Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2720. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: CarPatie , canguler917 , canguler917
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
69.710
Cevap
2.052
Favori
8.322.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27182719272027212722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tester seti satıyor musunuz hocam? Örneğin 5 ml şeklinde 5li veya 10lu gibi
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Eser hocam sana gore bu iki prive ve listedekiler arasinda en belirgin farklar neler?
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Millesime 30 luk kullanıyorum acaba bu nasıl 70 lira fiyat farkı var değermi acaba hocam tester filan olmucakmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: badboy166

    Millesime 30 luk kullanıyorum acaba bu nasıl 70 lira fiyat farkı var değermi acaba hocam tester filan olmucakmi
    Hocam burda prive serilerini anlatmaya gerek yok en yakın örnek aventus - dhi düz ile prive serilerindeki fark bariz belli dağlar kadar :)
  • 2 3 gündür tester gelen Dior Homme İntense'yi deniyorum. Daha önce orijinalini kullanmadım ama 1 ay boyunca avm'de çalıştığım için sephora çalışanlarıyla muhabbeti kurup hergün deniyordum.Denediğim 2019 batch olması lazım, önceki batchler arasındaki farkı çok bilmiyorum, o yüzden şunu söyleyebilirimki tutastenin yenilenen düz dhi kodlu olanı çok çok benziyor. Daha önce forumda düz versiyonunun açılışı çok boğucu,benzemiyor vs denmiş. Sanırım o yüzden Eser hoca parfüme el atmış.Açılışındaki iris çok yumuşak ve kremsi çikolatamsı hava dengeli olmuş. Kesinlikle tavsiye ederim. Kalıcılık orijinalinde 4 5 saatti Tutaste bu süreyi geçiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumundaki dhi kısmını görmemişim benim yorum da tam üzerine geldi, dediğim gibi yeni gelen düz versiyon beni tatmin etti eskisini denemedim ikisini deneyen arkadaşlar yorumlarsa seviniririz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gucci Pour Homme 2
    Hugo boss bootled
    Diesel FFL
    tarzı kokular hoşuma giden kokular
    Gucciden bir koku daha denemek istiyorum onun dışında yazlık ve baharlık koku tavsiye edebilir misiniz
  • Muscentten Millesime Imperial kullanıyorum, Tutaste de 30 liralık ile 100 tllik olanla aralarında ki farkı karşılaştırabilecek var mı ?
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Keşke ufak boyu olsa da alabilseydik Nirvana'yı küçüğünü alarak tanıdım valla deneyemeyince bu kadar fazla veremiyorum
  • _Peace_ kullanıcısına yanıt
    100 tl parfüme vermek ağır kaçabiliyor.Tester şansı varsa denenmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skykhano6 S kullanıcısına yanıt
    Skykhano6

    Kimse bilmiyor daha kokuyu. Deneyen sadece Rappappom.

    -----


    Tester dagıtmayacağım çünkü adetleri az. Testerine bakayım tekrar siparişte geçerim diyene kadar ürünler bitecek zaten. O yüzden ürünleri zaten seviyorum diyenler alsın. Kalite konusunda da 'oradan kullanıyorum buradan kullanıyorum' yapmanıza gerek yok. Orjinaline daha yakın örnekler sunabilirseniz ürünleri ücretsiz dagıtırım foruma. Daha iyisi Türkiye'ye girmedi. Onda da yok bunda da. Zaten ismini verdiğiniz kişiler bunları size getirse 80 90 tl ye vermeyecek :)
  • Çubuklu oda kokularının dolum şişeleri ne zaman satışa çıkacak?
  • emforny E kullanıcısına yanıt
    Refill ambalaj maalesef şuan yok. İçeriği parfümden sert ve yoğun olduğu için akma veya patlama durumunda tüm kargolara zarar verebiliyor bu yüzden 1 kere yaşadım ve bıraktım o ambalajı hocam. 120 ml aksa da dökülse de ambalajı emiyor ama diğerini kutu dısına çıkarıyor. Refill boy suanlık yok.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    İyisiyle kötüsüyle piyasada epey parfüm var bu meblağlara. Zaten alınacak parfümler de en üst kalitede o yüzden fiyatın yüksek olması normal. Her cebe ve her zevke göre ürün gamını geniş tutmak lazım. Bunlar cep yerine zevk kısmına kayıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni gelen özel seri Creed Milisime ve Creed smw gercekten piyasada bulunmayacak kalitede kokular. Zaten ilk tutasteye geliyor.
    Bu fiyatta kimse calismamis yani.

    Ben smw ve milisimeyi gayet seviyorum. Smw orjinalinide kullandim dekant olarak metalik buz gibi bir dag havasi hissiyati veriyor. Sıcak günler için muthis bir ferahlik.
    Tutaste versiyonu performans olarak beni tatmin etti. Hatta ufacik siseden az miktarda sıkmama ragmen saatler sonra iltifat aldim. Ben koktuğunu anlamamistim bile o an burun alışmış :)

    Milisime imperial ise tuzlu denizden cikinca yenen meyve gibi :) Tuzlu deniz şekersiz meyve kokusu.. Yine ferah bir izlenim bunda da mevcut genel begeniye cok uygun bir koku. Benim yaz icin favorilerimden. 30 liralik milisimeye gore performansi bariz cok daha iyi. Özetle kokulari bilenler sevenler için iki müthiş çalışma olmus. Zaten eser beyin icine sinmese bu fiyatlarda ürün calismiyor. Belki en az 7 8 aydir bu urunler incelemede ona göre karar verildi. Ben bile aylar önce denemistim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 1 Temmuz 2020; 0:32:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yüksek fiyatlı muadil listeye giriş yapınca bu kargaşa yaşanıyor."Acaba 70 tl ekstra ödemeye değer mi? Maalesef bunun net bir cevabı yok.Hem değer hem değmez.Parfüm hobisinde yeniyseniz ,detaylarla çok ilgilenmiyorsanız,sizin için değmeyecektir muhtemelen.Aksi durumda ise yani bir notanın bile daha doğal kokması sizi heyecanlandırıyorsa tabiki sonuna kadar degecektir.Ama beklenti asla bu 3 kat pahalı,o zaman 3 kat daha güzel ve çok kokmali olmamalı.Dediğim gibi bazen 20 notalı bir parfümde bir nota bile daha iyi kullanılsa dengeler değişebilir o parfümde.

    Ezcümle bu ürünlerin 30 TL'lik versiyonları da gayet tatminkar ürünler.Bir üst kaliteye terfi kararınızı belirleyecek olan ise öncelikle o kokuyu ne kadar sevdiğiniz ve bütçeniz ile ilgili.Örnegin benim önceliğim Millesime Imperial olacak.Çünkü SMW'ye göre daha çok seviyorum ve daha incelikli bir çalışmanın bu parfümde daha etkili olacağına inanıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frk_Plt

    Vay be... tam yeni liste yapayım diye geldim ama fiyatlar artmış.
    Neyse sağlık olsun.
    Ben de cumartesi günü akşam üzeri Eser Bey ile yazışıp siparişi verdim ve EFT yaptım. Öylesine foruma bir gireyim dedim zam gelmiş

    Elimde daha önce Eser Bey'den almış olduğum 5 şişe Creed Erolfa ve orijinal olarak Bentley Azure olmasına rağmen 7 farklı parfüm siparişi verdim. Muhtemelen birkaç güne elimde olur.

    Eser Bey'den bu 7 farklı parfümü ilk defa deneyeceğim ama bunlardan üç tanesini eskiden biliyorum. Listeyi aşağı bırakayım

    Armani - Gio Essenza (GES)
    Diesel - Fuel For Life (FUEL)
    Diesel - Only The Brave (DSL2)
    Dior - Sauvage EDP (EDP)
    Thierry Mugler - Pure Havana (HVN)
    Viktor Rolf - Spicebomb (SPC)
    YSL - La Nuit de L'homme (YSL)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkman355 D kullanıcısına yanıt
    Erba Pura dışındaki hemen hepsi bildiğim kokular ve hepsi çok başarılı. Bunların yanına bir de valentino uomo intense ve pure malt yakışır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andryoit

    Erba Pura dışındaki hemen hepsi bildiğim kokular ve hepsi çok başarılı. Bunların yanına bir de valentino uomo intense ve pure malt yakışır.
    Yazdığınız parfümler gerçekten de en iyiler sınıfında. Erba Pura biraz kadınsı, çiçeksi kalabilir. Fiyatı 30 liraya düşmüş olan MTW, CDG2 , NDN denenebilir gayet başarılı onlar da. Kullanım kolaylığı açısından CDG2 daha rahat, unisex bir koku.
  • fico ve layton siparişlerim bugün ulaştı eser abi yine yapmış ikisi de çok başarılı. fico bana adana'da portakal bahçelerinde dolaşıyormuş gibi bir his yarattı çok kalite bir koku. laytonu da baya beğendim bana biraz rochas'ı anımsattı başka böyle düşünen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 27182719272027212722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.