Şimdi Ara

acil 50 dolara kadar kulak içi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • amazona bakıyorum adam akıllı bi kulaklık yok bulamadım, bi tane kafaüstü aldım bi de kulak içi lazım acil. bası tizi tam yerinde olmasını istiyorum sonynin 50-100 tllik kulaklıklarını kullandım artık bıkkınlık verdi, senheiser cx 3.00 kullandım çok tiz sesi vardı alışamadım. tavsiyeniz var mı



  • Sony Mdr ex650 Alabilirsin.
    Sonylerin çakmasını teknik servis bile ayırt edemiyor. O yüzden sadece TR Garanti belgesi çıkan ürün al.
    Media markt ve sony centerlar da 280TL

    18-24 dolar arasına bulabileceğin bir diğer kulaklık Xiaomi Hybrid Pro basslar ön planda olmasa da enstürman seslerini çok rahat ayırt edebiliyorsun temiz bir sesi var. Xiaomi kulaklıklarda kulaklık kablosunda QR Kod yoksa alma, çakma çıkıyorlar. Gearbest üzerinden TR öncelikli kargo (MNG) ile alaiblirsin ve orijinal ürün. Linkini de ekleyim tıklayın

    Kulaklık piyasasında çok çakma ürün var. Hangi kulaklığı alırsın bilmem ancak alırken resmi kanallardan al amazondan alacaksan bile satıcının sony olduğuna dikkat et mesela TR'de ise Hepsiburada gibi sitelere sakın bakma içerisinden tr garantisi çıkmıyorsa hiç alma.
    ilave olarak İstanbulda sennheiser kulaklık deneme merkezleri var almadan önce test edebilirsin.




  • Sismologger kullanıcısına yanıt
    hocam kargonun gelmesi ne kadar sürüyor
  • Kargo max 2 hafta sürer. Ancak alınacak kulaklık ex650 değil bana sorarsanız. Tizleri kötüymüş , üstü soyuldu diyen var.

    Öneri isterseniz de final audio e2000 veya zero audiocarbo tenore alabilirsiniz, bir diğer seçenek ise beyerdynamic byron.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonteknolojiler

    Kargo max 2 hafta sürer. Ancak alınacak kulaklık ex650 değil bana sorarsanız. Tizleri kötüymüş , üstü soyuldu diyen var.

    Öneri isterseniz de final audio e2000 veya zero audiocarbo tenore alabilirsiniz, bir diğer seçenek ise beyerdynamic byron.
    piyasada ki çoğu sony kulaklık sahte soyulma problemi orijinal üründe yok. Ayrıca tizlerde gayet yerinde. Ama orjinal ürün 279 tl ve tr garanti belgeli
  • Ostry Kc06 ya da Ostry KC06A öneriririm.

    Mid ve Tiz için Kc06

    Bass için KC06A
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.