Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (665. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.519.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tm

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmazmis.

Parfumden once lego setleri al kendine daha duzgun cumle kuramiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhabalar. Elinizde Dolce&Gabbana'nın The One (Erkek) kokusunun muadili var mı?

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    pm attim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki yapışkan bir kişiliksin ki, muhatap olmayalım dediğim halde, çocukça dalaşına beni de alet etmeye çalışıyorsun.

Yazdığın şeyler her ne kadar mesnetsiz olsa da, benimle uzaktan yakından alakası olmasa da, egonu düştüğü rezil durumdan kurtarıp seni rahatlatıyor mu?O yüzden mi böyle kuyruğuna basılmış gibi saçma sapan şeyler yazmaya devam ediyorsun?

Ama hata bende, 5 liralık kargo için konuyu sayfalarca meşgul eden kişiliğe yanlışlıkla istemeden bulaştım, böyle olacağı belliydi.Sussan kendini adam yerine koyup bişey başardım sanacak, cevap versen saçma sapan cümlelerle egosu tatmin olana kadar sülük gibi yapışacak.
    He diyip geçeyim bari, sen haklısın ufaklık.

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Cevapladım hocam, çok teşekkürler.

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    Eziklik boyle bisey isde ezildigini belli et aferin haşöyle

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Tm

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmazmis.

Parfumden once lego setleri al kendine daha duzgun cumle kuramiyorsun.

Sayfanın amacı zaten hem alışveriş hemde öncesinde kişilerin kullanıcı tecrübeleri ve fikirlerinden yararlanması. Bunda garip bir durum yok. Arkadaşa dileyen cevap verip fikirlerini paylaşır dileyen cevap vermez. gereksizce olaya müdahil olmuşsun ergence sözler sarfederek bencede.

• Eser hocam sizin fabrikanın THY için ürettiği bu parfüm nasıl ? Denedinizmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Ergen sizsiniz asil.Cevap verirseniz sakin benden susma beklemeyin susmam.En iyisi kesin cenenizi

Susmayacağını tahmin edebiliyorum dırdırcı birine benziyorsun :) kendini daha fazla rezil etme bence. Ama yok yok susma aslındada insanlar biraz olsun böyle anlamsız cümleler nasıl kuruluyormuş görüp eğlenebilir belki seni görüp :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubai

şu olay nedir bilen var mı ?

%100 koku alkol yok filan diyorlar da

bilgi verecek olan varsa sevinirim

7.95$ + 2.5$ kargo 10 ml esansa? Her malın fiyatına saygım olur ancak çok iyi malı olsa parfüm olarak satardı. :) Esans lazımsa yollim ancak kokmazsın kardeşim onunla. Sürdüğün yere burnunu sürmen gerekir. Esans tek başına bir işe yaramaz.
  • valentino_vip kullanıcısına yanıt
    Baksen demek oyle hmmm

• Birbirinize kırıcı şeyler yazmayın arkadaşlar. Lütfen...
  • Kargom 12.50 de şubesine ulaşmış. Sizce dağıtıma çıkmış mıdır arkadaşlar, bugün elime gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

http://www.amazon.com/Impression-Quality-Fragrance-Oils-Millesime/dp/B0149DDSAC/ref=sr_1_fkmr0_3_s_it?s=beauty&ie=UTF8&qid=1462881863&sr=1-3-fkmr0&keywords=milisime+imperial#Ask

şu olay nedir bilen var mı ?

%100 koku alkol yok filan diyorlar da

bilgi verecek olan varsa sevinirim

7.95$ + 2.5$ kargo 10 ml esansa? Her malın fiyatına saygım olur ancak çok iyi malı olsa parfüm olarak satardı. :) Esans lazımsa yollim ancak kokmazsın kardeşim onunla. Sürdüğün yere burnunu sürmen gerekir. Esans tek başına bir işe yaramaz.

anladım abi ben ne olduğunu anlamaya çalışıyordum sadece.

bu arada eser abi sizin fabrikanın deodorant yapma gibi bi düşüncesi var mı yaz girişindeyiz malum :D

tutaste deo+ parfüm set ben balıklama atlardım :D
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Hocam uzatmiycam senin lafin benim icin degerli ve saygim.sonsuz ben kapatiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: A4L

Kargom 12.50 de şubesine ulaşmış. Sizce dağıtıma çıkmış mıdır arkadaşlar, bugün elime gelir mi?

Merkezi bir yerdeyseniz bugün gelme ihtimali olabilir. Ama yarına kalma durumuda olabilir. Biraz dağıtıma çıkacak kargocularada bağlı. Yerinizde olsam şubeyi arardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

Kargom 12.50 de şubesine ulaşmış. Sizce dağıtıma çıkmış mıdır arkadaşlar, bugün elime gelir mi?

Merkezi bir yerdeyseniz bugün gelme ihtimali olabilir. Ama yarına kalma durumuda olabilir. Biraz dağıtıma çıkacak kargocularada bağlı. Yerinizde olsam şubeyi arardım

Hocam subeyle evim arası arabayla 10 dakika belki daha az sürer. Telefonla arıyorum ama sürekli meşgul çalıyor.

• quote:

quote:

quote:

Hocam subeyle evim arası arabayla 10 dakika belki daha az sürer. Telefonla arıyorum ama sürekli meşgul çalıyor.

bu saatten sonra dağıtım arabasının çıkacağını sanmam

yarına kalır tahminen

ama yakınsa uğrayıp alın kapanmadan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu saatten sonra dağıtım arabasının çıkacağını sanmam

yarına kalır tahminen

ama yakınsa uğrayıp alın kapanmadan

Teşekkürler hocam.
    Şu an gitmem zor. Saat 12 de gelen ürün yarına kaldı artık..

• genelde saat 10 11 gibi dağıtım aracı çıkıyor

yeterli ürün yoksa 2. sefer çıkmamışlardır muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubai -- 10 Mayıs 2016; 18:48:38 >
  • 
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.