Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3481. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.519.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34793480348134823483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasadaki diger markalari kullaniyordum eskiden, tutasteden 2 kez alişveriş yaptim yaklaşık 12 tane parfüm aldim ve hepsi çok iyiydi. Daha çok baharatli, oud vanilya deri ve tütünlü kokuları seviyorum ve orijinallere cok yakinlar. Eskiden daha iyi olduğu yazilmiş ama daha iyisi nasil olur merak ediyorum
    Kullanipta memnun kalmadigim mscnt albrto sgo ve mad parfum.
    Bu marlalarin hepsinden oud satin moodu alip karsilastirdim A.S deki ciddi baş agrisi yapti, muscentteki genel olarak benzer ama notalar birbirine girmiş bi halde, mad parfumunki ise benzerligi düşüktü. Tutastenin en güzel yani esanslari rahatsiz edci değil ve orijinale çok yakinlar.
    Belki benim sectiklerim böyle yazlik koku sadece lacoste white ve eu savage yeşil şise kullaniyorum, lacoste white çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutasteden Tragedy of Lord George alıp kullanan ve orijinaliyle karşilaştirabilecek var mı

• Dawid walkerden yaz parfumleri olarak hangilerini onerirsiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozkandemir60 kullanıcısına yanıt
    Adam buraya yazmıyor diye b.kunu da çıkarmak zorunda değilsiniz ya.
    Bu başlıkta bu soruyu sormak etik mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tutaste harici markaların burada konuşulmaması gerekiyor

• Yuninator kullanıcısına yanıt

sedley ve perceival bende bekliyorum

• Arkadaşlar soğuk hissiyatı veren ve aynı zamanda baymayan tatlı koku öneriniz var mıdır? Bahar ve yaz aylarında kullanılabilecek tatlı ve soğuk parfüm arıyorum. Örneğin soğuk vanilya ya da gourmand tarzı.

• Mazzho kullanıcısına yanıt

Tanıma Bvlgari'nin Glacial Essence parfümü uyuyor ama kalıcılığı düşük.

• Değerli arkadaşlar merhabalar. Bir sorum olacak. Bu açık parfümlerin cilde sıkılmasında sağlık açısından endişe etmemiz gereken bir durum var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Montblanc Explorer siparişim geldi. Orjinali ile karşılaştırdığımda benzerlik var fakat 2-3 sene önce aldığım daha da orjinaline yakındı. Şuanki hali ilk 1 saat bana fazlasıyla Escentric 02 parfümünü anımsattı. Kuruduktan sonra ise benzerlik yüksek.
    Diğer siparişim de biri bitmeden diğer şişesini alıp stok yaptığım LV-Symphony. Bahar ve yaz aylarına çok yakışan bir unisex koku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tractacus -- 9 Nisan 2024; 16:58:44 >
  • Louis Vuitton markasıyla ‘Symphony’ parfümü ile tanıştım ve hem kalitesi hem de koku güzelliği olarak imza kokularımdan birisi oldu. Bundan dolayı LV markalı diğer parfümleri de merak ettiğim için Swim ( Afternoon Swim) , Dream ( Imagination) ve Lime ( L'Immensite) parfümleri de sipariş ettim. Merakla beklemekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tractacus -- 9 Nisan 2024; 17:0:31 >
  • Dior homme sport, dior homme cologne kullananlar yorumlayabilir mi acaba benzerlik ve yayılım acisindan durumlarini?

• ueal U kullanıcısına yanıt

Orjinalini kullanmadım ama tutasteden Dior Homme Cologne'yi kullandım. Yazlık ,ferah, günlük, düz çizgide ilerleyen bir parfüm. Cologne olarak geçmesine rağmen kalıcılık ve yayılım kötü değil (ortalama). İlk sıktığın an kolonyayı andırsa da sonra daha temiz hafif sabunsu bir kokuya dönüşüyor. Bana göre yaz sıcaklarına iyi gidecek, spor sonrası da kullanılabilecek koku. Ama 2. şişeyi aldıracak kadar da özelliği yok bence.

• Tractacus kullanıcısına yanıt

Tutaste'deki LV parfümlerin esansları gerçekten kaliteli, zaten LV parfümleri için "Niş hissiyatlı designer" diye boşuna demiyoruz. Yazlık LV parfümlerin içinde birbirine epey benzerliği olanlar var, ama sipariş ettiklerinizden "şunu da almasaydınız" diyeceğim yok; pişman olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 9 Nisan 2024; 20:6:22 >
  • Tractacus kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam cevabınız icin.

• Tutaste kalitesinden memnun değil misiniz arkadaşlar aldığı parfümü geri satan çok kişi görüyorum

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Hocam çeşit için satılıyor genelde, alımlar çoğunlukla kör alış oluyor ve her aldığımız ürün kendi zevklerimize uymuyor. Yeni kokular denemek istediğimizde ekstra bütçe ayırmak yerine elimizdekileri satarak bütçe oluşturuyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tutaste'den orjinaliyle kıyasladığım bazı parfümlerin benzerliklerini değerlendireyim. burada sadece benzerliği değerlendiriyorum.

epey başarılı bulduklarım (%85+ arası benzerlik):

svg

ssl

vyg

fire

başarılı bulduklarım (%70 - %85 arası benzerlik):

dex

exx

pr7

başarısız bulduklarım:

the best

carb

başarısız bulduklarım orjinalleri ile alakasız diyemem. onlara da bir oran vermek gerekise %60 - %70 arası derim.

• early morning kullanıcısına yanıt

"The Best"i başarısız bulmanıza şaşırdım. Ben denemedim, ama muadil parfüm camiasında piyasadaki en iyi Hacivat muadili olduğu söyleniyordu.

• FeelsDendiMan kullanıcısına yanıt

Amacınız sırf çeşit deneyimlemek ise 5 ve 15ml satan muadilcilerden almanızı öneririm.

• 
Sayfa: önceki 34793480348134823483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.