Şimdi Ara

acil 3 soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün akşam bende bir iphone aldım ve ilk adımımı böylelikle iphone dünyasına atmış oldum, sizlere benim için çok önemli üç sorum olacak

1 - nokia telefonundan amr ses kayıtlarını bluetooth ile iphoneye nasıl atabilirim ve amr formatını dinleyebilyirmiyim
    2 - önceki nokia n8 telefonumdan rehberi nasıl aktarabilirim.
    3 - telefon görüşmelerimin kaydın gizlice ( bipsiz )ı almak istiyorum, nokia da boldbeast isimli bir program kullanıyordum iphone de ne kullanabilirm.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

arkadaşlar dün akşam bende bir iphone aldım ve ilk adımımı böylelikle iphone dünyasına atmış oldum, sizlere benim için çok önemli üç sorum olacak

1 - nokia telefonundan amr ses kayıtlarını bluetooth ile iphoneye nasıl atabilirim ve amr formatını dinleyebilyirmiyim
    2 - önceki nokia n8 telefonumdan rehberi nasıl aktarabilirim.
    3 - telefon görüşmelerimin kaydın gizlice ( bipsiz )ı almak istiyorum, nokia da boldbeast isimli bir program kullanıyordum iphone de ne kullanabilirm.

1-Jailbreak yapmadan iPhone ile bluetoothtan veri transferi yapamazsınız.Eğer jb yaparsanız celeste adlı program ile bu mümkün oluyor ama amr ses formatını dinleyebilirmisiniz bilmiyorum.
    2-Rehberi SIM kartınıza aktarıp ardından iPhone'a taşıyabilirsiniz.Başka bir yol gelmiyor şu an aklıma.
    3-Bu konuda bilgim yok ama App Store'a bi bakın derim.

• 1-iphone'lar yalnızca kendi arasında buluetooth dosya transferine izin veriyor. Ama JB ile celeste diye bir uygulama var. Onunla yapabilirsiniz.
    2-Rehberi outlook ile senkronize edip, itunes'tan outlook sync yaparak rehberi alabilirsiniz veya rehberi olduğu gibi simkarta taşırsınız.
    3-iphone'da bu tur bir uygulama yok ve izin verilmiyor. kolay gelsin.
  • rehberi outlook ile hallettim teşekkür ederim şimdi sıra jelbreke geldi bakalım yapabilecekmiyim.
  • Celeste files transfer uygulaması normalde cydia üzerinden 9.99 dolar. Ama insanelyi reposunda cracklenmişi var. Satın alınan, sorunsuzca bluetooth transferi yapıyor. Ama krekli olanda zaman zaman sorunlar çıktığını duymuştum.
  • 3. Cevabı net olarak vereyim cihaz jailbreakli bile olsa donanım buna izin vermiyor. Çünkü yasalar gereği dünyanın pek çok yerinde görüşmelerin kaydedilmesi yasadışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

Celeste files transfer uygulaması normalde cydia üzerinden 9.99 dolar. Ama insanelyi reposunda cracklenmişi var. Satın alınan, sorunsuzca bluetooth transferi yapıyor. Ama krekli olanda zaman zaman sorunlar çıktığını duymuştum.

hocam 9,99 dolarda olsa fark etmez ama app store den aradım bulamadım bu programı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

Celeste files transfer uygulaması normalde cydia üzerinden 9.99 dolar. Ama insanelyi reposunda cracklenmişi var. Satın alınan, sorunsuzca bluetooth transferi yapıyor. Ama krekli olanda zaman zaman sorunlar çıktığını duymuştum.

hocam 9,99 dolarda olsa fark etmez ama app store den aradım bulamadım bu programı

App store'da yok zaten.
    Telefonu jb yaptıktan sonra, cydia diye bir ikon belirecek. Onun içerisinde resmi olmayan uygulamalar var. arama seçeneği ile bulabilirsiniz.
    Facebook hesabından ödemeyi yapabilirsiniz. Aynı anda 6 kullanıcıya paylaştırabilirsiniz. Belki o zaman daha ucuza gelir:)

• jb yapmadan satın alamazmıyım bu programı
  • quote:

jb yapmadan satın alamazmıyım bu programı

alamazsın! program cydia içinde,cydia da jb den sonra geliyor
  • jb yi nereden yapmamı tavsiye edersiniz şu anki sürümüm 4.3.5 (8L1)
  • quote:

jb yi nereden yapmamı tavsiye edersiniz şu anki sürümüm 4.3.5 (8L1)

Dostum, Bence biraz bekleyin bu akşam 8 de ios 5 yayınlanacak ve ardından muhtemelen JB.
    Bu forumu takip ederseniz, gerekli bilgilere ulaşırsınız.
  • verdiğin bilgiler için sağol arkadaşım, çok faydalı oldu... bu akşamı bekleyeyim inş, jb i yapabilirim...
  • Rica ederim.
  • ios 5 nedir arkadaşım
  • Gerekli bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_53484518/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.