Şimdi Ara

Açıköğretime geçmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Okulda bir takım şeyleri sevmedim. 11. sınıfım bu arada. Bursa'da iyi denilebilecek bir anadolu lisesinde okuyorum. Buraya 460 puanla gelmiştim. 9 ve 10. sınıf ders ortalamalarım 89,95 civarı. Yani kısaca ortalamam 90 diyebiliriz. Şimdi okulumda bazı şeyleri sevmiyorum. Bazı seçmeli dersleri zorla verdiler filan. Sınıf değiştirme olayları olmadı. Yani seçmeli dersi koyuyorlar ama zorla başka dersi veriyorlar ben de o dersi görmek istemiyorum. Bu durumda da açıköğretime geçmek istiyorum. Zaten kafamda daha önceden de vardı da biraz bekleyeyim dedim. Açıköğretime ben kayıt yaptırabilir miyim? Bir de kayıt tarihleri varmış o tarihler arasında kayıt yaptırmamız gerekiyormuş galiba. İlk dönem kaydı ayın 23.'de bitiyor. O yüzden hızlı şekilde bilgilere uğraşmaya çalışıyorum. Bir tane daha sorum olacak acaba bir dönemlik sürede yani ocağa kadar 2-3 dönem geçebilir miyim? Bu sistem nasıl işliyor? Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.

Not olarak da şunu ekliyeyim. Üniversitede Fizik bölümünü okumak istiyorum. Fiziğin sıralaması baya düşük. Bu yüzden çok zorlamayacağım kendimi ama yine de ilk 10 bin- 20 bini hedefliyorum. Bu hedefe ulaşmak için çok çalışacağım. Bunu da bazı arkadaşların gelip açıköğretime geçersen üniversiteye geçişte sıkıntı yaşarsın hazırlanamazsın diyebileceğinden dolayı dedim. Tekrardan teşekkür ederim.

• mesajım silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 28 Ağustos 2020; 23:23:18 >
  • Nasıl işliyor kayıt vs.. gibi konular bilgim yok ama kimse gözünü korkutmasın eğer disiplini kendin sağlayabilirsen açığa geçip kendin evde hazırlanabilirsin. Dilersen kurslara falanda gidebilirsin genelde daha başarılı olmak için 12. sınfta geçenler bayağa oluyor çünkü eğer kendi başına daha iyi hazırlanabileceğini düşünüyorsan okula gitmenin hiçbir mantığı yok fakat millet araştırmadığı, bilmediği için açık öğretimi kötü bir şey zannediyor. Sen bunun yönetmeliğini falan bir yerden bul pdf dosyasını falan iyice oku anla ya da açık öğretimde olan arkadaşlara sor.

başarılar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acikogretimde okuyamazsin. Bence ayni puanla baska bi liseye git. Aciktan universite okuyorum, son siraya yazmistim o geldi. Lakin 5 para etmez. 3 yanlis 1 dogruyu goturuyor normal universitede / lisede hocalar ogretim gorevlileri not arttirimi yapabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.