Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (375. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.331
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elimde bulunan Creed'lerin Santal hariç hepsinin orjinalini denedim ve benzerlikleri çok iyi. Satın alarak deneyebilirsiniz..
  • Hocam 2 soru sormak istiyorum ne zamandır merak ediyorum. ( siparişim ulaşınca tekrardan yazarım)

1- Herkesin yorumuna göre ( neredeyse hiç olumsuz yorum yok) orjinallerinden aşağı kalır yanları yok bu parfümlerin. E üstüne üstlük bir de kalıcılıkları iyi seviyede. Peki hocam bu nasıl mümkün oluyor milletin 200-300 tl verdikleri parfüm ile benim açık aldığım parfüm nasıl neredeyse aynı kokmayı başarıyor ?

2- Hocam bu parfümlerin kodları felan mı var sizde. İşte 5 ml bundan 10 ml şundan kat oldu sana Acqua Di gio gibi ? Eğer varsa neden şirketler bunları saklı tutmuyor ?
  • Mr.Lunchen M kullanıcısına yanıt
    Aynı diye bir durum yok hocam ürünler benzer. Bir koku ne kadar taklit edilebilirse... Piyasada satılan bir kokunun bir şeyini saklı tutamazlar hocam.

200 300 tl kısmına gelirsek d&g nın bir ontu 8 bin tl.. 200 tl fiyata çok daha iyisini bulabilirim ama d&g olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Elimde bulunan Creed'lerin Santal hariç hepsinin orjinalini denedim ve benzerlikleri çok iyi. Satın alarak deneyebilirsiniz..

creed parfümleri içinden yaz için hangisini önerirsiniz şahsi olarak peki hocam?

ve bi konuda ricada bulunucaktım,creed original vetiver'i kokluyarak nasıl koktuğunu tarif edebilme ve kişisel yorumunuzu yapabilme şansınız varmıdır acaba
  • notpad N kullanıcısına yanıt
    Tabi ki, bana taze mısırın dışındaki yaprağı ve kesilmiş çimi andırıyor.. Biraz da sabun karıştırırsak Original vetiver. Ayrıca şöyle anlatabilirim: Eğer daha önce original vetiver kullandıysanız, aynısı.. Size ne koktuysa o, bu da aynı kokacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 17 Mayıs 2015; 23:02:13 >
  • İnvictus ne zaman gelir acaba?
  • ultracimbom kullanıcısına yanıt
    Fabrikada yok hocam. Bekliyoruz. Önümüzdeki hafta içi gelir çok gecikmez.
  • quote:

Tabi ki, bana taze mısırın dışındaki yaprağı ve kesilmiş çimi andırıyor.. Biraz da sabun karıştırırsak Original vetiver. Ayrıca şöyle anlatabilirim: Eğer daha önce original vetiver kullandıysanız, aynısı.. Size ne koktuysa o, bu da aynı kokacak.

hocam ben deniyim bunu sizden yoksa soru işareti olarak kurcalıyıcak kafamı,ne kadardı ücreti ve nasıl ödüyebilirim?
    15 tl hocam ödeme yolları ve tüm detaylar ilk sayfada var hocam. Dilediğniizi seçip orada isteneni yapmanız yeterli
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Sanalpazar'dan ödemeyi yaptım hocam, ne yapalım bu partide İnvictus alamayacağız

Seçimlerim aşağıdaki gibidir, gerçi sanalpazar üzerinden de mesaj gönderdim ama

5 ADET - Diesel - Only The Brave - ( Yumruk )
    1 ADET - Lacoste Essential
    1 ADET - Hugo Boss - Boss (Vanilyalı)
    1 ADET - BAYAN Calvin Klein - Euphoria
  • quote:

15 tl hocam ödeme yolları ve tüm detaylar ilk sayfada var hocam. Dilediğniizi seçip orada isteneni yapmanız yeterli

hocam sanalpazar üzerinden creed original vetiver istediğimi belirten mesajla beraber ödemede bulundum,Bün****n G**** isimli hesap üzerinden,kargoyu pazartesi günümü yolluyosunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notpad -- 18 Mayıs 2015; 0:53:10 >
  • Beyler 4 tane kullandığınız parfüm tavsiyesi yaparmısınız.
    Günaydın hocam bugün kargoluyorum evet. Kesenize bereket çok teşekkürler.

Ultracimcom, teşekkür ederim hocam. Sizinkini de bugun yolluyorum kesenize bereket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı işler eser hocam, sayfayı başından itibaren takipteyim birkez de 4 lüpaket almıstım sanalpazardan sadece bir kokuyu beğenmedim o da kalitesizlikle ilgisiz olarak hoşuma giden bir koku değilmiş.geçenlerde arkadaş baya stok yapmış sizden benimde aklımdaydı aldm valla cok ıyı urunler cıkarmıssınız yıne.

ben bayan için en çok satan veya tavsiye verebileceğiniz 5 koku tavsiyesisi istiyoırum sizden zahmet olmazsa.tekin acarda deneyip sizden sipariş geçmek için.
  • berkaygen kullanıcısına yanıt
    Sağolun Hocam.

Chanel chance
    Paris hilton
    My burberry
    Dkny be delicious ( Yeşil olan şişe )
    Lancome la vie est belle

Genelde gidenler bunlar hocam.
  • Hocam merhaba,

Büyük şişeleri taşımak zor oluyor, atomizer mi ne diye bir şey varmış ufacık şişeyle yanında taşıyabiliyormuşsun. Önerir misin veya sende var mı?
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Sürekli arıyorum ama bulamıyorum. Eğer bulabilirseniz sadece Travalo marka atomizeri alın. Diğerleri akıtıyor veya bozuluyor. Bende maalesef yk
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

hayırlı işler eser hocam, sayfayı başından itibaren takipteyim birkez de 4 lüpaket almıstım sanalpazardan sadece bir kokuyu beğenmedim o da kalitesizlikle ilgisiz olarak hoşuma giden bir koku değilmiş.geçenlerde arkadaş baya stok yapmış sizden benimde aklımdaydı aldm valla cok ıyı urunler cıkarmıssınız yıne.

ben bayan için en çok satan veya tavsiye verebileceğiniz 5 koku tavsiyesisi istiyoırum sizden zahmet olmazsa.tekin acarda deneyip sizden sipariş geçmek için.

selamlar bayan kokusu 5 adet olarak

Michael Kors-Michael x2
    Lancome Hypnoz
    Lady Million
    ve CK Beauty öneririm.
  • Şu mng kargo kafasına göre takılmasa daha güzel olacak kimi zamanlar hemen getiriyor bugünse sabah şubeye gelen kargo hala dağıtıma çıkmamış herhalde bugün geçmeyecek elime neyse hocam ürünler yakında elime geçer denedikten sonra yorumlarımı yaparım. Önceki siparişimden gio ve 212 men i beğenmiştim gioyu sürekli kullanıyorum ilk sıkışta farklı bir kokusu oluyor o yüzden dışarı çıkmadan bi yarım saat 1 saat önce falan sıkmakta fayda var. Polo blue da hoş koku fakat pek bana hitap etmiyor. Sculpture ise nedense bana çok yapay ve yağlı geldi beğenmediğim tek koku diyebilirim rahatsız etti beni. Sarı valfliydi zaten geldiğinde bir miktar akıtmıştı. Ürünlerin kalıcılığı ise cidden 10 numara kesinlikle kalıcılık çok iyi. Sadece ilk sıkışta kokuyu çok sevmeyebilirsiniz zamanla oturuyor çok hoş bir hal alıyor. Sculpture hariç diğer 3 ürünü de beğendim.
    Esnaflık zaten sayfalarca yorumlanmış çok ilgili bir satıcı. Çok teşekkür ediyorum hocam şimdiden, yenileri gelsin bi de onları deneyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eser hocam Armani aromes bekliyoruz getirirsen bir yaz parfüm grubu satın almak istiyorum beklemedeyim kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.