Şimdi Ara

ACİL 25000 TL FUSİON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkaaşlar 25000 tl fiyata fusion 2009 model 1.6 tdci lux 15000 km nasıl sizce?aracı aldım sayılır.kaporasını da ödedim ancak galerici tanıdık.araç hakkında duyduğum olumsuz eleştiriler aracı benden soğuttu.aslında focus almya niyetliydim yalnız bahsi geçen aracın 2009 model olması 15000 km olması ve full orjinal olması aracı cazip kıldı.sizce bu araç alınır mı? yoksa o paraya daha donanımlı daha güzel araçlar mı tavsiye edilmeli..önerilerinizi bekliyorum yarına kadar vaktim var

• ?
  • Aklınızı çelmek gibi olmasın ama fusiona 25 bin tl vermezdim.Büyük konuşmayayım ama galeriyle hayatta iş yapmam.
  • aklımı çelmiş gibi olmazsınız. ne düşünüyorsanız onu yazın..zaten kararsızım..yarın iade edebilirim aracı..fusiona 25 vermek bana da akıl karı gelmiyor..yalnız aracın orjinal 15000 de oluşu ve 2009 model oluşu cazip kıldı bu aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withamaru -- 6 Haziran 2010; 20:43:11 >
  • ben aklınızı çelmiş gibi olayım fusion o parayı vermeyin hem değer kaybınız çok olacak hemde arkadaşımda vardı kullanımını falan hiç beğenmiyordu
  • teşekkürler 2 nize de..araçta 1.6 dizel focus motoru var diye almıştım ama sağlık olsun yaramayacak bu araç bana sanırım
  • Birincisi araçta 1.6 TDCİ 90hp motor var.
    İkincisi aynı araç eniştemde var hem araç orjinal 11.268 binde idi bu gün, oda ev almak amacıyla aracı satıyor ve araç orjinal ayrıca hiç şehir içinde kullanılmadı sabah 9km git akşam 9km gel olmak üzere işe gitme amaçlı kullandı ve oda 25 bine satıyo şuan alıcı arıyor.araç 2009 model gümüş gri renkte ve en ufak bir çizik dahi yok zaten hiç şehir içinde kullanılmadı sayılır.11.268 km nin anca 1.268 km si şehir içine denk gelmiştir gerisi hep 9km lik yol.
    Şahsen ben o araçları beğeniyorum, pek donanım olarak zengin değil yani bi focus kadar asla olmaz ama eğer hoşunuza gidiyorsa bence alınabilecek bi araç.(yerden yüksek bi araca ihtiyacınız varsa)
    Benim bu araçlarda genel olarak ford larda beğenmediğim olay yol sesi ve ön kısımdan gelen tıkırtılar (sürekli değil ama bozuk yolda baya bi geliyor.belkide benim bindiklerimde öyle denk geldi) benim canımı sıkıyor.Ama bunlar benim için önemli değil derseniz tabikide tavsiye ederim.Fusion u beğeniyorsanız onu da tavsiye ederim.
    Ne karar verirseniz hayırlı olsun.Fusion la ilgili sorunuz olursa bilgim olduğu kadar yanıtlamaya çalışırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    1.000.000 TL Araç önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Max. 1.650.000 tl suv önerisi ?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • egemay hocam cevaplarınız için teşekkür ederim...şunu sorabilir miyim peki?aracın yol tutuşu nasıl?focus kadar iyi olmadığı söyleniyor..25 vemişken focus alırım diyorum ama bu araç da temiz olunca kaçırmak istemiyorum..araç ile ilgili tereddütlerim var..en başında araç bana arada kalmış bir araba görünümü verdi..yerden yüksek..sedan desen değil..hb desen değil...garip geldi araç bana..focus daha oturaklı gibi geldi....bu paraya onun kadar temiz focus bulamam belki ama aldığım araba focus olur sonuçta...peki egemay hocam 1.6 tdci lux serisinde standart donanım olarak neler var..her sitede farklı bilgilker var çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: withamaru

egemay hocam cevaplarınız için teşekkür ederim...şunu sorabilir miyim peki?aracın yol tutuşu nasıl?focus kadar iyi olmadığı söyleniyor..25 vemişken focus alırım diyorum ama bu araç da temiz olunca kaçırmak istemiyorum..araç ile ilgili tereddütlerim var..en başında araç bana arada kalmış bir araba görünümü verdi..yerden yüksek..sedan desen değil..hb desen değil...garip geldi araç bana..focus daha oturaklı gibi geldi....bu paraya onun kadar temiz focus bulamam belki ama aldığım araba focus olur sonuçta...peki egemay hocam 1.6 tdci lux serisinde standart donanım olarak neler var..her sitede farklı bilgilker var çünkü

Şimdi ilk olarak aracın yol tutuşu tabiki focus kadar iyi değil sonuçta araç yerden yüksek bir araç bu sebeble aracın yoltutuşu pek iyi değil ayrıca araç boşken hızlı girilen virajlarda ve hızlı yapılan frenlerde bir miktar aracın arkası geziniyor bunun sebebi ise araç yerden yüksek olduğu için süspansiyonlar sert bu sebele araçta yapılan frenlerde araç bir miktar öne yatma yapıyor ve arkadan yük azaldığı için arka kısım bir miktar izinden çıkıyor.ama bu çok büyük tehlike yaratacak boyutta değil ayrıca normal girilen virajlarda ve normal frenlerde hiçbir sorun yok.Ama aracın böyle olması deoğal sadece fusion değil fusion gibi yerden yüksek araçlarda bu durumun yaşaması normal.
    Aracın görünüşü olarak araç dediğiniz gibi ne sedan ne hb ama görünüş olarak bu biraz zevk meselesidir bana güzel gelen size gelmez size güzel gelen bana gelmez bu sebeble görünüş olarak bişey diyemiycem bu tamami ile size kalmış.
    Oturaklılık konusunda tabiki focus daha oturaklı bi araç sonuçta c segmenti bi araç.
    donanımına gelince;
    Gövde rengi tamponlar
    Gri renkli tampon çıtaları
    Gri renkli yan gövde çıtaları
    195/60 R15 lastikler
    15" Aliminyum alaşımlı jantlar
    Sis farları
    Gövde rengi elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar
    3. Stop lambası
    Manuel Klima
    Yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon
    Sürücü tarafı tek tuşla açılan elektrikli ön camlar
    Fasılası ayarlanabilir cam silecekleri
    Far yükseklik ayarı
    Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    İçeriden açılabilir bagaj kapağı
    Direksiyondan kumandalı CD çalar 6000 RDS EON
    Öne doğru tam katlanabilen fonksiyonel ön yolcu koltuğu
    Ön yolcu koltuğu altında saklama bölmesi
    Ön panelde saklama bölmesi
    Deri kaplı direksiyon simidi
    Yol Bilgisayarı
    Dijital saat
    Kademeli sönen iç aydınlatma
    Devir göstergesi ve benzin ikaz ışığı
    Bagaj aydınlatması
    Konsolda portatif müzik çalar bağlantı soketi
    Konsolda bardak/bozuk para gözü
    60/40 oranında katlanabilen arka koltuklar
    Sürücü ve Yolcu Hava Yastığını içeren Akıllı Güvenlik Sistemi
    ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtım Sistemi)
    Kapı İçi Çelik Koruma Barları
    Aktif gergili ön emniyet kemerleri
    Darbe anında katlanabilen direksiyon kolonu
    Immobilizer
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit (anahtar üzerinde bagaj açma düğmeli)

gibi özellikleri var.

• hocam yanlış anlamayın ama o para o arabaya verilmez kesinlikle 25000 tl az para değil gerkirse 1-2 daha koy focus al
  • Bu arada niye özellikle dizel düşünüyorsunuz yılda veya ayda aşağı yukarı kaç km yaparsınız?
    benzin + lpg de olabilir.
    Mesela 2005-2006 model aralığında bi avensis alıp lpg taktırdınızmı paşalr gibi binersiniz hemde focus ta bile olmayan rahatlığı konforu yaşarsınız..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemay -- 6 Haziran 2010; 22:00:14 >
  • egemay hocam kusura bakmayın şehir dışında olduğumdan ve net imkanı olmadığndan mesajınıza geç yanıt veriyorum.yılda ortlama 20000 km yaparım..özellikle dizel istememin sebebi dizel araçların tüplülere göre daha performanslı oluşu...özellikle focus 110 bg modelini çok beğeniyorum..ama tüplü de alabilirim istediğim temizlikte dizel bulamazsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: withamaru

egemay hocam kusura bakmayın şehir dışında olduğumdan ve net imkanı olmadığndan mesajınıza geç yanıt veriyorum.yılda ortlama 20000 km yaparım..özellikle dizel istememin sebebi dizel araçların tüplülere göre daha performanslı oluşu...özellikle focus 110 bg modelini çok beğeniyorum..ama tüplü de alabilirim istediğim temizlikte dizel bulamazsam

O zaman bu fusion istediğiniz temizlikte ise kaçırmayın derim.
  • hocam siz araştırma yapmışsınız ancak arkadaşlar genel olarak haklı o para o arabaya verilmez 25000 tl ye focus 1.6 gia modelini alabilirsiniz c4 en donanımlı dizel alırsınız
  • Focus araştırın derim. C segmenti olur sonuçta. Her zaman da gideri olan bir araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.