Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3434. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34323433343434353436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @eserkozmetik güncel fiyatlar ne olacak 1 eylülden itibaren belirlendi mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eser Hocam Merhaba

7274945531

sipariş verdim bugün kargoya çıkıp çarşamba elimde olur mu?

• Eser Bey merhabalar, mümkünse Tom Ford Tobacco Vanille, The Best, Sauvage Elixir tester yollayabilir misiniz? Sipariş numaram 8241822415 . Dört şişe daha sipariş etmeyi düşünüyorum yollarsanız çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler.

• @EserKozmetik Eser bey merhaba. 25 Ağustos tarihinde sipariş vermiştim, kargo bugün elime geçti ama 3 parfüm yerine 1 parfüm çıktı, 2 tane Nautica Voyage istemiştim onlar kutudan çıkmadı. Herhalde bir yanlışlık oldu, ilgilenebilir misiniz? Siteden destek talebi de oluşturdum, resim ekledim oraya. Sipariş No: 7335913984

Edit: Kutuya yanlışlıkla eksik koyulmuş. Ertesi gün eksik ürünler kargolandı, olay çözüldü, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OuterHeaven -- 3 Eylül 2023; 12:4:47 >
  • Sipariş Numaranız

7325671325

Selam warm, channel allure home sport, yada lacoste booster tester olarak birini gönderebilirseniz sevinirim. Saygılar.

• Eser bey merhabalar sipariş kodum 2649741958 ,LOVE STORY 2016 [ST2] ve Nirvana Birch Extrait  tester olarak gönderebilirseniz çok iyi olur. İyi çalışmalar.

• Arkadaşlar WARM yaz kokusu mu kış kokusu mu? Bununla ilgili aydınlatır mısınız beni rica etsem? Birisi sözlükte yaz demiş, buraya bakıyorum kış kokusu denilmiş. Tam olarak hangisi doğru acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam, warm serin hava ve kış için daha uygun, sıcak yaz günü için olmaz gece olur.

• Sipariş Numaranız
    7899169234

Eser hocam, tester gönderebiliyorsanız eğer sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

kış kesinlikle yoğun ve kalıcı bir koku soğuk bir kış akşamı için güzel olabilir ama güneşli günler için boğar adamı

• Sipariş numarası 1356421488
    İnitio psychedelic love
    İnitio Side effect
    İnitio oud for greadness
    İnitio rehab
    Penthaligons changing costanse
    Penthaligons halfeti
    Penthaligons mr sam
    Victor & Rolf Spicebomb extreme
    Mancera red tobacco
    Franck boclet cocaine
    Versace Eros flame
    Nişhane nefs
    Rosendo meteu no5
    Jovoy remember me
    Montale intense cafe

• Merhaba Eser Bey, sipariş numaram 3132221423 rica etsem THE BEST ve beraberinde bir kaç tester daha gönderir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim, hayırlı işler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubah -- 30 Ağustos 2023; 21:46:26 >
  • Beyler selam Eser Bey satışa devam ediyor değil mi? Dm attım dönüş yapmadı bana?

• Merhabalar,
    6486764244 Sipariş numarasıyla sipariş verdim.
    250 ml olan DHi ve bvlgari aqva testerları mevcutsa gönderir misiniz?
    Teşekkürler, iyi satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Hagen -- 31 Ağustos 2023; 10:34:8 >
  • Sauvage elixir. Orijinaline çok yakın bence ve kalıcılığı kötü değil, başarılı.

• Eylül itibariyle zam geleceği için son gün zamsız fiyattan 2 tane baharlık parfümü çektik bakalım. Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) Seneye kadar iyice demlenmiş olur hem. Bu sene bahar/yazlık olarak eau de memo ve lacoste red ayırmıştım kendime. Eau de memo bitti, lacoste redi de havalar soğuyana kadar bitiririm muhtemelen. Memo'nun çok yumuşak ve hoş bir kokusu vardı yeşil çaydan ötürü. Çok memnun kaldım ama daha bu zamana kadar aynı parfümü iki kere üst üste alıp kullanmışlığım yoktur. Farklı kokuları deneyimlemeyi daha çok seviyorum. Şimdi de ofise uygun olması açısından L'Eau d'Issey pour homme ve chanel egoiste platinum sipariş ettim. Hoşuma gider diye umuyorum. Bu arada konu da hafiften ölmeye başlamış sanki, önceden çok daha canlı olurdu buralar. Şimdilerde hep ... sipariş numaram şu testerı koyar mısınız diye yorumlar geliyor daha çok. Sipariş numaranızı yazmak size öncelik kazandırmıyor arkadaşlar. Sipariş numaranızı yazmak yerine gelen parfümler hakkındaki yorumlarınızı, değerlendirmelerinizi yazın daha iyi bence.

Eser hocam önceden siz de daha aktif olurdunuz konuda, bu aralar pek bir sessizsiniz. Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) 

• Sipariş No : 9775549199 için tester olarak PRALA L'HOMME [LHM]  yollarsan çok sevinirim abi.

• sismanim24 kullanıcısına yanıt

Sitesi üzerinden satışlar devam ediyor.

• Heyea kullanıcısına yanıt

hocam konu öldü artık ya, son aylarda gözle görülür şekilde yorumlar bitti. egoiste aldım çok merak ediyordum geçen ay, ofis için bence çok ideal, takım elbiseyle inanılmaz uyumlu bir koku, eski berber anılarım canlanıyor her kokladığımda, bence memnun kalacaksın

• zamlar geliyor mu gece 12'de eser hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 31 Ağustos 2023; 19:42:40 >
  • 
Sayfa: önceki 34323433343434353436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.