Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (867. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.519.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Channel Egoiste serisinin Platinium'u ile beraberim. Orjinalini de 3 şişe kullandığım, beğendiğim ve Eser'e öneri olarak sunduğumuz ve bir önceki partide yeni olarak listemize giren parfümümüz.

Channel kokuları bana göre genel beğeniye açık olan ve herkesin her parfümde kendine ait birşeyler bularak tüm channel kokularını kullanmak isteyeceği türden. Bu yüzden de Egoiste platinium'u beğenmeyenlerin sayısı çok fazla olmayacaktır ama yine de zevk işi diyerek tanııtıma geçelim.

Parfüm aslında lavanta, Biberiye, Kasnı otu ve Neroli denen bir türlü acımsı portakal özütü ile şekilleniyor. Bu notalara adaçayı, petitgen, yasemin ve sardunya geriden destek verirken, parfümün kalıcılığı için Amber, sandal, oakmus, sedir ve Vetivier gibi tüm özel odunlardan yararlanılmış. Yukarda saydıklarımdan burnunuza en çok çarpacak olan portakala benzeyen ama turunç gibi kokmayan Neroli özü. Lavantalı bir karışım. Alttan gelen diğer kokuları burnun tek tek ayırması son derece zor, bir kolaj ile esansı burnunuzdan alıp, beyne mutluluk sağlayan dopamin hormonunu sağlıyorsunuz.

Parfümün hissetirdikleri; çiçeksi odunsu materyallerin metalik bir birleşimi. ÜZerinizde daha önce doğada çok rastlamadığınız kokuda bir karışım var ve sizi sarmış halde. Burnu yormayan, portakalımsı lezzetin ardından kokan karışık dominant olmayan çiçekler.

Kimler kullanabilir? Her yaş dilimi kullanır. Tam bir beyefendi erkek kokusu. Cazgır değil, ama aynı zamanda da sportif kokuyor. Bu tarz farklı kitllelere aynı anda hitap eden parfümler çok fazla değil. 20 'li yaşlardan itibaren spor kıyafete daha uygun olsa da orta dönemi takım ve spor şık kıyafetlere de uygun ki en uzun süre ana notalar orta bölümde alınıyor. Aslında daha çok yazlık bir koku gibi duruyor ama içinde barındırdığı tüm odunsu notalar onu her mevsim kullanılabilir ve kalıcı bir parfüm haline getiriyor. Açık sarı bir parfüm. Kalıcılık 9.

Orjinalini kullananlar için açılışta 10dakika süren bir farklılık var ama sonrasında orjinalinden farksız hale bürünüyor. Açılıştaki farklılık sanki parfüm ne kokacağına karar veremiyor gibi:) Sonrası gayet kararlı ve istikrarlı.

Eser'in payı; bu parfüm de istek üzerine gelen ve Eser tarafından 1-1,5 ay süre ile test aşamasından sonra listeye alınan bir parfüm. Muhtemelen o arada en güzel esans sağlayan numunelerin kontrolü ile son derece başarılı bir benzer ile karşı karşıyayız. İçerik olarak son derece karmaşık ve zor notaları bu derece benzer hale getirmek kolay olmasa gerek. Daha da zoru orjinaline benzeyen versiyonu seçmek. Eline sağlık Eser.

Saygılarımla.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    dun pakette gelen bu yeni aqua testerı ise daha öncekine göre çok daha başarılı olmuş hocam
  • redkiwi kullanıcısına yanıt
    Daha önceki aqva marine olabilir mi?

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba İstanbulda yaşıyorum, yaşım 20, bana yaşıma uygun, kalıcı, fark edilebilir, yazlık yada kışlık fark etmez 4 koku önerirmisiniz.
    Daha önce boss vanilyalı kullanmıştım burnum alıştığı için ben kokuyu çok fazla fark edemiyordum ama çevrem beğeniyordu o bitince tekrardan Eser hocama başvurayım dedim.
  • Parfumlerim ulasti, sorunsuz gelmis yine paket. İlk izlenim olarak tom ford denedim ve cok begendim dogrusu:) ilk kez kadin parfumu de soyledim ama onu yorumlamak bana pek dusmez:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parfümler elime ulaştı. Çok çok iyi paketlenmiş. İçinden çıkan Aqva tester'ını da çok beğendim. Birdahaki siparişimde mutlaka olacak. Hermes Eser beyden daha önce vermiş olduğum siparişteki gibi, mükemmel. Invictus'u yorumlara bakarak aldım, çok beğendim. Herkesin sevebileceği, genele hitap eden bi parfüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tollerance -- 27 Ekim 2016; 13:45:44 >
  • Biri benden olsun
    Lacoste red sana uygun fresh bi kokusu var kalıcılığıda hiç fena değil

• Nautica Voyage başımı döndürüyordu aqva da döndürür mu? yoksa Voyage ile mi ilgilidir bu

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    bilmem oda tester idi,20 tane tester almıstım,o zman hangısı varsa odur emin değilim
  • Orijinal aqva ve aqva marine kullanmis biri olarak aqva daha dogal ve daha guzel kokuyor diyebilirim.

• darkshine666 D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim :)
    4 lu liste yapacak olsaniz red haricinde neleri tavsiye ederdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 27 Ekim 2016; 14:34:56 >
  • Öncelikle Merhaba.

Genellikle parfüm kokusunu hiç sevmem esasında. Genellikle çevremdeki herkes şu şişesi 5 tl den satılan parfümlerden kullandığı için çok kötüler. Özellikle toplu taşıma ve toplulukta çok can sıkıcı bir durum gerçekten. Şimdiye kadar 4 veya 5 kez karşılaşmışımdır, ulan ne güzel parfümmüş diye söylediğim.

Ağır ve keskin parfümlerde başım sürekli ağrıyor. Boğazım da gıcık yapıyor genellikle. Epey rahatsız ediyor açıkçası.
    Sürekli parfüm kullanan birisi değilim. Arada dışarı çıkarken günü kurtaracak şekilde hafif ve aromalı, keskin olmayan parfüm önerilerinize açığım. Yardımcı olacaklara çok teşekkür ederim.
  • Bugün işe gelirken Dior Homme Intense sıktım, çok olumlu tepkiler aldım. Eser hocamdan 4 yıldır parfüm alırım şimdiye kadar neden bu ürünü denemedim diye kızdım kendime. Vazgeçilmezlerim arasına girdi. Kalitesi ve kalıcılığı çok iyi.
  • Ben 1 kez alışveriş yaptım
    Eiskent size daha iyi bilgi verebilir

Yanlış yöblendirmiyim şimdi

• darkshine666 D kullanıcısına yanıt
    Anladim yine de teşekkür ederim :)

• İlk siparişim hayırlı olsun..

La Nuit de l`Homme Yves Saint Laurent for men
    Gucci - Guilty intense
    Dior homme intense delux
    Carolina Herrera - CH MEN Prive
    hugo boss velvet amber yeni
    Paco Rabanne - Invictus
    hermes
    Bleu de Chanel Chanel delux
  • Güzel kardeşim merhaba hoşgeldin ben sana yardımcı olmaya çalışayım lacoste red yukarıda yazılmış ilk olarak onu ekleyebilirsin,creed aventus kesinlikle listende olmalı etrafında beğeneni çk olacaktır yaşına uygun gayet sportif 2 de kışlık yazarsak listeye tam kışlık olmasada guerlain ideal de bence listende kesinlikle olmalı çok güzel baharatlı bir kokudur kalıcı ve farkedilir son olarakta tütün vanilya temalı Herodu öneririm özel günler için birebir böyle bir liste oluşturabilirsin hem farklı tarzlarda hemde çok beğenilen parfümlerin olmuş olur
  • Merhaba arkadaşlar ben de 23 yaşında öğrenciyim. Kışlık, fazla ağır olmayan 4 tane parfüm listesi oluşturmak istiyorum. Sportif takılmıyorum daha çok günlük kıyafetler giyerim hep. Tiaras marka parfümü hala severek kullanıyorum, yumuşak ve sıcak bi kokusu var. Önerilerinizi bekliyorum. (bu konuda tecrübeli kişilerin zevklerine güvenip sadece en çok önerilenleri mi alsam diye düşünmüyor değilim bu arada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 27 Ekim 2016; 18:13:09 >
  • meten1903 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim mesajin için :)

• flegga34 kullanıcısına yanıt
    Tiaras eskiden bende severdim, kırmızı şişeyi diyorsun herhalde. Şu an stokta yok ama boss velvet amberi beğenirdin muhtemelen biraz benziyorlar. Diesel only brave, Ysl la nuit l'homme, chanel egoiste platinum beğenebileceğin kokular. Deneme imkanın varsa bir mağaza da dene önce daha sağlıklı olur.
  • 
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.