Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2886. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: kocaman29 , morthy
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
69.710
Cevap
2.051
Favori
8.322.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28842885288628872888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • handsame_ kullanıcısına yanıt
    Alacağım.Aralık listemde.Black Orchid Parfum, Guerlain L'homme Ideal Extreme,Megamare ve Russian Leather ile birlikte.Bu arada Bu Black Orchid Parfum yeni altın şişede olan.Rom eklemişler mevzuya.Baya olumlu eleştiriler aldı.Koklama fırsatı bulamadım ama ölümüne merak ediyorum:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 11 Kasım 2020; 17:15:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • http://parfumhobisi.com/forum/ana-forum-ba%C5%9Fl%C4%B1%C4%9F%C4%B1/genel-parf%C3%BCm-konular%C4%B1-aa/692-parf%C3%BCm-marka-telaffuzlar%C4%B1

    Mehmet Bey cok teşekkür ederim Burada da telaffuz buldum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsame_ -- 11 Kasım 2020; 17:15:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KRAMER25 kullanıcısına yanıt
    Orjinali değil ama Tutaste denedim.Bu sefer deriye çam ve selvi eşlik ediyor (daha çok çam). Yemyeşil ve taze kokuyor.Senin Royal Vintage sevgini hesaba katarsak,sevme ihtimalin baya yüksek.Ama başta sevip takasa da koyabilirsin dhjdjdks.Senide kestirmek zor ve kardeşim hahahaa

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Onu ben de cok merak ettim yabanci sitelerde övgüler yağdırıyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam tester nedir accento mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Daha takasa koymam birşey. Beğenmezsem eşime dostuma verecem. Yeni merak ettiklerim starlight ve russian leather. Ben kendimi yeni yeni çözüyorum zaten acaba russian leather 35lik mi olacak olsa ne iyi olur😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo hocam telaffuzlar yazmakla olmuyor sesli mesaj atmalısınız 😃

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omerfarukkuru O kullanıcısına yanıt
    Hahaha evet:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

    Yanıtlar için tekrar teşekkür ederim. Sizin var mıdır hocam listedeki en genel beğeni sahibi olan parfümlerden birkaç öneri?

    Olmaz mı dostum :) öncelikle kış ayına girdik onun için yazlık alma. Önce the one alıp tütüne hızlı bir giriş yap. La nuit de yeşilimsidir harikadır onu da al. Sonrasında içki notalı parfümler dünyasına giriş için muhteşem kokan ch prive de al. Sonra 4 mevsim gidecek invictus da al, kışın yazı da hatırlatır sana. Özel geceler için klas olan black code öneririm. Tam bir plaza çalışanı kokusu. Ayrıca guerline ideal de mutlaka edin. Bunları edindikten sonra öncekiler parfüm müydü diyeceksin. Sonrasında yavaş yavaş genel beğeni değil de kişisel beğeniye dayanan niş kategoriye de geçersin o önerileri de veririz burada. Ama bunlar her zaman iltifat alacağın, her yere kullanabileceğin güvenli parfümlerdir.


    Edit: spicebomb da tarçın notasini tanımak ve iltifatlar almak için güzel bir parfümdür.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmyyyymmm -- 11 Kasım 2020; 18:4:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ilk sipariş deneyimimi yazmış olayım. Öncelikle @EserKozmetik'e hem hızlı teslimat hem de testerlar için çok teşekkür ederim. The One ve Aventus hariç hepsi ilk kez deneyimlediğim parfümler oldu, bütün gün burnumu resetleyip arkadaşı da denek olarak kullanıp denedim hepsini. Yalnız test ortamı ev olduğu için sağlıklı fikir edinememiş olabilirim.


    Nirvana - Yanımdaki arkadaşım "aa aventus" gibi bir tepki verdi, babası yıllardır bunu kullanıyordu ben de oradan aşinaydım zaten.


    The One - Orjinalinden bir farkı yok gayet iyi.


    Stronger With You ve JPG Le Male hoşuma giden parfümler oldu. Sırasıyla Layton özel seri, Spicebomb ve Naxos ise bana ağır gelen parfümler oldu. Tester olarak gelen YSL L' Homme ise oldukça iyiydi. Bunlardan yola çıkarak uygun parfüm önerilerine açığım. Önerilerden yola çıkarak denemek istediğim kokular ise şimdilik Fucking Fabulous, Dior Homme Intense, L'Homme Ideal, YSL La Nuit.


    Bu nota konusu hakkında hiçbir bilgim yok, kağıt üzerinde bakıp anlamam mümkün değil. Örneğin Stronger With You ile Layton için baktığımda benzer baskın içerikler görünse de arada baya bir fark var, o nedenle bir süre daha genel geçer beğeni alan parfümleri denemeye devam edeceğim.

  • Megamare denediniz mi acaba nasıl kokuyor?Benim de merak ettiğim parfümlerden birisi oldu. @EserKozmetik Eser Bey bu Aralık'ta yeni gelecek ürünler hangi seride olacaklar?

  • Üstadım bu nedir böyle? Direkt Leman dili geldi aklıma.

    Haşırt tu dı blekbord. Hahaha.


    Şaka bir yana, ortamı rahatlatmakta üstünüze yok. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 11 Kasım 2020; 19:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mytra kullanıcısına yanıt
    Öyle oldu ya.Evde ağzımı şekilden şekile soktum yazarken.Allah'tan kimse yoktu.Ortam rahatlatmaya gelirsek.Burası evimiz ya,kimse evinde huzursuzluk istemez:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LucaTurin kullanıcısına yanıt
    Evet denedim ve çok acayip bir parfüm olduğunu söyleyebilirim.Zaten notaları hakkında bilgiye ulasamıyorsunuz internette.Benim en net algıladığım notalar yosun, kırmızı meyveler (ahududu,kiraz gibi),ve yapay bir odunsuluk (muhtemelen molekül kullanımı var). Gerçekten çok hoş ve değişik kokuyor.Çok güçlü bir yayılımı var.Üzerimde Naxos olmasına rağmen elimin üzerinden saatlerdir vuruyor burnuma.Güçlü bir yaz parfümü geliyor anlaşılan.Ama çok ferah bir parfüm yok önümüzde.Yarı-ferah bir parfüm.O yüzden kışın da kullanılabilir gibi duruyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

    BO parfum ilk versiyon BO lar gibi. Yani bir extrası yok maalesef. Performans her zamanki gibi yüksek kalıcılık yüksek ama koku DNA sı bildiğiniz Black Orchid :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden önce esans numunesi geldi. O sıra Onur'a yazdım (Rappa) 'Bu düz orchid kokuyor diye' Açık parfümlerde olan farklar kadar fark bile yok maalesef aralarında ama kokuyu sevdim :) Var olmasının bir sorunu yok bizim için o yüzden kalıcı olarak listeye eklenecek.



    KRAMER25

    LucaTurin

    Ürünlerin fiyatlarını hammaddeleri gelince, netleştiğinde paylaşacağım. MEgamare çalışılmış en pahalı ürünü istedik o yüzden fiyatı oldukça yüksek olacak gibi :)
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt

    BO konusunda hemfikiriz , ben de zaten arkadaşımızın koklayınca hayal kırıklığına uğramaması amacıyla kısaca yazdım :) Mesela Siyah şişe edt si bile BO dan bir miktar farklıydı daha saldırgandı ama Parfum versiyonu bildiğimiz Black Orchid gibi kokuyor iyi ki önden 10 ml dekant almışım yoksa şişeli olarak alacaktık indirimden . Sizin listenizde olsun tabiki zira sonuç olarak güzel bir koku ..Guerlain İdeal Extreme dayanamayıp aldım ama almasam da olurmuş ( orjinalinden bahsediyorum tabiki ) edt den daha çok ben edp sine benzettim. Ama sizinkini de bekliyorum tabiki birkaç ilave de olacak nasipse.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 11 Kasım 2020; 20:22:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kargo geldi hepsini denedim, bak inan bana niş sektöründe senin gibi yapan yok , iddialı konuşuyorum. Selective'de evet güzel yapanlar var ama nişte seni çok beğendim.

    Initio Out of Greatness mükkemmel olmuş. Inito zaten pek kimse yapmıyor. MFK Satin mood çok iyi. Bitsin yine 7'li paket alacağım. Teşekkürler.

  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Bizim gibi insanlar için hele hele 35 liraya 60 liraya muadil buluyorsak, küçük farklar bile beynimizin satın alma merkezini harekete geçiriyor:)Yani hoş güzel nüanslar yakalarsam muhtemelen hayal kırıklığı yaşamam.Zaten bizim hayal kırıklığımız eşe dosta yeni bir parfüm anlamına geliyor:)Yani yine de teşekkür ederim uyarınız için:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Green irish tweet hoşuma gitti. Ağır değil.Biraz ot kokusu almıyorum değil. Arada bir kokunun vurması çok güzel. Bu kokuyu sevdim. Aventus la farkı nedir acaba ?

  • 
Sayfa: önceki 28842885288628872888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.