Şimdi Ara

Açıktan İşletme Okumak (92+yazmasın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
11.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kısmetse bu sene 2 yıllık bir üniversiteden mezun olacağım. Askerlik için iki yılda açıktan okumayı düşünüyorum. Hem bu surede calisip para biriktirtirmek istiyorum.Fakat sistem nasıl isliyor sınavlar çok zor mu geçmiş senelerden sorular çıkıyor mu sene kaybederek yasimin ilerlemesinide istemiyorum.Bu bölümde okumuş okumakta olan kişilerin cevaplar bekliyorum. Ciddi olmayanlar lutfen yazmasın hepinize tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Açıktan İşletme Okumak

İşletme okumayı düşünen fakat yoğun çalışma saatleri veya diğer sorumlulukları nedeniyle geleneksel lisans programlarına katılmakta zorlananlar için açıköğretim işletme programları uygun bir seçenek sunmaktadır.

Açıktan İşletme Okunur mu?

Evet, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) gibi kurumlar, işletme alanında uzaktan eğitim yoluyla lisans programları sunar. Bu programlar, yoğun iş programlarına veya diğer yükümlülüklere sahip kişilerin kendi hızlarında ve zamanlarında öğrenmelerine olanak tanır.

AÖF İşletme Dersleri

AÖF İşletme programı, işletme yönetimi temellerini kapsayan çeşitli dersleri içerir. Bu dersler şunları içerir:

• Pazarlama
    • Finans
    • Muhasebe
    • Yönetim
    • Ekonomi

AÖF İşletme Zor mu?

AÖF İşletme programının zorluğu, bireysel becerilere ve çalışma alışkanlıklarına bağlı olarak değişebilir. Ancak, öz disiplin ve düzenli çalışma ile çoğu öğrenci programı başarıyla tamamlayabilir.

AÖF İşletme En Zor Dersler

AÖF İşletme programındaki en zor dersler genellikle daha teknik ve analitik olanlardır. Bunlar şunları içerebilir:

• İstatistik
    • Matematik
    • Finansal Yönetim

Sonuç

Açıktan işletme okumak, işletme alanında lisans derecesi almak isteyen ancak zaman kısıtlamalarına sahip olanlar için esnek ve uygun maliyetli bir seçenektir. Öz disiplin ve düzenli çalışma ile öğrenciler AÖF İşletme programını başarıyla tamamlayabilir ve işletme kariyerlerinde ilerleme fırsatları elde edebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şuanki sınav sistemi eskiye nazaran oldukça kolaylaşmış durumda, bundan dolayı okumanızı tavsiye ederim.

• Hocam okumanızı tavsiye ederim.

Ama verilen kitapları eğer gerçekten çalışacağım derseniz okuyun hocam.
    Kendimden biliyorum çünkü gerçekten çalışmadan sınıf geçilmiyor
  • 93lüyüm gazide okuyorum,ayrıca açıktan işletme okuyorum.

sırf başlık yüzünden yardım etmiycem sana.
  • Okumadan askere gitme sakın 26 yaşındayım askerden sonra okudum 4 senelik çok pişmanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothingalex

Hocam ben bu sene mezun oldum sana önerim kesinlikle yata yata geçerim fikrini kafandan çıkar. Ders calışma konusunda ise mutlaka bi tane soru kitabi alip cozmen lazim yani sinavlara 1 ay kala hergun duzenli çalışırsan çok rahat geçersin. Ayrıca ortalamanı 2 'nin altına düşürmemeye çalış

adam açıktan diyo siz neden bahsediyonuz ya açık öğretime sınavsız geçiş hakkı var 2 yıllıkların
  • Bazı dersler çerezdir, genel kültür ve mantık ile kolayca geçilir.

Bazı dersleride bilgi olmadan matıkla çözemezsin tabi müneccim değilsen

Ben son sene yeni sisteme yakalanmıştım.

Eskiye göre ders sayısı hatrı sayılır derecede arttı ama geçme sınırı 50 den çan eğrisi ve ortalama ile 35 lere kadar düştü.

Bütünleme hakkı kalktı...

Son sınıfta çok can yakan bir olaydır.

Güz yada Bahar döneminden 1 dersin bile kalsa seneye sarkar okul.(Bu sene yoğun baskı yüzünden tek dersten kurtarma sınavı çıkardırlar)

Genel olarak zor değil ama bazı derslere biraz göz gezdirmek zorundasın.

Hukuk, iktisat, muhasebe, istatistik, matematik bunları çalışmak yada bilmek lazım.

Eskiden millet çıkmış soru ile 50-60 alıp geçiyordu ama yeni sistemde bu mümkün değil.

Aşırı kasmasanda biraz üzerinde durarak yıl kaybetmeden bitirebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3.sınıfım işletme bu sene 18 tane ders aldım 5 tanesinden geçtim bb cb falan diğerlerinden kaldım kitabın kapağını bi kere bile açmadım ama öle kolay geçilmiyo oturcan çalışıcan az cok oası sana kalmış ama biraz çalıştımı gecersin
  • Cevaplayanlara cok tesekkurler. Ya 18 tane ders çok değilmi ne var ki bu kadar

• Örgün eğitimde almış olduğumuz derslerden muaf olma durumu var mı, ekonomi, iktisat matematik gibi dersleri aldım. Dgs kasıyoruz olmaz ise açıktan devam edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.