Şimdi Ara

Açıköğretim İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler açıköğretime benim bildiğim 180 puan üzeri alan herkes girebiliyordu ama sonuçlara baktığımda hiçbir yeri tutturamaşım. Nasıl oluyor bu? Bir de 2. yerleştirme ne zaman olacak?

• hangi bölümü yazmıştın?
  • İktisat ve işletme yazmıştım Anadolu üniversitesi en başa 1-2 tane Ankara'dan bir yerler yazmıştım zaten onların gelemsini beklemiyordum.
  • kontenjansız bölümleri yazmışsın mutlaka gelmesi gerekirdi
  • normalde yerleşmen gerekiyor ek kontejyanda yaz bende öyle girmiştim ama ben ilk tercihlerde hiç açıkögretim yazmamıştım
    ama senin durum ilginç
  • Acaba açıköğretime başka bir yerden mi bakıyoruz?

Açıköğretim İle İlgili
  • sen örgün eğitim yazmışsın
  • evet arkadaşın söyledigi gibi örgün ögretim yazmışsın bu durumda yerleşememen normal ek kontejyanda dikkat et
  • Durun ben şimdiden yazıyım cahil deteced diye. Yani dostum? Acaba nereyi yazmalıyım ek konteyjana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wıtchkıng -- 19 Ağustos 2011; 16:27:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GIGA

http://rehberlik.osym.gov.tr/aramasonuc.aspx?AramaTipi=3&&programadi=a%C3%A7%C4%B1k%C3%B6%C4%9Fretim&PuanTurAnah=0&ogrenimsuresi=0&hangiaobp=&denbuyuk=&denkucuk=&solila=&sagila=&bulundugusehir=Hepsi&siralama=1&ObpTipi=&UniversiteAdi=

açıköğretimler bunlar

Verdiğin link için teşekkürler artık ek kontenjana kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wıtchkıng -- 19 Ağustos 2011; 16:46:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.