Şimdi Ara

aÇIKTA OBP PUANI DÜŞÜYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KESİN VE NET CEVAP İSTİYORUM ANADOLU LİSESİNDEN DAHA AZ OBP VER,YOR MU VERMİYOR MU?

• Bu sene açığa geçtim öyle birşey yok.12.sınıf yıl sonu notun aynı okuldaki gibi olacak.

Avantaj olarak kullanıp tüm sınavlardan 100 almaya bak.5 ders var hepsi basit en temel düzey soruluyor.
    Dva edb trafik ing din :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam açığa geçerken lisenizden tasdikname aldınız mı?yoksa açığa kaydolunuca kaydınız otomatikman mı silindi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş 2. dönem açığa geçmek isterdim ama açık öğretim lisesi mezunu pek hoş durmuyor
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Nereden mezun olduğunun bir esprisi yok

• Evet alıp gidiyorsun.Almadan önce iyi karar ver çünkü aldıktan sonra açık dışında öğretim göremezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: onrynkk

Yurtdışına çıkınca felan sıkıntı olmaz mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mf3 kaç puan düşer sizce
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teoman Yabgu

quote:

Yurt disindan kastiniz,universite egitiminizi yurt disinda gorcekseniz,Almanya mesela acik ogretim mezunlarina 1 sene hazirlik gibi bir seyi zorunlu kiliyor.
    edit:Tasdikname almaya gerek yok gecis icin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ieyegosubu -- 5 Kasım 2016; 11:28:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

quote:

quote:

Yurt disindan kastiniz,universite egitiminizi yurt disinda gorcekseniz,Almanya mesela acik ogretim mezunlarina 1 sene hazirlik gibi bir seyi zorunlu kiliyor.

Aynen Almanyada master için demiştim ben internette aöl'ü liseden saymıyor diye okumuştum ama eğer öyle değilse iyimiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

quote:

quote:

Aynen Almanyada master için demiştim ben internette aöl'ü liseden saymıyor diye okumuştum ama eğer öyle değilse iyimiş

master icin bir sorun yok,universite icin orda 1 sene ek olarak studienkolleg okuman veya burda kazandigin universitede ilk yilini tamamlaman gerek.

• kardeş yukarıdaki mesajda ieyesogubu hocamız tasdiknameye gerek yok demiş sen var diyorsun, hanginiz doğru?:)

• ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    hocam tasdikname almayınca eski okuldan kayıt otomatik siliniyor demi?sonra devamsızlık sıkıntısı oluşmasın birde açığa geçince e okulda gözüküyor muyuz hala?

• quote:

Orijinalden alıntı: svenusta

hocam tasdikname almayınca eski okuldan kayıt otomatik siliniyor demi?sonra devamsızlık sıkıntısı oluşmasın birde açığa geçince e okulda gözüküyor muyuz hala?

dostum seninle cok konustuk ozelden.Yukardaki arkadaslada o gecmeden konusmustuk.E okulda gozukmezsin,aolun kendi ogrenci tabani var.iki yerde kayitli olamazsin istesende.Devamsizlik falan mumkun mu

• 147 ara sor neyi merak ediyorsan
  • kardeşim bizim arkadaş 10da sınıfta kaldı
    sonra açığa geçti bak sınıfta kaldı diyorum OBPsini sordum son sene 84 Dedi.okuldakki oc hocalar yüzünden bizden kat kat yüksekti.sözlü verirken bile 40 50 60 70 veriyorlardı
  • Ben tasdikname alıpta gittim ama halk eğitim merkezinde bunlara gerek yokmuş gibi bi muhabbet döndü.En iyisi ilk dene , olmazsa okulundan alırsın :)

• Acik liseye kayit olmak icin okudugun okuldan ciktigina dair tasdikname gerekiyor.mudur yardimicisina soyledinmi tum belgeleri verir zaten.cevap geldimi okumadim ama e okulun kapaniyor.ona benzer bir uygulama acik ogretim sitesinde basliyor.obp konusunda da hic sıkınti etme daha fazlasi bile gelebilir cunku arkadasin dedigi gibi yuksek almak cok kolay.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.