Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (368. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.523.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesenize bereket Hocam çok teşekkür ederim. Memnun kalmanız tek temennim :)
  • hocam sen ya genelde çok sipariş verilenleri topyalabilmişsin ya da kör atışın ciddi mana da isabetli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

hocam sen ya genelde çok sipariş verilenleri topyalabilmişsin ya da kör atışın ciddi mana da isabetli

Kör atıştan kastım hiçbirini denemiş değilim o anlamda. Bazı arkadaşlardan tavsiye birazda yorumlara göz gezdirdim karar verdim
  • tarzınıza uyarsa güzel atışlar hocam hepsi. hugo biraz tatlı kışa kaçıyor sadece ama genel anlamda iyi atış hepsi
  • Kafama takılan birşey var mesela paket 1 i seçip alttaki parfümlerden istediğimiz 8 ini mi alabiliyoruz?ve öyleyse Nasıl bu kadar ucuz olabiliyor mesela de blue 50 liği bile 150 den aşşağı yokken burda 20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxim Mokoko M kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada sadece fiyatlara mı baktınız hocam başka bir şey okumadan mı bu soruyu sordunuz? :)
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Hocam okuyorum ama yemin ederim çinçe gibi geldi bana sigarayı bıraktım bugün başım patlıyor böyle parfüm olaylarına bakıp durdum sabahtan beri kusura bakma bi özet geçsen süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxim Mokoko -- 11 Mayıs 2015; 1:04:24 >
  • Maxim Mokoko M kullanıcısına yanıt
    Açık parfüm.
    Teşekkür ettim. biraz yorumları okumam lazım yaklaşık 5 aydır lacoste yeşil kullandığım için artık gına geldi.

Birde YSL M7 bu kokudan elinizde var mı ?

• İlk siparişim, hepsi deneme atışlar aslında bir deneyelim görelim duruma göre devam ederiz sonraki alışverişlere

Sanalpazardan da belirttim listem şu şekilde ;

1. Hugo Boss - Boss (Vanilyalı)

2. Paco Rabanne - iNViCTUS

3. Diesel - Only The Brave - ( Yumruk )

4. Armani Acqua Di Gio

İnşallah memnun kalırım ilgin için teşekkürler hocam

@EserKozmetik
  • Değerli dostlarım saat 17 ye kadar mesajlarınıza cevap veremeyebilirim yahut geç cevaplayabilirim. Hafta sonu biriken siparişleri hazırlayacağım. Bugün gelecek olan siparişleri yarın çıkarabileceğim.

İyi haftalar dilerim.
    Saygılarımla,
    Eser.
  • Kargom az önce geldi,Teşekkürler Eser bey ..

• sanalpazardan sipariş geçtim hocam
    nick: kirikaze
  • Eser hocam şimdi valide aradı kargo eve gelmiş.

Teşekkür ederim akşam deneyeceğim hepsini.

8 tane farklı parfüm aldım, daha öncede dediğim gibi Armani Gio dışında tamamını kör atışı yaptık umarım hepsi hoşumuza gider. :)

Hayırlı işler
  • CassinoRoyaL kullanıcısına yanıt
    nşallah hocam. Hayırlı olsun. Kısa aralıklarla denemeyin. günde 2 kokudan fazlasını önermem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

nşallah hocam. Hayırlı olsun. Kısa aralıklarla denemeyin. günde 2 kokudan fazlasını önermem..

Tamam hocam dediğiniz gibi yapalım

Yalnız akşam sizi tekrar rahatsız edebilirim. Sanırım parfümlerde kodlar yazıyor, ayırt edemediğim olursa rahatsız ederim hocam
  • Bende il sipairşimde çok memnun kalmıştım yarın sabah bir sipairş daha geçeceğim .
    Hocam cumartesi sipariş verdim kargolar ne zaman acaba sanalpazara baktım daha kargolanmamış

• andrOnur kullanıcısına yanıt
    Gece gireceğim kodları sanalpazar'a hocam. Kargolar çıktı bugün.
  • Creed irish tweed bi harika dostum 😀
    Yalnız mls olarak gönderdiğin parfümü listede göremedim :( o hangisi oluyor Eser ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froarleg -- 11 Mayıs 2015; 19:42:21 >
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.