Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ödeme yok. O taahhütname ücreti.

—---------------------------------

Ziraat'e giden var mı? Kartı alabiliyo muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyofc1 -- 2 Ocak 2015; 10:36:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üni sınavı bile 1 haftada açıklanırken bu kredi burs işini bu vakte kadar uzatmaları çook saçma

• Beyler ben taahutnameyi onayladim ama almak istemiyorum vazgectim taahutnameyi onaylamadan dilekce gonderin denilen yere gondersem iptal olurmu yada nereye dilekce gondereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaresma_12 -- 2 Ocak 2015; 10:37:50 >
  • arkadaslar ben saglik sorunları nedeniyle ankaradayim kredimini ilk alacagim sube ise kastamonuda illa kartımı ve ilk kredimi kastamonudan almak zorundamiyim yoksa ankaradan herhangi bir yerden alabilirmiyim ?
  • mesela ben bunu seneye almak istemesem iptal ediliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana kredi çıktı e devletten onayladım şimdi ne yapmam gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: dewasad

bana kredi çıktı 13bin tl yazıyor toplam.ben bu sene krediyi alıcam önümüzdeki senelerde çıkana kadar burs başvurusu yapıcam.
    şayet 2 sene sonra çıktı diyelim karşılıksız devlet bursu.aldığım kredi geri ödemesize mi dönüşüyor yoksa aldığım kredi kadar ödememi yapıyorum okul bittikten sonra?
    burs hiç çıkmadı diyelim 6 sene sonra ödeme günü geldiğinde ödeyeceğim tutar 13bin tlnin ne kadar üstünde olur?
    önceki sayfalarda cevaplar vardır ama şu yazıyı yazacak vaktim ve internetim yok mazur görünüz lütfen.
    şimdiden teşekkür ederim.

krediyi hali hazırda alırken burs basvurusu yapamazsın ancak bir dilekçe verip durumunun değerlendirilip bursa çevrilme durumu var şayet öyle olursa kredi bursa dönüştügünde o zamana kadar aldıgın krediyi ödersin

• Bugün pttler açık ben gidip e devlet şifremi aldım, 2 tl ücreti var.

Taahhütü de onayladım, işleme alınmış olup bir sonraki ödeme döneminde ödenecektir yazıyor, şimdi ne yapmam gerekiyor ayrıca bir belge kayıt gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut321umut

Bugün pttler açık ben gidip e devlet şifremi aldım, 2 tl ücreti var.

Taahhütü de onayladım, işleme alınmış olup bir sonraki ödeme döneminde ödenecektir yazıyor, şimdi ne yapmam gerekiyor ayrıca bir belge kayıt gerekiyor mu?

Gittim ama kapalıydı buradaki şube acaba sadece buyuk şubeler mi açık ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tlyi ptt'yemi veriyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: umut321umut

Bugün pttler açık ben gidip e devlet şifremi aldım, 2 tl ücreti var.

Gittim ama kapalıydı buradaki şube acaba sadece buyuk şubeler mi açık ?

Olabilir, belki sadece büyük şubeler açıktır.
  • Beyler şimdi ben Taahhütname yi onayladım ancak ÖĞRENCİYE ÖDENEN ÖĞRENİM/BURS KREDİSİ SORGULAMA sayfasına girdiğimde kredi bulunamadı diyor. Yine ziraat bankası şube öğrenme de de aynı hatayı veriyor. Sizde de mi aynı
  • Konu güncelse bir sorum olacak. Ben gazi Çocuğuyum. Burs çıkması gerekirken kredi çıktı. Sonradan hatırladım ki ben babamın gazi belgesini herhangi bir kuruma yollamadım. Kredimi bursa çevirmek için nasıl bir yol izlemeliyim ? Hangi belgeleri nereye yollamalıyım? Dilekçe yazacaksam nasıl yazmalıyım ? Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_12

Beyler ben taahutnameyi onayladim ama almak istemiyorum vazgectim taahutnameyi onaylamadan dilekce gonderin denilen yere gondersem iptal olurmu yada nereye dilekce gondereyim.

Taahhütnameyi iptal edebiliyorsunuz e-devlet üzerinden.

Burs çıktı onayladıktan sonra başka işlem yapılması gerekiyormu önceden notere gitmek gerekiyordu kaldırıldımı ?
  • DİKKAT!

Bana burs çıktı ancak Durumunuzu Öğrenci Öğrenim Kredisi ve Burs Ödeme Bilgileri linkinden takip edebilirsiniz. linkinden göremiyorum bulunamadı diyor herkeste öyle galiba

ve şubenizi öğrenebilirsiniz kısmından üniversite bilgileri ve tc yerine girilmiyor ?

+ olarak tahahhütnameyi onayladım 1 tl diyor onu yatıracakmıyız?

• memet7991 kullanıcısına yanıt
    Evet aynı, şubeyi öğrenmek için üniversite bilgileriyle sorgulama yapın.

• Arkadaslar bana kredi olarak cıkmıs.Sadece kyk sorgulamadan ona baktım dün.E-devlet şifresi almadım bugun galiba pttler kapalı yapmam gerekenleri bir arkadas anlatabilir mi adım adım sağ olun.
  • Arkadaşlar taahhütnamedeki adres bilgilerim geldiğim şehre ait ama ben ankarada okuyorum ne yapmam gerek
  • beyler ziraate gittim az önce. bayağı uzaktaki şubeden evimin dibindeki şubeye kartı getirtmek için. daha onaylanmamış dedi. onaylandığında da gelmesi 1 haftayı bulur dedi. benim sorum şimdi biz bunun onaylandığını nasıl öğrenicez. tc numarası son hanesi 4, bu demektir ki 8 ocakta yatacak. 6 gün içinde getirme imkanı yok. mecburen o uzaktakı yere gidicez. aklınızda olsun. yalnız birsii bana ne zaman onaylandığını nasıl öğrenicez onu yazsın lütfen.

edit. hocam bakar mısın bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 2 Ocak 2015; 13:56:21 >
  • taahhütnameyi onayladım ancak sadece "BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAAHHÜTNAME YAPTIRDINIZ." yazdı. diğer arkadaşların yazdığı gibi gelecek dönemden itibaren alacaksınız falan demedi. eksik bir şey mi yaptım

edit: turkiye.gov.tr'de değilmiş. kyk.gov.tr'deki sorgu ekranını güncelleyince yazdı, tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 2 Ocak 2015; 13:46:31 >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.