Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (851. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.814
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akbanka Eft yaptım paket2 için..

- İnvictus / Bay
    - Armani Black Code / Bay
    - Guerlain - LHomme iDeaL / Bay
    - Chanel blue / Bay

Siparişim bu dörtlü :) mümkünmüdür..
  • Epic'de oud temalı bir parfüm, Eser bu ne oud merakıymış By kilian cruel intentions bir çoklarına göre en iyi oud kokusudur bana göre de öyle, bari o da olsaydı :p. Bir de jovoy private label. Kışlık herhalde en kalıcı vetiver temalı kokudur ama çok farklı bir şey denk gelen olursa muhakkak koklasın.
  • delfino3 D kullanıcısına yanıt
    Privete label orj var elimde. Onu burada birine satsam beni döver :)
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    O yüzden onu listeye al demedim görürseniz deneyin dedim çok değişik ama ben seviyorum. Birde farklı gelen masque russian tea var ki o da değişik zalım bir şey
  • 3 adet givinchy insense ultramarine
    1 adet invictus
    1 adet hugoboss vanilyalı
    1 adet musc ravager frederic malle
    1 adet givinchy xeryus rouge
    1 adet micallef emir
    Hayırlı işler eser hocam,sahibinden üzerinden ödeme yapıldı.1 adet 10 ml cep atomizeride sipariş edecektim ancak ürün sayfasını bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında isimleri telaffuz edemeyip sadece kısa kodları ile isteyeceğiz. Birisi sorsa ismini sorsa tek seferde söyleyemem:) Maşallah yeni önerilen parfümler de uzun isimli oluyor hep:) Benim parfüm önerim çok kısaydı: Lanvin:)

Acqua Di Parma - Colonia Intensa Oud Eau de Cologne Concentree

Saygılarımla.
  • Naftalin gibi kokuyor p.label :) Onu hiç denemedim. insallah ileride..

----------

eiskent

Nişleri biraz abartmış olabilirim şu sıralar ama önüme koyuyorlar dayanamıyorum . Designerlar da artık birbirinin devamı gibi.
  • Hocam beni niye alıntı yaptın anlamadım.Parfüm sevmem ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Naftalin gibi kokuyor p.label :) Onu hiç denemedim. insallah ileride..

----------

eiskent

Nişleri biraz abartmış olabilirim şu sıralar ama önüme koyuyorlar dayanamıyorum . Designerlar da artık birbirinin devamı gibi.

Sen gelen talepleri değerlendirdin de biz biraz nankörlük yapıyoruz:) Bvulgari, Chmen, Hugo Boss aslında yenilerde nişlerle dengeyi sağlıyor ama gözler hep karmaşık isimli, sükseli nişlerde oluyor ister istemez. Zaten ben artık hangisini kullanacağımı şaşırdım:)

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Hocam beni niye alıntı yaptın anlamadım.Parfüm sevmem ben.

Hocam sürekli sizle ingilizce hakkinda konusuoruzyaa karistirmisim

• Eser bey bir kaç gün öncesinde geçtiğimiz siparişler bugün elime ulaştı. Yine sorunsuz ve kaliteli ürünlerle karşılaştım. Ama siparişini geçtiğim Frederic Malle - Musc Ravageur a ek olarak testerı da bu kokudan göndermişsiniz şaşırdım birazcık :D :D
  • Armani tester icin cok tesekkur ederim tam bir sonbahar parfumu

• bullgur B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsunlar hocam güle güle kullanın. Muhtemelen elimde tester kalmamıştır ben de boş gitmesin diye... :)

• Tuscan Leather'ı bir arkadaşa aldık burdan.

Koku muhteşem güzel olmuş.Şuana kadar denediklerimden en iyisi bu parfümdü.

Tebrikler
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Bir iki gündür çok yoğundum pek zaman bulamadım işlerimi hallettim koltuğuma uzandım mekana geldik abilerime kardeşlerime selamlar :) Buzamana kadar gelen nişleri çok severek kullanıyorum abi ama bu musc ve di parma oud hiç bana göre değil No9 amber dışında gül içeren kokuları kullanamıyorum çok denedim çok zorladım kendimi ama olmuyo :) işyerim kapalı ortam genelde içeride oluyorum dışarı çok az çıkıyorum içerde boğucu oluyor.oud ıspahan,musc,di parma oud tarzı kokuları tercih etmiycem artık.He bu kokuların kötü olduğu anlamına gelmiyor kesinlikle diğer arkadaşlar yanlış anlamasın.kourosa bayılmama ramen musc u kullanamadım benzer koku değiller ama hem tatlı hem hayvansal açık havada çok güzel geliyor ince ince ama kapalı ortamda kaldıramadım.bu yüzdende o şişe 2 3 sene bitmez :) eser kozmetik koleksiyonumda dursun ilerde listeden çıkarsa eserde buda vardı falan diye anarım :) micallefleri merak ediyorum ama :) ikisi içinde detaylı yorumlar alsak merakımız gitse biraz :))
  • Merhaba forumdaşlar uzun zamandır foruma girmiyordum, ve bu kadar çok iyi yorum yapılan bu konudan haberim bile yoktu.
    hemen kısaca derdimi anlatayım; işin aslı parfümden çok anladığım söylenemez ama genellikle muhtemelen bildiğiniz blade-stronger,racer ya da fullspeed tarzı hafif kokuları kullanıyorum, kışın gece yazın gündüz neredeyse her zaman bu tarz kokuları tüketiyorum. 2 gündür listede olan parfümleri içindekilere göre anlamaya çalışıyorum ve ilk sipariş içi 4'e düşürmeye ihtiyacım var buradakilerden 4'ünü seçmemde yardım etmenizi umuyorum. Ya da dostum bunu kesinlikle denemelisin dediğiniz kaçırdığım bir tane varsa ona da eyvallah. bir el atın da ben de yeni güzel kokuları deneyeyim
    Creed - Virgin island Water [ViW]
    Acqua Di Parma - Fico di Amalfi (Yeni) [FiCo]
    Dolge & Gabanne - The One [THE]
    Givenchy - insense Ultramarine [GV]
    Yves Saint Laurent - La Nuit de L'homme
    Terre D'Hermes
    Loewe - Solo Loewe
    Ralph Lauren Polo - Blue
    Lacoste Essential
  • Svensk8 kullanıcısına yanıt
    Alfred Dunhill - Desire Blue (Yeni) [DSR] ben gayet güzel buluyorum. HEROD deneme şansım olmadı ama çok övüyorlar.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiye için, şimdi işim daha da zorlaştı aslında ama yine de bunları da bir şekilde denemeye çalışacağım
  • İlk defa parfümler siparişin ertesi günü gelemedi. Artık yeni parfümleri yarın aksam deneyecegiz inşallah.

Saygılarımla.

• Svensk8 kullanıcısına yanıt
    Polo idal. Lacoste iyi seçim. Ysl hafif değil ama yine güzel bir seçim. Solo loewe ise sabunu guzel bir deneyim olacak. Polo yerine dunhill desire blue olur. Wiv ile de benzer temada.

Saygilarimla.

• 
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.