Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (374. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dilediğiniz ürünü seçebilirsiniz hocam aynı olması gerekmiyor.
  • Evet hazırda yaz gelmişken bond 9 devam Eser bey ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Yeni bir ürün yapalım. Çok farklı, uc bir tarz olmasın, genele hitab etsin. Önerilerinizi tek ürün olarak yapın lütfen. En çok yazılanı yapacağım.

Tavsiye olarak Diesel - Only the Brave Tattoo verebilirim.
    Koku olarak Black XS benzer, ancak bana sorarsanız biraz daha hoş ve kalıcıdır. Black XS kaldırıp veya kaldırmayıp bunu deneyebilirsiniz genele hitap edecek yeni nesil tatlı kokulardan. Farklı bir koku derseniz Chanel - Platinum Egoiste derdim, ancak bu koku da ne kadar genele hitap eder bilmiyorum.

Hayırlı günler

Edit: Listeyi tekrar kontrol ettim, daha yeni fark ettim. Bence listedeki en büyük eksik D&G - The One, aslında benim hiç sevdiğim bir parfüm değildir ama hem popüler, hemde çokça sevilen bir parfüm. Tutar derim : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 16 Mayıs 2015; 16:21:45 >
  • Eser hocam Zegna forte! Hem pek bilinmiyor hem de bu son dönem popüler kokular arasında oldukça sağlam bi yer alabilecek bir koku. Üstelik de genel beğeniye çok uygun. Kime denediysen beğendi. Kesinlikle bunu da bi dene.

Bir tane öneri demişsin ama bir de çok duyuyorum son zamanlarda ama daha deneyemedim. Christian Clive x. Niche sınıfında.

Bir de ricam olacak. Listeden parfüm çıkacağı zaman stok bitmeden önce yazsan da sevenleri alıp stok yapsa parfümünü tadından yenmez :)

Hocam the one çok sevmeme rağmen eser hocama uyacagini sanmıyorum. Kalıcılığı orjinalinde oldukça düşük. O yüzden ona uymaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Kenzo Power
  • Givenchy Xerysus Rouge
  • bahadira_1986 B kullanıcısına yanıt
    Bitecek ürünü birakacagim dersem değere biner :)

Tom Ford Moss Breches ve italian cypress bitince bırakacağım. Yerlerine yazlık ürün sececegiz

• 16 Mayıs Mng kargo takip kodları.

www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Saygılarımla,
    Eser.

HC1031 16/05/2015 İSA D
    HC1239 16/05/2015 ERMAN K
    HC1441 16/05/2015 ORHAN Ş
    HC1592 16/05/2015 RIDVAN İ
    HC1665 16/05/2015 YAKUP A
    HC2081 16/05/2015 MAZLUM Ö
    HC449 16/05/2015 MEHMET K
    HC562 16/05/2015 HÜSAMETTİN Ş
    HC696 16/05/2015 MELİH T
    HC803 16/05/2015 BİLGEHAN P
    HC900 16/05/2015 ÖMER F G
  • creed aventus ile pr invictus'a aşık oldum açıkçası. en yakın zamanda 8 li bi paket yapıp başka başka kokuları da deneyeceğim :)

Eser bey gerçekten çok ilgili ve güvenilir bi satıcı. ürünü sizin istediğiniz özelliklere uymuyorsa veya kör alıma uygun değilse bilgi veriyor. yani sırf ürününü satmayı değil, müşteri memnuniyetini ön plana alıyor.

iki hafta önce bu konuyu gördüm bir deneyeyim dedim açıkçası pek fazla beklentim yoktu ama ürünlerin kalitesi, aldığım geri dönüşler mükemmeldi ve diğer kokuları denemek için sabırsızlanıyorum.
  • Selam Eser Bey
    Aşağıdaki parfümleri istiyorum.. Ödeme EFT ile yapacağım banka IBAN bilgilerini ve ne kadar ödemem gerektiğini iletirseniz sevinirim

Tom FORD - Black Orchid Delux (20 tl 50ml)

Creed - Aventus Delux (20 tl 50ml)

Creed - Millesine imperial (Yeni)

Chanel - Bleu de Chanel Delux (20 tl 50ml)

Bond No. 9 - New York Amber Delux (20 tl 50ml)

Dior Homme intense Delux (20 tl 50ml)

Hugo Boss Vanilya

Tom Ford Vanilya
  • Hocam kör alim yapicam
    3 yaz , 1 tane agir,sert parfum onerebilirmisiniz?

• Eser bey Tom Ford Moss Breches ve italian cypress bir daha yapmayacakmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okis -- 17 Mayıs 2015; 10:35:44 >
  • SefaKORMAN kullanıcısına yanıt
    Merhaba Sefa bey. 130 tl tutuyor siparisiniz. Hesap numaralarımız:
    hesapNO.com
    Eser Kozmetik Hesap Numaraları
    http://eser.hesapno.com

• okis kullanıcısına yanıt
    Kışın tekrardan satacagim Abi.

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Haklısın valla değere binebilir:) ama en azından gerçek severleri bitmeden alabilsin bence güzel bi uygulama olabilir. En azından sürekli konuyu takip edenler faydalanmis olur :) 100 sayfadır takipteyiz :)

• Erkek parfüm
    1- Hugo Boss - Boss (Vanilyalı Boss)
    2- Paco Rabanne - INVICTUS
    3- Abercrombie & Fitch - Fierce
    + hediyesi Terre D'Hermes

geçen aldıklarımdan sadece 2si hoşuma gitti ınvextus ve hugo boos vanilya.sanırım tatlı ve ağır olmayan kokular hoşuma gidiyor bunları göz önünde bulundurarak yaz için bana parfüm tavsiyesinde bulunurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Dioxide -- 17 Mayıs 2015; 18:19:26 >
  • Merhaba hocam

Lacoste essential
    Creed millesime imperial
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Merhaba hocam

Lacoste essential
    Creed millesime imperial

Son cevapları takip ettiğim kadarıyla bunlar beğenilmiş bunların kalıcılığı ve kokuları nasıl ?

creed - aventus delux
    Ralph Lauren Polo
    Diesel - Fuel For Life
  • Hiç bir ürünüm orjinalinden daha az kalmıyor Hocam.
  • creed parfümlerinden alıp geri dönüş aldığınız varmı? geçen creed aventus'u bargelloya girip deniyim dedim,hani hakikaten dışarı vurulan o kokuyu yakalamışlarsa boşuna para kaptırmiyim kaç yüz liralık ürünlere diye,koku hüsrandı,miğde bulandırıcı kötü bi koku ile karşılaştım,ne benzerlik nede verdiği lüks hissi'nin yanından geçemiyodu.o yüzden elinizde ki creed'leri çok merak ediyorum keşke kokluyabilme şansım olsaydı
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.