Bildirim
Acil 2500-3000 TL arası Scooter
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bence 2. el bak kredi kartına taksit yapan çok yer var 2500 3000 tl ye anca çinli 0 km alırsın onda perişan eder seni 2. el japon al 5 tane çinliyi gömer derim -
quote:
Orijinalden alıntı: sayokhan
bence 2. el bak kredi kartına taksit yapan çok yer var 2500 3000 tl ye anca çinli 0 km alırsın onda perişan eder seni 2. el japon al 5 tane çinliyi gömer derim
teşekkür ederim, 2. el honda pcx 125 almaya karar verdim zaten ben de sizin gibi düşündüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: z_vitamini
quote:
bence 2. el bak kredi kartına taksit yapan çok yer var 2500 3000 tl ye anca çinli 0 km alırsın onda perişan eder seni 2. el japon al 5 tane çinliyi gömer derim
teşekkür ederim, 2. el honda pcx 125 almaya karar verdim zaten ben de sizin gibi düşündüm.
umarım memnun kalırsın bütceni aşıyor ama benımde hayalımdekı motor o maddi sıkıntıdan dolayı ybr 125 alıcam -
quote:
quote:
quote:
teşekkür ederim, 2. el honda pcx 125 almaya karar verdim zaten ben de sizin gibi düşündüm.
umarım memnun kalırsın bütceni aşıyor ama benımde hayalımdekı motor o maddi sıkıntıdan dolayı ybr 125 alıcam
Bir arkadaşın arkadaşından 11.000 km'de pcx'i 3.500'e alacağım sanırım. 500 tl gibi bir masraf yapılması gerekiyormuş yani yaklaşık 4000 e gelecek bana.
Bence iyi fiyat 2012 model ama olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z_vitamini -- 31 Ağustos 2013; 18:36:55 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
umarım memnun kalırsın bütceni aşıyor ama benımde hayalımdekı motor o maddi sıkıntıdan dolayı ybr 125 alıcam
Bir arkadaşın arkadaşından 11.000 km'de pcx'i 3.500'e alacağım sanırım. 500 tl gibi bir masraf yapılması gerekiyormuş yani yaklaşık 4000 e gelecek bana.
Bence iyi fiyat 2012 model ama olsun.
iyiymiş piyasanın altında gayet
-
kuba kr 139 bu motoru tavsiye ederim kendim kullanıyorum ve benimle beraber 2 arkadasım daha aldı inanılmaz keyifli bir motor ve yamaha ybr ile herseyi aynı vidasına kadar 2800 lira fiyatı var.. -
quote:
Orijinalden alıntı: emsalsizdost
kuba kr 139 bu motoru tavsiye ederim kendim kullanıyorum ve benimle beraber 2 arkadasım daha aldı inanılmaz keyifli bir motor ve yamaha ybr ile herseyi aynı vidasına kadar 2800 lira fiyatı var..
vitesli istemediğimden bakmadım bu modele. vitesli başlangıç için kendime fazla görüyorum açıkçası. teşekkürler.
ama güzel motor, kazasız sürüşler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X