesaj olarak değerlendirebilirsiniz fakat ekran kartı alımı psu alımından çok daha gereksiz, sonuçta power supply ile tüm sisteminizi koruma şansınız var. Yarın yada başka bir zaman aşırı yük bindiğinde sisteminizin zarar görürse kötü olmaz mı? Bence bu konuyu bir daha düşünün risk almayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 295 Kaç Watt??
    15 yıl önce açıldı
    9800gt için kaç watt ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öylede ona verecek param yok şuan.
    Kardeşime kart alacaktım zaten onun parası yani.
    HD 6850 alsam HD 5830 u kardeşime versem nasıl olur ?
    Zaten ona kart alacam ama anlamıyor fazla.
    Hem HD6850 daha azmı elektrik harcar ?

Birde ben PSU ile HD2900 kullanıyordum.
    Bilindiği üzere PSU canavarı. Bir sorun çıkarmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 21 Mayıs 2011; 19:22:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.