Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (663. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.519.311
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı testte viw nasıl puan aldı? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    Bu muhabbetteki aldı : THEATTRE35 in benden ürün alıp hermesten memnun kalmadı gibi algıya dönüşüyor. Böyle, kişilere tek tek sorarak ürün seçilmez. Biri süper der not alırsınız, diğeri beğenmedim der silerseniz. Sonuçta ortaya bir liste çıkmaz. Ben kuru fasülyeden nefret ederim. Bana yuh çekecek kişileri bulabilirim.. Yemekten daha fazla zevk farkları var parfümde. Bu yüzden merak ettiğiniz tüm ürünleri fragrantica.com da aratın ve oylamalarını içeriklerini kalıcılıklarını vs görüp kendi fikriniz ile seçin. Belli bir süre sonra sadece içerik fotoğrafını görünce ürün seçebilmeye başlayacaksınız zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 9 Mayıs 2016; 20:17:20 >
  • Bana günlük hayatımda kullanabileceğim,sıkbugaz etmeyecek
    yaşıtlarımın hoşuna gidecek "freş,taze,meyveli vb" kokular önerebilirmisiniz.Bu arada nautica voyage kokusunu çok seviyorum geldiginde kapacagım, bu arada yaşım 18

• Aşağıdaki takip kodlarına GittiGidiyor alımları dahil değildir. Artık GG alışverişlerinin kodun burada paylaşmıyoruz.

GG den alım yapan arkadaşlar ''ALDIKLARIM'' kısmından tek tuş ile kargo takibini yapabilirler.

Aşağıdaki kodlar sadece Havale / EFT ile verilen siparişlere aittir.

----------

9 Mayıs MNG kargo takip kodları:

www.MngKargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgi ve selamlarımla,
    Eser

KB20284 09/05/2016 FATİH E S
    KB20657 09/05/2016 UFUK K
    KB21047 09/05/2016 İLHAN K
    KB22387 09/05/2016 EMRE K
    KB22671 09/05/2016 TARIK A
    KB23300 09/05/2016 MEHMET K
    KB24568 09/05/2016 HAKAN D
    KB25088 09/05/2016 HÜSEYİN A
    KB37318 09/05/2016 ENGİN Z B
    KB37882 09/05/2016 OSMAN U
    KB38473 09/05/2016 MUHAMMET E D
    KB39259 09/05/2016 HİLMİ C
    KB39824 09/05/2016 ÜMİT Ç
    KB40093 09/05/2016 YENER A
    KB40607 09/05/2016 EMİN Ç
    KB40969 09/05/2016 VOLKAN A
    KB41716 09/05/2016 CEVHER Y
    KB42151 09/05/2016 ONUR D
    KB42880 09/05/2016 EREN K
    KB43461 09/05/2016 OYA B
    KB43870 09/05/2016 BERKAY B
    KB44742 09/05/2016 DENİZ A A
    KB45197 09/05/2016 MEHME ALİ M
    KB46246 09/05/2016 ARİF K
    KB46930 09/05/2016 MÜHREMİN Ö
    KB53390 09/05/2016 ÖZGÜR A
    KB54255 09/05/2016 SEDAT B
    KB54893 09/05/2016 TEYFİK C Ü
  • ürünler geldi.Hugo boss vanilyalı bildiğim bir kokuydu tekrardan aldım çok iyi bana göre.İlk defa invictus aldım çok hoş kokuyor gerçekten memnun etti beni.Creed - Virgin island Water ise ilk sıktığımda ekşi limon kokusu geldi hiç hoşuma gitmedi ileriye doğru açılırmı bilmem ama benim kokum değil açıkçası.Hermesi de denedim idare eder ama o kadar etkilenmedim görüşlerim bu yönde.

• Tesekkurler eser hocam Bugun urunler cikmis yola .Private merak ediyordum.Arkadasima tester yollamissiniz.Ordan sktım ve cok begendim tam benlik koku oldugu icin siparis ettim.

• Eser Hocam

Thierry mugler alien nasıl bir koku? Fragrantica ya baktım, 2 şişe sipariş edesim geldi. Elie Saab a hayran kalmıştık.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Ben ürün aldım demedim ki hocam, ilk kez parfümlerinizden alacağımı zaten ilk mesajımdan beri belirtiyorum.Ayrıca ürün alıp beğenmeme ile ilgili yanlış anlaşılacak birşey söylediğimi de düşünmüyorum.Sadece Hermes'in ne kadar göreceli bir koku olduğu ile ilgili yorumları belirttim ve riske girmeyeyim o zaman dedim.Yanlış bunun neresinde anlamadım.

Diğer yandan evet biliyorum parfüm çok göreceli bir konu, fakat aynı zevke ve yaşa sahip olup fikir verebilecek kişiler olduğuna inanıyorum.En azından parfümün nasıl koktuğu ile ilgili kabaca fikir edinebilirim.Ağır hafif, fresh, tatlı, meyveli,çiçekli v.s.

Ben fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, şu ana kadar gayet de fikirlerinden faydalandım.Bana çok yardımcı oldu fikirleri, sağolsunlar hepsi de.

Neden sizi rahatsız ettiğimi anlamadım.
    Frangingnatica'dan içeriklere baksam da o içeriklerin bir kısmının nasıl koktuğunu, diğerleri karışınca nasıl bir koku oluştuğunu elbetteki bilmiyorum.Onları bizzat deneyimlemiş arkadaşların yüzeysel bile olsa fikirleri benim için daha faydalı ve değerli.

Rahatsız olacaksınız arkadaşlar bana PM'den yardımcı olsunlar.

Ekleme: Cevapladığınız mesajıma tekrar baktım da sadece Hermes ve Viw'i 2 ayrı bileğine sıkıp, daha sonra Hermes'e 7 puan vermiş arkadaşa, bu testte Viw'e kaç puan verdiniz diye sormuşum.
    Burdan nasıl ben Hermes'i alıp memnun kalmadım anlamı çıkıyor anlamadım?
    Tepkinize kırıldığımı belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEATTRE35 -- 9 Mayıs 2016; 21:27:53 >
  • Aslinda bu kadar uzun soru cevabin sonunda mutlak dogruyu bulma ihtimaliniz cok dusuk. Eser Bey bunu belirtmis. Ilk siparisinizden sonra aklinizda kalan parfumleri siparis vermek icin sabirsizlandiginizda ve bir sonraki siparis sonrasina kalanlari almak icin cok uzun surw gecmediginiz girdugunuzde tahmini olarak 20 parfum denemis olacak ve icerikleri hosunuza gidenlere benzer parfumler secerek artik kendi parfum standartlarinizi olusturacagini Eser Bey de biz de cok iyi bildigimiz icin bu sekilde yazmistir Eser Bey.

Parfumler orjinal benzeri oldugundan, begenilmemenin; orjinale benzemedigi icin mi yoksa parfumun orjinalindeki esansa karsi bir antipatiden mi kaynaklandigini cozmek icin ugrasmiyor burada okuyucu. Yoruma bakiyor ve guzel degilmis olarak cok kolay etiketliyor. Sizi okuyan bir okuyucunun da Hermes'ten nefret eden de varmis algisini yakalamasi olasi bir ihtimal ki Hermes boyle bir parfum de degil.

4 ya da 8 adet parfumu kullanici yorumlarindan secip, keske bunu almasaydim deme ihtimaliniz yine de cok yuksek oldugundan, begendiginiz bir parfumun icerigini fragnatica'dan bakin ve benzer iceriklileri secin ama yine de yanilabilirsiniz. Burada da 250TL verip yanilmaktansa, 14TL'ye yanilip parfumu aracta kullanabileceginizi dusunerek rahatlayin.

Saygilarimla.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Hocam elbetteki kullanıcı yorumlarından hayatımın parfümünü aramıyorum ben de.Kişisel zevk farklılıklarının farkındayım.Hatta liste yapıp içinden beğenmediğim parfüm çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu da biliyorum.Ama burda fikir soruyorsam o riski de göze almışımdır, sorumluluğu sadece bana aittir.Bunun için tepki göstermeye gerek yok kanaatimce.Sonuçta tüm sorumluluk bana ait.

Tek derdim en azından hiç tarzım olmayan parfümleri deneme zahmetine girmeden elemek.Burda detaylı parfüm incelemesi yapan, kokusu hakkında anlaşılır açıklamalar yapan tecrübeli arkadaşlar görüyorum, en azından böyle bir ortamda beğenmeme ihtimalimin yüksek olduğu birkaç parfümü tespit etmek bu kadar imkansız değildir diye düşünüyorum.

Örneğin: Bir Parfüm için ruj kokusu deniyor, gayet açık bir bilgi, şahsen tercih etmem.
    Viw için limon ve hindistan cevizi bilgisi veriliyor ama içerik olarak değil bakın, koklayan kişinin deneyimleri ile veriliyor, ben de limon severim diyorum alıyorum listeye.Şimdi viw'den memnun kalmasam bunun sorumluluğu sadece bana ait.

Bunda rahatsızlık duyulacak birşey olmadığı kanaatindeyim.Sorumluluğu tamamen bana ait bir konuda tepki almak şahsen benim adıma kırıcı oldu.

Özelden ve genelden fikir verip yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara tekrardan çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenApple

Eser Hocam

Thierry mugler alien nasıl bir koku? Fragrantica ya baktım, 2 şişe sipariş edesim geldi. Elie Saab a hayran kalmıştık.

O da Elie tarzında ağır bişey :) Midnight poison getirdim sana :D
    ESER abiyle 1 yıldan beri tanışıyoz parfümleri cok kaliteli herkez soruyo nerden alıyon felan diye fiyatı iyi daha ne olsun bu paraya bu kalite daha yeni sipariş geçtim hatta bazen bazı kişiler otobüse bindiğimde felan soruyolar nerden aldın diye cok güzel kokuyo diye benim tavsiye parfümlerim NICOS. LA NUİT. VİP. VANİLYALI BOSS. ABERCE FİERCE. ESER abiye tekrardan teşekkür ederim o kdr yazmama rağmen sıkılmayıp cevap verdiği için cok ilgili bi satıcı acık parfümdede en iyisi alıcak olan arkadaşlar hiç düşünmesin derim HAYIRLI İŞLER BOL KAZANÇLAR ESER abi :)(imla da hatalar olabilir özür dilerim)
  • THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap yazdım ama sildim. O yüzden özetliyorum. Hermes Ve Dior homme intense markalarının en çok satan erkek ürünleri. Bu yüzden ürünleri denemeden ''Öyleymiş böyleymiş'' şeklinde yazılar yazıp ürünü olmadığı şekilde yorumlamayalım.

Dior o bahsedilen RUJ kokusu (..ki bu koku bir kadına hiç yakışmaz. kullananı kadın olabilir ama kokusunun kadın ile alakası yok) üzerine dior ne prive ürünler çıkardı... Ve Ruj kısmı dediğimiz çiçeğin kokusu bu sefer az olmuş diye malum forumdaki çok eski parfüm kullanıcıları 2015 te diora az isyan etmedi. Bunların hepsi erkek. DHi kullanan bir bayan hiç denk gelmedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanlarda 16

ESER abiyle 1 yıldan beri tanışıyoz parfümleri cok kaliteli herkez soruyo nerden alıyon felan diye fiyatı iyi daha ne olsun bu paraya bu kalite daha yeni sipariş geçtim hatta bazen bazı kişiler otobüse bindiğimde felan soruyolar nerden aldın diye cok güzel kokuyo diye benim tavsiye parfümlerim NICOS. LA NUİT. VİP. VANİLYALI BOSS. ABERCE FİERCE. ESER abiye tekrardan teşekkür ederim o kdr yazmama rağmen sıkılmayıp cevap verdiği için cok ilgili bi satıcı acık parfümdede en iyisi alıcak olan arkadaşlar hiç düşünmesin derim HAYIRLI İŞLER BOL KAZANÇLAR ESER abi :)(imla da hatalar olabilir özür dilerim)

Teşekkür ederim abim. Siz de iyi ki varsınız :)
  • Hocam bende bu arada 2015 batch var ve dedigin gibi tamamen amber cicegine odaklanmislar gibi geldi bana, iris neredeyse kalmamis. Daha sicak ve vanilyamsi olmus. Bana hediye geldi bu parfum ama ne yalan soyleyim, denedigim 2013'deki tadi bulamadim. Bilmem acaba millet ne dusunuyor...
    Hocam öncelikle bu cevabınız önceki mesajınız ile paralellik içermiyor.Yani "kaç puan aldı" sorusundan çıkardığınız anlamlar ile bu yazdıklarınız aynı şey değil.Benim yazdıklarıma da cevap niteliği taşımıyor.Ki ben niyetimi ve durumumu açıkça beyan etmiştim.Eleştirilecek yönü olmadığı konusundaki düşüncelerim de hala geçerli.
    Ama madem yeni birşey yazdınız ona da cevap vereyim nacizane.

Öncelikle ben parfümü denemiş olsam zaten betimlemesini yapan diğer arkadaşlar gibi kendi betimlememi ve beğeni durumumu belirtirim.Gerekirse onlar gibi puan da veririm.Konuya girdim, önceki betimlemeleri okudum ve bu parfümleri öneren arkadaşa o yorumların özetiyle neden tercih etmediğimi açıklama yoluna gittim.Bunu da beğeni kıstasım hakkında bilgi vermek ona göre bir öneri almak için verdim.Beğenimi bilirlerse daha iyi öneri alabilecektim çünkü.Yani paylaştığım yorumlar esasen bana ait olmadığı için madem eleştirilecek, muhatabı ben değilim.Ki hala eleştirilecek sebep de göremiyorum.

Şahsen beni parfümlerin popülerliğinden ziyade baştan belirttiğim beğeni kıstaslarım ilgilendiriyor.Herkesin de dediği gibi zevk meselesi.İlk etapta beğenmeme ihtimalimin yüksek olduğu parfümleri denemek istemiyorum.Ruj kokusunun seveni çok olabilir, madem ki bazı arkadaşlarımın fikri kadınsı olduğu yönünde ben riske girmek ve denemek istemiyorum hepsi bu.

Özetle ben ortada beni kırmanıza değecek bir sebep göremedim.Gayet safiyene duygularla parfüm seçmeye çalışıyorum.Zaten nokta atış yapabileceğime inansam 8-10 şişelik liste yapmam.İçlerinden devamlı kullanırım dediğim birkaç tane kalsa bana yetecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: silveronur

Hocam bende bu arada 2015 batch var ve dedigin gibi tamamen amber cicegine odaklanmislar gibi geldi bana, iris neredeyse kalmamis. Daha sicak ve vanilyamsi olmus. Bana hediye geldi bu parfum ama ne yalan soyleyim, denedigim 2013'deki tadi bulamadim. Bilmem acaba millet ne dusunuyor...

Aslında fikrimi xxx forumunda da belirttim. 2011 2012 2013 ..... gitgide beğenilmeyecektir. Ama ürünü ilk alan hep memnun kalacak ve bir gelecek batchleri sevmeyecek. Çünkü hepsi diğerinden taze olacak. İrisin oturup ön plana çıkması armuttan veya vanilyadan daha zor olacaktır vs.. aradaki fark tazelik / eski ürün farkından başka bir şey değil. (öyledir diye umuyorum) Şahsen Dior olsam ve Dhi benim olsa 1 damlasını değiştireni yakarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 10 Mayıs 2016; 0:20:04 >
  • Eser hocam iyi geceler kışın aldığım ny amberlerle mutlu mesut aylar geçirdim Şimdi yaz için 4 lü paket almak istiyorum. Allure Homme sport,A. Fierce, Creed Viw sanırım uygun seçimler. Armani D'Aromes u da denemek istiyorum. Stokda ne Zaman olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: matthew89

Eser hocam iyi geceler kışın aldığım ny amberlerle mutlu mesut aylar geçirdim Şimdi yaz için 4 lü paket almak istiyorum. Allure Homme sport,A. Fierce, Creed Viw sanırım uygun seçimler. Armani D'Aromes u da denemek istiyorum. Stokda ne Zaman olur?

Önümüzdeki hafta gelir hocam. Seçimler mevsime uygun evet. İnallah size de uyar hocam :)
  • Benim şahsi fikrim parfümü koklamadan anlayamazsınız bn mesela lavanta sevmem ama vakkoyu seviyorum.öyle yorum okuyarak fragranticadan notalara bkarak parfüm secilmez gidip koklamak gerekiyor.her şehirde bir alışveriş merkezi mutlka var tekin acar sevil douglas gibi mağazalar mutlaka vardır bikaç saatinizi ayırın eserdeki parfümleri yazın listeye gidin koklayın koklamaya para almıyolar orda calısanda bunun için para alıyor işi o kimse size çıt çıkaramaz sonra bir liste çıkarın eserden sipariş edip deneyin.ben şahsen yüzlerce parfüm kullanmış biri olarak fragrantica dan okuyup kokusunu tam çıkaramıyorum ki ciddi şekilde merakım var parfüm konusunda.boş zamanımda açar yorumları okurum ama yoruma göre parfüm secmem gider denerim.geçen hafta herod için eskişehirden afyona gittim beymen magazasında bulurum diye bulamadım merak zevk meselesi.ama kesinlikle koklamadan yorumla falan parfüm alınmaz.mesela ysl body kouros bayılnı çok yorumları okusan dünyanın en gzel kokusu diyen var :) bana sorsan evimin tuvaletine sıkmam.hermes begeneni çok sevmeyeni çok dhi aynı şekilde.ikisininde eski kalıcılıgı ataklıgı yok ama evimde iksininde orjinali var özel günlerde kullanıyorum sadce 2 sene gidiyo bir şişe ama hermesi eserden kullanıyorum neden? Çünkü benzerligi iyi fiyatı makul hergün kullanabiliyorsun ülkemizde her ay 500 lira parfüme para veren insan parayı kolay kazanıyor demektir.he orjinalini kokladım eserinkinin alakası yok ta diyen olabilir 13.75 e bukadar bir başkası 50 liraya yapsa yine eserinki kadar çünkü daha iyisi yok piyasada.örneğin tom ford,black orchid için orkidenin 2000 çeşidi içinden birini yetiştiriyor onla koku üretiyor eserin balkonda orkide yetiştirdigini düşünen yoktur heralde :) denemeden bilemezsiniz notasında lavanta var ben lvanta sevmem bunu almıyım diyemezsiniz denemeden karar verilmez.benim görüşüm bu yönde sürçi lisan ettiysek affola

• 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.