Şimdi Ara

AÇIK VE NET : PRANDELLİ GİTMELİ Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞ BİR HIŞIMLA MANCİNİYE YOLLADILAR ŞİMDİ MANCİNİYİ MUMLA ARIYORUZ ÇÜNKÜ ADAM SOL BEK SABRİYLE GS Yİ ZİRAAT ŞAMPİYONU YAPIP LİGDE 2. YAPTI.BU SENE ÇOK ÇOK ZOR ZİRAAT MİŞ 2. LİK MİŞ.

BU ŞEKİLDE DEVAM EDİLMEZDE BİR ŞEKİLDE PROTESTOMUZU BELİRTMELİYİZ BU ADAMIN RESMİ TWİTTER HESABINA FALAN YAZSAK ÜZÜLÜYORUM DA ADAMI BU REZİLLER SABOTE EDİYOR.

• AÇIK VE NET : EVET
  • Kan uyuşmazlığı var çok net belli gitmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize şuanda tam olarak takıma ruh katacak hoca lazm ve yönetimin hemen yapması gereken hamle istifa etmek yada kadroda değişiklikler yapmak Ali Dürüst ve Albayrak gelmeli yada bunlar aday olmalı artık arkaplanda durmamaları gerekiyor.

Bunlar gelirse zaten yararımıza olacak futbolcuda hocada getirirler.

Prandelli'ye bişey diyemiyorum kaosun ortasına geldi tek eleştirceğim nokta yanlış kadro.
  • Sorunu hala hocada arayanlar var, gerçekten üzülüyorum... Adan günde çift antreman yaptırıyor diye isyan eden Türkler olduğu sürece takımdan bir cacık olmaz tabiki. Adamın verdiği taktiği bile kapasite eksikliğinden beceremeyen adamlar bunlar. Böyle adamlar tabiki dayaktan kötekten gazdan başka bir k anlamazlar. Sonra Türk futbolu neden geliimiyor Milli takım neden kötü... Kafa değişmediği sürece istersen en iyisini getir hiç bir şey değişmez.
  • Manciniyi kim ariyor? Bu takimin macera aramayan takimi fizik kondisyon olarak hazirlayabilen, rakip takim analizi yapma becerisine sahip, selcuk-burak faciasinda elini masaya vurabilecek, kisisel kaprisleriyle futbolculari kadro disi birakmayan, yaptirdigi transferleri kenarda oturup 2 sifir yenikken son 10dk.da almayan bi teknik adam yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prandelli den önce başkan yönetimin değişmesi lazım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belhanda gerekli mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kalmali sene sonu değerlendirilmeli çok erken.

Hatalari varmi var ama halilhodzic bile 3 ay diyor siz 3 maçta gönderelim diyorsunuz.

• Ünal Basgan gitsin Pirlo Başkan gelsin.
  • Gitmemeli

• quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Manciniyi kim ariyor? Bu takimin macera aramayan takimi fizik kondisyon olarak hazirlayabilen, rakip takim analizi yapma becerisine sahip, selcuk-burak faciasinda elini masaya vurabilecek, kisisel kaprisleriyle futbolculari kadro disi birakmayan, yaptirdigi transferleri kenarda oturup 2 sifir yenikken son 10dk.da almayan bi teknik adam yeterli.

Hem elini masaya vurcak diyon hemde Kendisine saygisizlik yapani ilk 11 çikarsin diyon. Terime öle saygisizlik yapcak.kadro dişi kalirdi süresiz.

Hocaya destek olcan ki elini masaya vurabilsin.

• Yeni hoca gelince ne olacağını sanıyorsunuz? Takım bir anda 5 gol mü atacak? En az on hafta yeni hocanın takıma alışma süreci geçecek, ardından büyük puan kayıpları gelecek devre arası transferleri ile yine milyonlar çöpe atılacak. Boşuna hayal kurmayın, oyuncular oynayamıyor. Bir metre önündeki topa vuramıyorsan bir adam geçemiyorsan sorun taktikte değil onu yapamayan yeteneksiz futbolcudadır.

• prandelliylede bu iş olmaz manciniylede olmazdı zaten.yabancı hocaların türk futboluna alışması 1 sene.ama 1 sene bekleyecek taraftar yok hiçbir takımda tr de. bu sene aşırı kötü bir durum yaşamadıkça prandelliyle devam ederiz sene sonunda tazminatını verir göndeririz.
  • 110 kilo adamım, şu an yerliler o kadar leş ki beni koysan takıma sırıtmam herhalde.

Hala ne hocası ? Forumdaki hoca yollama timi yine toplanmış.Bu adamlarda bağışıklık var.Bir an galeyana getirip hocayı gönderelim desen balıklama atlayacaklar.

Kardeşimde de var bu huy.Bakkaldan eve giderken yep ben seni geçeceğim diyorum.Adam nasıl şartladıysa bugün alış veriş merkezine gitmiştik ben seni geçeceğim dedim dur lan demesem adam 30 kilometre koşacaktı.

Bunlarda da o hesap.5 sene üst üste CL Lig filan bütün kupaları alalım.2 maç kötü top oynayalım.Birisi başlık açsın hoca gitsin mi diye bunlar yine toplanır bir de bilir kişi gibi açıklama yapar.

• oyuncular sıkıntılı evet ama hoca oyunu okuyup oyuna müdahale edemiyor. gerek çıkardığı kadrolar olsun gerek oyuncu değişiklikleri olsun.
  • Başladılar yine
  • Tek merak ettigim, su an gitsin diyenlerle 1 ay once nolursa olsun arkasindayim ben isterse kume duselim gibi absurt seyler soyleyenler ayni kisiler mi.

Hocanin hatalari vardir ne kadar cabuk bunlari cozup cozemeyecegi ne kadar sure Galatasaray'da kalabilecegini gosterecektir de 5 resmi macta adami gondermek hic bir akli selim insanin yapacagi is degil. Ozellikle de alternatif olabilecek bir isim yok iken, denizli falan demeyin kendinizi bile kandiramazsiniz denizliyi savunmaya calisir iken.
  • 1-)Yerli hoca gelmeli.
    2-)Takımdaki yeteneksizler satılıp güzel bir kadro kurulmalı .

....

Tabi bunlar şuan için hayal.
    1-)Prandelli yeni geldi gitmesi söz konusu değil , lig sonuna kadar başarısızlığı izlenip yollanacak.
    2-)Takimdaki yeteneksizler daha uzun yıllar sözleşmeli , talipleri az. Yeni oyuncu bulmak hem zor hem masraflı ...

Takım çok büyük çıkmazda ..
    Anahtar belki o da Fatih Terim .
    Ama Aysal gidene kadar o da gelmeyecektir .

• 3.haftadan hoca göndermek.az sabredin bakalım en azından ilk yarı bitsin
  • La bu takıma Mourinho gelse 1 hafta sonra kaçar gider.Delirtir adamı bunlar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.