Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2389. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.523.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23872388238923902391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dior Homme Cologne

bana buradan biri parfüm önermişti bulamadım sitede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

Nautica Voyage
    Dior Homme Cologne

bana buradan biri parfüm önermişti bulamadım sitede
    quote:

Nautica Voyage - Nautica For Men [VYG]
    Dior - Homme Cologne [DHC]

Siparişlerim kısmında not olarak düşebilirsiniz ya da buradan özel mesaj atabilirsiniz konu sahibine.
  • şu parfümleri kullanan varsa yorum yapabilir mi hafif kalıcı olsun istiyorum fresh kokusu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 14 Kasım 2019; 21:1:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlvrskn

Hayırlı akşamlar..

Victor&Rolf SpiceBomb stoklara girdi mi acaba?
    anlvrskn @

Spicebomb stokta yok.

Mogolo @

DHC

VYG

Lütfen sitede ürünleri kodlarla arayın. Orjinal isimler sitede yazmıyor.
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    Voyage işini görür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytra

haydi bakalım "gohmuyorcular". bunu da açıklayın.
    Gohmuyorcular vs galmıyorcular

• Mogolo kullanıcısına yanıt
    Mugler Malt cok basarili. Gercekten klas bi koku, baymiyor, severek kullanacagina eminim hocam

• sitenizdeki kenzi-pour-homme isimli ürün kaç ml acaba?
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Standart 50ml hocam. Yeni gelen prive ürünler için 15mllik tester tarzı bir şey geldi. Kenzo 50ml'dir.

• Son siparişimdeki bayan parfüm kapakları erkek parfüm kapakları ile aynı geldi. Eski hali daha iyi idi.
    Hanımla aynı rafta parfümlerimiz. Yaklaşık 30-40 kadar.
    Bir sabah yanlışlıkla chanel tente yada este muse sıkıp işe gitmekten korkuyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost26 -- 14 Kasım 2019; 23:26:41 >
  • Zara 9.0 ve DHİ kullanmış olan var mı? 9.0'a bayılıyorum ve tutaste versiyonuna geçmek istiyorum. Prive olanını alacağım ama benzerlik hakkında emin olman gerekiyor.
  • Gucci Guilty Intense yaz aylarında da gider mi? Orjinali ile farkı nedir?
  • candilekci @

Dhi prive kadar orjinaline daha cok benzeyen Dhi yok bulamazsınız. Ama güç istiyorsanız 25 liralık olanı öneririm. Zira prive olan diğerine göre oldukca hafif kalıyor.

baymirza @ Mini 15 ürünü haricindeki Tüm ürünlerimiz 50 ml.dir
  • Ambre noir kullanıyorum. Fiyat olarak benim için alınamayacak düzeye geldi. Buna en yakın ne alabilirim?

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Hocam Spicebomb daha yeni stoğa girdi nasıl hemen bitti ya... Millet bu anı bekliyormuş galiba :D

• Metropol33 kullanıcısına yanıt
    Dolce& Gabban The One ile benzer bir koku.
  • Günün Parfümü:Tom Ford Noir de Noir

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buckminsterstomarti -- 17 Kasım 2019; 0:44:6 >
  • ..
  • Eser hocamdan bir çok alışveriş yaptım açıkcası hiç değerlendirme vs yapmadım burada araştırıp bulduğum değerlendirmeler bana yetti. Onlara ek olarak ekleyeceğim bir şey de olmadı hiç. Ben, Eser hocam hariç başka açık parfümcü denemedim sağ olsun kalitesiyle hiç aratmadı başkasını. Bir teşekkür yazısı yazmak istedim en azından emeklerine sağlık hocam. Teşekkür ederiz bu kalite için.

Burada en beğendiğim parfümler Creed-Aventus(Nirvana,Dumansı,Ananaslı,Düz.. Alayı 😄) , Chanel-Egoiste, Givenchy-insense, PDM-Herod&Layton, Dior-Homme Parfüm(DHP), TT-Kirke vs. Bu parfümlerin yayılımı,kalıcılığı bana her zaman iyi geliyor. En önemlisi bence kokular güzel. Kaliteliler.Bunlar 10/10 verdiğim parfümler kendimce değerlendiriyorum. 😄
    He beğenmediğim yok mu var tabiki Chanel Allure, Diesel-only the brave,Vanilyalı boss, Bvlgari-Aqva vs. Ki bunlar benim ilk siparişlerim. Eser Hoca'dan kokular kötü len diyip vazgeçmemişim iyiki. 😄 Bunları koku olarak sevmedim. Yayılımı,kalıcığı nasıl hatırlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 23872388238923902391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.