Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (370. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba. Hepsinin üzerinde anlaşılacak şekilde isminin kısaltışmış etiketi mevcut.
  • Hocam ben sanalpazardan odeyince 4 parfumlu pakette 2 erkek parfumu 2 bayan parfumu alamiyor muyum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

parfümler geldi eser beye teşekkürler.

şişelerin sıkma kısımları biraz basit ancak kutulama güzel

kokulara gelince

Hugo Boss yokmuş vanilyalısından gönderdi orjinal boss dan haliyle farklı.

Bvlgari Aqua Marine orjinalinde deniz esintileri hssedilirken bu koku orjinale oranla oldukca agır daha şekerli bir kıvam olmuş
    Paco Rabanne - iNViCTUS ve Diesel - Only The Brave - ( Yumruk ) da orjinallerinden oldukca farklı ancak diğer açık parfümlere göre oldukca kaliteli görünüyor.
    dip notalar orjinallerine benzemese bile aromatik esenslar daha fazla tutularak daha kalıcı olmuş.

Invictus un orjinalinide kullandim eserden 2. Siseyide aldim size katılmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: darugga

quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

parfümler geldi eser beye teşekkürler.

şişelerin sıkma kısımları biraz basit ancak kutulama güzel

kokulara gelince

Hugo Boss yokmuş vanilyalısından gönderdi orjinal boss dan haliyle farklı.

Bvlgari Aqua Marine orjinalinde deniz esintileri hssedilirken bu koku orjinale oranla oldukca agır daha şekerli bir kıvam olmuş
    Paco Rabanne - iNViCTUS ve Diesel - Only The Brave - ( Yumruk ) da orjinallerinden oldukca farklı ancak diğer açık parfümlere göre oldukca kaliteli görünüyor.
    dip notalar orjinallerine benzemese bile aromatik esenslar daha fazla tutularak daha kalıcı olmuş.

Invictus un orjinalinide kullandim eserden 2. Siseyide aldim size katılmıyorum

eğer orta seviye bir koklama duyunuz varsa farkı çok rahat hissedersiniz.
    eğer siz fark yok diyorsanız ne mutlu size

bu arada parfümlerin kalıcılığı oldukca fazla ikinci gün bile hala yeni sıkılmış gibi koku geliyor orjinallerde bu kadar kalan görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 13 Mayıs 2015; 10:21:25 >
  • Mr.Lunchen M kullanıcısına yanıt
    Dilediğiniz şekilde alabiliyorsunuz hocam.

• Merhaba Eser Bey,

4 adet olan paket için havale yaptım, zaten sizinle mail üzerinden görüşmüştük.
  • bu havale numarasına para atıp sıparıslerı burdanmı verıyoruz dogrumu anladım bırı yardımcı olurse sıparıs vercem hemen
  • Hocam 1 adet ürün için kargo ücretsiz olmuyor mu :)
  • Ürünler elime ulaştı :) Biraz dinlendirip öyle kullanmaya karar verdim. Hayırlı satışlar bol kazançlar
  • Çok teşekkür ederim mükkemmel ürünler hepsi güzel invictus ve sculptre harika kokular özellikle extra şişe ve valf istemiştim gelmedi ama canı sağolsun .
    Bu parfüm dinlendirme mevzusu nedir anlamadım nasıl dinlendiricez kaç gün ve nerede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrOnur -- 13 Mayıs 2015; 16:57:30 >
  • andrOnur kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi hatırladım şişe istediğinizi :(

Parfüm durduğu yerde dinleniyor hocam yapılacak extra bir şeyiniz yok. Sıcaktan ve güneş ışığından korumanız kafi. Güle güle kullanın.
  • 6. güne girdik hala kargo falan gelmedi, mümkünse çalışma bu MNG kargoyla Eser hocam...
  • ayhan526 kullanıcısına yanıt
    Teslim edildi görünüyor. Şubeyle iletişime geçtiniz mi hiç?
  • Yok hocam aramadım ama bana gelen giden bir kargo yok, yarın ararım hocam da nasıl teslim edildi yazıyor anlamadım
  • creed aventus ve orijinal santal ım bugün geldi.Aventus limonsu meyvemsi bir koku fresh beğendim.Orijinal santal dan açıkcası bişey anlamadım biraz dinlendirip sonra tek başına deniycem kokuyu.Şu an favorim arkadaşa aldığım creed-orijinal vetiver çok başarılı bir koku aventus dan daha çok beğendim vetiver i.
  • Kokular elime ulaştı, her zamanki gibi çok güzel.

Paco Rabanne - Invictus
    Nicos - Sculpture
    Versace - Eros
    Axe - Africa

Sculpture haricinde önceki tüm parfümleri zaten denemiştim, hepsi çok sevdiğim kokulardı. Aralarından birinede kör alış oynamak istedim, sculpture'a oynadım ve iyi ki de oynamışım çok hoşuma gitti. Ayrıca yeni paketlemeler de çok güzel olmuş :)

Tekrar sağolun hocam, yukarıda yazdığım 4 parfümü de arkadaşların denemesi için tavsiye ederim.
  • ayhan526 kullanıcısına yanıt
    Şubede bir sorun varsa geciken teslimatları 1 gün önceden teslim edildi diye gösterirler. Muhtemelen yarın gelirler. Geldiklerinde neden geciktiğini sorun hocam. Aramayı ihmal etmeyin tabi :)
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam yarın ararım bakalım nedir malumatları. İyi akşamlar...
  • 13 Mayıs mng kargo takip kodları.

www.mngkargo.com.tr ' den takip edebilirsiniz.

Sevgi ve Saygılarımla,
    Eser.

HB307064 13/05/2015 KUBİLAY A
    HB314205 13/05/2015 EKREM B
    HB314784 13/05/2015 SERKAN Ş
    HB315391 13/05/2015 BURAK H
    HB316600 13/05/2015 ORUÇ K T
    HB317190 13/05/2015 NİYAZİ D
    HB317654 13/05/2015 ORKUN Ç
    HB318113 13/05/2015 ENES A
    HB318814 13/05/2015 HAKAN Ç
    HB320164 13/05/2015 HALİL S
    HB320732 13/05/2015 MUSTAFA K
    HB321822 13/05/2015 ALPER E
    HB337371 13/05/2015 FERHAT D
    HB337989 13/05/2015 ÜMİT T
    HB338469 13/05/2015 CÜNEYT K
    HB339117 13/05/2015 BARIŞ S
    HB339824 13/05/2015 OSMAN E
    HB340506 13/05/2015 NİYAZİ B
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Eser hocam bu parfümleri kaç kez sıkmamız uygundur acaba , ben 2 boynuma 3 de kıyafete sıkıyorum birde boyunda et beni gibi şeyler oluşturur mu?

• 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.