Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (371. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Et Beni mi? Yok neden oluştursun :) uygulama miktarı sizin tatmin boyutuna göre değişir hocam. Dilediğiniz kadar uygulayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andrOnur

Eser hocam bu parfümleri kaç kez sıkmamız uygundur acaba , ben 2 boynuma 3 de kıyafete sıkıyorum birde boyunda et beni gibi şeyler oluşturur mu?

Ben cevaplayayım.
    Kışlık parfümlerde 3-4 sıkım genelde 4-5 saat götürüyor fakat yazlık parfümlerde 6-7-8 sıkımda o süreye anca ulaşılabiliyor.
    Genelde hava ile temasında (rüzgar varsa çoğunlukla) hafif bir uçma oluyor o yüzden kıyafete giymeden önce sıkıp tamamen işlemesini bekleyip öyle çıkmanızı öneririm.
    En azından bende böyle.

Yakın zamanda bir sipariş daha vermeyi düşünüyorum milletin dibi düşüyor bu parfümlere yarısını bitirdik bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonimAdam -- 14 Mayıs 2015; 10:59:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Kokular elime ulaştı, her zamanki gibi çok güzel.

Paco Rabanne - Invictus
    Nicos - Sculpture
    Versace - Eros
    Axe - Africa

Sculpture haricinde önceki tüm parfümleri zaten denemiştim, hepsi çok sevdiğim kokulardı. Aralarından birinede kör alış oynamak istedim, sculpture'a oynadım ve iyi ki de oynamışım çok hoşuma gitti. Ayrıca yeni paketlemeler de çok güzel olmuş :)

Tekrar sağolun hocam, yukarıda yazdığım 4 parfümü de arkadaşların denemesi için tavsiye ederim.

hocam sculpture ile axe bana ayni koku gibi geliyor.yani ayni familyadan :) hatta axe nin esansi daha baskin BEN BURDAYIM der gibi

sizden yorum bekliyorum bu hususta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz parfümü önerisi olan var mı? Black code alıcam ama onu yazın sıkınca bayılmamak elde değil
  • Kokular dün elimize ulaştı.Benim 2, arkadaşımın ilk alışverişi oldu.

Paco Rabanne - Invictus
    Nikos - Sculpture
    Versace - Eros
    Davidoff - Cool Water

İlk 2 koku benim aldıklarım.İkiside hoşuma gitti fakat Invictus herkesin belirttiği gibi gerçekten muhteşem.

Diğer 2'sinden arkadaşım Eros'u beğendi fakat Cool Water tıraş kolonyası gibi ama yinede fresh-yazlık bir koku.

Her şey için tekrar teşekkürler Eser Bey.Yine çok iyi bir iş çıkarmışsınız

• kargom geldi paketleme ve şişeler on numara

DH üyelerine özel yazması ayrı bir güzel olmuş

creed - aventus delux
    paco rabanne - invictus
    hugo boss - boss
    nicos - sculpture

sipariş ettim

şimdilik sadece aventusu deneyebildim koku muhteşem. iş yerimdeki arkadaşlar bayağı beğendiler. özellikle kızlar çok beğendi diyebilirim

Eser Bey'e çok teşekkür ederim.

@The Gun
    Dostum bende senden görerek kör atış yaptım senin yorumunuda bekliyorum
  • Hocam sanalpazardan geçtim siparişi sanalpazar kullanıcı adım psiyar. Oradan belirttim ürünleri. Teşekkürler şimdiden
  • Selamlar sanalpazar'dan da mesaj atıp ödemeyi çıkardım(kullanıcı adı guyjre). Buradan da yazıyorum. İstediğim ürünler:

Creed Aventus (2 Tane)
    Paco Rabanne İnvictus (2 Tane)
    Hugo Boss Vanilya
    Nicos Sculpture
    Tom Ford Men Extreme
    Creed Aventus

Saygılar.
  • Eser hocam aradım MNG kargoyu ürünler zaten gelmiş, güvenliğe teslim etmişler beni de bilgilendirmemişler. Sağolsun güvenlikteki arkadaş da bilgi vermeyince merakta kaldık. Sorun yok biraz önce aldım parfümleri teşekkür eder hayırlı alışverişler dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

kargom geldi paketleme ve şişeler on numara

creed - aventus delux
    paco rabanne - invictus
    hugo boss - boss
    nicos - sculpture

sipariş ettim

şimdilik sadece aventusu deneyebildim koku muhteşem. iş yerimdeki arkadaşlar bayağı beğendiler. özellikle kızlar çok beğendi diyebilirim

@The Gun

Henüz test etme imkanı bulamadım şehir dışındaydim paketi göremedim bile :) Test edince yazarım

• 14 Mayıs Mng kargo takip kodları.

www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgi ve Saygılarımla,
    Eser.

HB544818 14/05/2015 ALİ D
    HB545402 14/05/2015 ÇAĞATAY D
    HB545960 14/05/2015 İBRAHİM B
    HB546305 14/05/2015 KADİR D
    HB546729 14/05/2015 EMİN A
    HB548584 14/05/2015 FATİH M B
    HB549137 14/05/2015 İBRAHİM K
    HB549592 14/05/2015 TOLGACAN Y
    HB549973 14/05/2015 MELİH T
    HB550292 14/05/2015 ALİ M
    HB550633 14/05/2015 VELİ D
    HB551096 14/05/2015 SERDAR B
    HB551453 14/05/2015 MUSTAFA B
    HB551872 14/05/2015 ONUR A
    HB554524 14/05/2015 FATİH Ç
  • Hocam

Diesel - Fuel For Life
    Paco Rabanne - İnvictus
    Armani - Acqua di gio
    Burberry - classic

Böyle bi paket yaptim yorumlariniz nelerdir ? Eyi mi etmisim (siparis etmedim)

• Mr.Lunchen M kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Hepsi kör alıma ve yaza uygun hocam gayet iyi liste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Merhaba. Hepsi kör alıma ve yaza uygun hocam gayet iyi liste.

Tesekkurler hocam daha once boyle bir seyden siparis etmedigim icin sormak istiyorum. Alicagimiz urunleri sanalpazardan nasil belirtecegiz isimlerini ?

• Mr.Lunchen M kullanıcısına yanıt
    İlanda hemen sağda satıcıya mesaj at kısmı var. Oradan ürünlerinizi belirtmeniz yeterli hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

İlanda hemen sağda satıcıya mesaj at kısmı var. Oradan ürünlerinizi belirtmeniz yeterli hocam

Teşekkurler hocam daha siparis etmedim fakat sizin uzerimde biraktiginiz etki basarili. Bir olumsuz yorum bile almamaniz sahane. Tebrik ediyorum bir de parfumlerden sonra yazarim buraya bir iki sey :D

• quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

kargom geldi paketleme ve şişeler on numara

creed - aventus delux
    paco rabanne - invictus
    hugo boss - boss
    nicos - sculpture

sipariş ettim

@The Gun

Hocam sadece aile içi ve kendimden yorumumu söyleyecek olursam ( Dış çevrede test etme imkanı bulamadım henüz ) invictus epey beğenildi. Hatta hiçbir parfüm kokusunu beğendiremediğim annem bile beğendi kokuyu. Aventusta gayet güzel. Sculpture kokusu bir acayip geldi ama o kadar kokunun üstüne tam alamamışta olabilirim kokuyu. Hugo boss ne yazıkki pek beğenilmedi fazla şekerli geldi banada biraz. 4 - 5 Saatlik süreye göre kalıcılıkları hepsinin gayet iyi. Şimdilik yorumlarım bunlar. ( Not: Parfümlerden pek anlamam yorumumu ona göre değerlendirin )

Ek olarak Eser beyede teşekkür ediyorum parfümlerin paketlemesi oldukça iyiydi. Herhangi bir sızma vs gibi bir durum yoktu. Herkesinde dediği gibi DH üyelerine özel logosu gayet güzel olmuş
  • Ürünler bugün elime geçti, teşekkür ederim Eser'ciğim.

• Hugo Boss bana kadın parfümü gibi geldi. Invictus çok tutuluyor. Bende parfumlerden pek anlamam ama kalıcılık olarak hepsi iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litendria -- 14 Mayıs 2015; 23:23:31 >
  • Şuanda 373 . Sayfadayım 250 lere kadar gittim bir tane kötü yorum göremedim vallahi helal olsun.birini gördüm o bile kötü yorum sayılmaz ama dp yle karşılaştırmaya çalışmışyarın sipariş vermeyi düşünüyorum şunlar arasında tavsiyelere açığım

Diesel- yumruk mu for life mı hala karar veremedim ama birini kesin alıcam

Paco-invictus

Bvlgari Aqua Marine

Ralph Lauren Polo - Blue yada. Blue de chanel(bu ikisi arasında kaldım)

Tavsiyelerinizi bekliyorum yaz için

• 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.